# [ NoKiA GüVeNLiK KoDu KıRıCı - ONLiNe ] #

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Reaction score
0
sc_top.jpg

Arkadaşlar size vereceğim link bir site adresi bu siteye imei numaranızı -telefonda *#06# yapılarak bakılır- girerek telefonunzun unuttuğunuz şifrenizi veya istediğiniz bir nokia telefonun şifresini bulabilrsiniz ama numarayı girdikten sonra altındaki kutucuğa tıklayın (anlamı: bu imeiye sahip telefon benim kendi telefonumdur) sonra generate ye tıklayın ve artık telefonun master code sini bulmuş oldunuz; yani nokia güvenlik kodunu kırmış oldunuz.... Umarım anlamışsınızdır....

KoD KıRıCı - TıKLa

iyi bişey ama mantığını anlayamadım. nasıl kırıyo ki. telefonu pc ye de bağlamıyosun bağlasan bile bu bi program sayesinde olur sıfırlar şifreyi ya da şifreni söyler web sitesinden online yapılabilmesi garibime gitti nereye bağlanıyo ki. sakıncalı geldi bana imei numarasını yazmak. imei numarasını kaçak bi telefona kopyalabilirler o da başımıza iş açar aynı imeiden iki ayrı telefondan sinyal alındığında iki telefonu da kilitliyolar biliorum. sakat olabilir.

Üstelik rus sitesi hiç güven olmaz.

iyi bişey ama mantığını anlayamadım. nasıl kırıyo ki. telefonu pc ye de bağlamıyosun bağlasan bile bu bi program sayesinde olur sıfırlar şifreyi ya da şifreni söyler web sitesinden online yapılabilmesi garibime gitti nereye bağlanıyo ki. sakıncalı geldi bana imei numarasını yazmak. imei numarasını kaçak bi telefona kopyalabilirler o da başımıza iş açar aynı imeiden iki ayrı telefondan sinyal alındığında iki telefonu da kilitliyolar biliorum. sakat olabilir.

Üstelik rus sitesi hiç güven olmaz.

sanırım kafanızda bir sürü soru işareti kaldı...ama bu program zaten türkiyenın bir cok yerindeki telefoncularda kullanılmakta...siz sadece telefonunuzun e-mail numarasını yazıyorsunuz...size telefonunuzun mastercode [genel güvenlik sifresini] veriyor...

Geri