ben 1 yıldır kullanıyorum telefon sms yazarken yavaslıyor ama onun da çözümü var metin dili ingilizce sybian işletim sistemi ile sayısız proogramları oluyor ama biraz yavaşlatıyor o zaman da 500 tl bu telefonu almak için cok ideal kamerası gece pek kaliteli çekim yapmıyor wireless'ı diger telefonlarınkinden daha iyi telefonda dokunmatik oyunları oynamak cok keyifli degil multi touch olmamasından dolayı. telefon biraz kalın bi de kılıfı takınca 2cm ve varıyor kalınlıgı sesine diyecek lafım yok ama kulaklıgı cok da kaliteli değil şarjı da pek kurcalamazsanız iyi gidiyor gps ve wireless cok cabuk bitiriyor şarjı kinetic scroll (v40 ile gelen yeni özellik) biraz abartılmış durumda bazen tıklamak işkenceye dönüşüyor ama zamanla alışıyorsun CEHENNEM ZEBANİSİ arkadasın dedigi gibi v30 dan asagı sürümler de güncelleme yapmıyor dolayısıyla sınırsız ovi maps gibi programları kullanamıyorsunuz onunda caresi var ama alırken yeni versiyon olmasına özen gösterin magazada telefonu sim kartsız açtırıp *#0000# ile versiyonuna bakın v40,0,005 ve bide bazı magazalrada bazı aksesuarları vermiyor o yüzden ucuz deniliyor
kutu içeriği :
telefon
batarya
şarj aleti
8gb micro sd card (Adaptörü yok)
data kablosu
tv out kablosu
program dvdsi
kılıf
kayış
kumandalı kulaklık
kalem