Nokia da telefonun meşgul çalmaması

voyager21

New member
Reaction score
0
Benim telefonun nokia 5800 express music. ben biriyle konuşurken başka biri aradğında telefonumun arayan kişiye normal şekilde çalmasını istiyorum..bunu yapabileceğim bi ayar veya program varmı? yardımcı olursanız sevinirm

Arama ßekLetme seçeneğini aktif et ;)

arama bekletmeyi aktif ettiğimde ''aradığınız kişi şu an bi başkasıyla görüşüyor'' diyor..ben bunu istemiyorum beni arayana telefonumun normal bi şekilde çalmasını ama kendi ekranımda da beni birinin aradığını görmek istiyorum

öyle bişey olmaz

benim arkadaşımın telefonuda nokia idi ve biriyle konuşurken biri onu aradığında telefon normal bi şekilde çalıyordu

keşke sorsaydın arkadaşına nasıl yapıyordu

elindeki telefonda o olay olmaz ya ıkıncı bır telefon yanında bulunduracan yonlendırmelerden mesgulken yonlendır aktıf edıp baska numara secenegını sececen o telefonun numarasını gırecen o calacak yada cıft hatlı bır tel kullanacan aynı seyı onda yapacan o zaman elindeki telin ekranında görursun :)

Onu yapabilmen için arama bekletmeyi aktif etmen gerekmyior arama yönlendirmeye girip meskul isem xxxxxxxxxxxx numara yönlendir demen gerekiyor buda turkcelin telesekreter numarasıdır.

Geri