Nokia 6260 slide kullanan varmı yeni telefon alacam yardım gereklidir

pepe_06

New member
Reaction score
0
ben yeni telefon alıcam aradığım özellikler nokia ses kalitesi iyi hafıza kartı iyi ve pil ömrü uzun olsun

internetden butun nokia telefonların özelliklerine girerim ses kalitesinin iyi olması için hangi özellikler gerekir bilmem ve zil tipi polifonik,mp3 olanları geçerim ses kalitesi iyi olsun isterim zil tipi fazla olanları incelerim
örneğin 6260 slide nin zil tipi özellikleri polifonik(64 kanall),mp3,stereo speakers kesin ses kalitesi iyidir zil tipi özellikleri fazla

nokia 6260 slide çok beğendim özelliklerini başka telefonlarda bulamadım tam aradığım gibi

kullanan varsa nokia 6260 slide iyimi kötümü nasıldır ? almadan sorayım pişman kalmayım

Nokia zaten telefon pazarında en büyük firma tabiki..fakat performans konusunda sınırlı modeller çok güzel ses çıkarabiliyor..Bende xpress music var gayet memnunum fakat araştırdığınız telefon bi arkadaşımda mevcut..ses kalitesinden ve menüler arası geçişi gerçekten iyi...ben rahatça tavsiye edebilirim.

iyi forumlar

yardımınız için teşekgürler

hiç bozuk cep telefonu almadığım halde yaa bu telefonu alırsamda bozuk çıkar ya o telefonu alırsamda bozulur çok korkarım endişe ederim çünkü öyle düşük fiyatlar varki yahu bunlar çin malımı orjinal mı insan tereddütde kalıyor

benim işim bir tek ses kalitesi-hafıza kartı vidyo,müzik,atayım bir de pil fazla özellikli bir şey isdemem ya ucuza 2700,,2730 alacam maksak işimi görsün yada radyolu, gelişmiş interneti oyun yüklenebilir 1gb hafıza kartı olan bir şey alacam ama işde yaa alırsamda bozulur korkusu var çünkü parayı işlerimda kazanırım
en iyi en popüler olan nokiaları bir öğreneyim da fiyatlarına bir bakayım

Geri