Nokia 5800

fthym

New member
Reaction score
0
arkadaşlar nokia 5800 model telefon almayı düşünüyorum bildiğiniz kadarıyla iyi we kötü yönlerini yazarmısınız ona göre başka modelleri tercih edeceğim yada bunda karar kılacağım.. teşekkürler

teşekkürler arkadaşım bi göz gezdireyim..

kardeş çok güzel bir telefon çok da hızlı menü geçişleri var şimdşye kadar bir eksiğini göremedim yeni olduğu için telefona ait programlar uygulamalar ileride çoğalacaktır. alırsan mutlaka ekran koruyucu jelatininden al ben aldım zagg marka ömür boyu garantili 20 tl incecik bir jelatine bu kadar para verilir mi demeyin piyasadaki deiğerlerinden çok daha kaliteli. telefonu alırsan bunu da al mutlaka yoksa ekranı çizersin kullanımdan dolayı

guzel bir telefon ama mukemmel degil, navigasyonu cok guzel calisiyor, .........`de detayli yorumlar ve programlar bulabilirsin.

guzel bir telefon ama mukemmel degil, navigasyonu cok guzel calisiyor, .........`de detayli yorumlar ve programlar bulabilirsin.
bence özellik ve fiyat ikileminde kıyaslarsak mükemmel telefon emsalleri Kaç lira Buyrun araştırın.. Kalite Bakımından Nokia dan şaşmam.. 5800 XM kullanıcısıyım bende.. Samsung da kullandım çok çocuksu..

version u güncel olanı almaya dikkat edin ucuz diye alıp elinizde patlamasın eski versionlarda yazılım sorunu var diye biliyorum...

version u güncel olanı almaya dikkat edin ucuz diye alıp elinizde patlamasın eski versionlarda yazılım sorunu var diye biliyorum...

v10 ve v20 Lerde teknik hataLar var :):) v30 v31 ve v40Larda sorun yok :hhmencool:

ben 1 yıldır kullanıyorum telefon sms yazarken yavaslıyor ama onun da çözümü var metin dili ingilizce sybian işletim sistemi ile sayısız proogramları oluyor ama biraz yavaşlatıyor o zaman da 500 tl bu telefonu almak için cok ideal kamerası gece pek kaliteli çekim yapmıyor wireless'ı diger telefonlarınkinden daha iyi telefonda dokunmatik oyunları oynamak cok keyifli degil multi touch olmamasından dolayı. telefon biraz kalın bi de kılıfı takınca 2cm ve varıyor kalınlıgı sesine diyecek lafım yok ama kulaklıgı cok da kaliteli değil şarjı da pek kurcalamazsanız iyi gidiyor gps ve wireless cok cabuk bitiriyor şarjı kinetic scroll (v40 ile gelen yeni özellik) biraz abartılmış durumda bazen tıklamak işkenceye dönüşüyor ama zamanla alışıyorsun CEHENNEM ZEBANİSİ arkadasın dedigi gibi v30 dan asagı sürümler de güncelleme yapmıyor dolayısıyla sınırsız ovi maps gibi programları kullanamıyorsunuz onunda caresi var ama alırken yeni versiyon olmasına özen gösterin magazada telefonu sim kartsız açtırıp *#0000# ile versiyonuna bakın v40,0,005 ve bide bazı magazalrada bazı aksesuarları vermiyor o yüzden ucuz deniliyor
kutu içeriği :
telefon
batarya
şarj aleti
8gb micro sd card (Adaptörü yok)
data kablosu
tv out kablosu
program dvdsi
kılıf
kayış
kumandalı kulaklık
kalem
yedek kalem
3 ayak
arka kapak
kullanım kılavuzu

krdş daha alalı 2 hafta oldu telefonu yukrdki tüm arkdşlra katılyrm onlara ek olarak telefon ses ve oyun bakmndn çk iyi kamerasna fazla güvenme çünkü okdr iyi dil bide kutu içeriğnde okdr fazla şey yk batarya şarj aleti usb kablosu ve kulaklk vr. ben ek olarak 35 tl ye kndi orjnal kılıfını aldm sizlrde tavsye ederim telefnu grçktn çk iyi koruyor.arkdşn ddği jelatinde çk iyi brşy mutlka alınmalı en yakın zamanda bnde alıcm telefnu tavsye ederm çk iyi bi makine

Telefonu inceledim özellikle gayet yi ama tek eksiği kamerasının 5 meaga piksel olmaması.bu telefonu 3.2 mega piksel çok az

iyi cihaz

bende 5800 kullanıcısıyım.2 ay oldu harika bi cihaz daha belkide tüm özelliklerini kullanamadım bile.........o fiyata mudahilini bulamazsın bence......................ara

daha dün aldım kardeş süper bi telefon

Geri