Nokia 6300 Acil Yardım!!

coolscorpy

New member
Reaction score
0
Slm Arkadaşlar;

Nokia 6300 a format atmanın bir yolu war mı acaba?? Telefon 2 gündür açıkken kendi kendini açıp kapatıyor. Özellikle bunu tuş kilidi veya ekran bekleme devreye girdiğinde yapıyor. Java destekli olduğu için soft ve hard formatı kabul etmiyor. Nokia nın resmi sitesinden versiyon yüklemeyi denedim fakat telefon restart attığı için versiyon yükleyemiyorum.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sewinirim. İşimden dolayı telefoncuya gidecek vakit bulamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

fabrika ayarlarına geri döndürüp hafıza kartını biçimlendirmeyi denedin mi .?
bende aynı telefonu kullanıyorum ama istediğim şekilde format atabiliyorum.
telefonu bi kaç kez yere düşürdüysen telefon ya da ekran ile ilgili bi sorun da olabilir.

Bunların hepsini denedim ama aynı şekilde kapanıp açılıyor. Format atmanın başka bir yolu yok mu acaba?

senin attığın formatla bişey olmaz elinde ufs olması lazım düzgün format atman için ama formatla alakası olduğunu nerden biliyosun ki formatlık alakası olmaya bilirde..
garantisi varsa garantiye gödner formatla hiç uraşma sen ATAMASSIN........
nokianın sitesindeki format olayı vcersiyon güncelleme dir adamlar deli değil ya 5bin dolarlık programı bedavaya versinler.....

Nokia Pc suite yi yükle... Cihazın versiyonunu güncelle en sağlam yoku budur... Bunun dışında

6300 lara format atılmıyor...

Geri