[ NOKIA 5800 ] :( yardım edin pLss

QmSmQ

New member
Reaction score
0
sLm arkadaşLar youtube ve diğer sitelerden video izlemek istiyorum..

bide messenger istiyorum..:confused:

:( Lütfen sağlıklı biLgiLer payLaşın .. Teşekkürler..

basit DNS ayarı yapacağız.

Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Hedefler -> internet -> Kullandığımız wlan ağı*** -> seçenekler,düzenle -> seçenekler,gelişmiş ayarlar -> IPv4 ayarlar ->DNS adresleri ->

Birincil DNS adresi : 8.8.8.8.
İkincil DNS adresi : 8.8.4.4

Her şeyden çıkıp normal kendi browser ı ile youtube a giriyoruz istediğimizi izliyoruz.

Kullandığımız Wlan ağı için DNS ayarı yapmış olduk. Evde işte okulda giricem diyorsanız hepsi için ayrı ayrı yapmak gerekir.

Eski ayarlara dönmek için :
DNS ayarını otamatik olarak al a geri çeviremiyoruz. Kullandığımız Wlan ağını silip yeniden tanımlayacağız.

Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Hedefler -> internet -> Kullandığımız wlan ağı*** -> seçenekler,sil
Menü -> Ayarlar -> Bağlantı -> Kablosuz Lan -> yeniden ekliyoruz.

*** Bağlantı kullanılıyor diyorsa yukarıda minicik wlan simgesine tıklayıp bağlantıyı kesip devam ediyoruz.

yedek DnsLer:
4.2.2.2
4.2.2.0

4.2.2.1
4.2.2.4

------------------

wireLessten baqLantını kur ovi maqzadan eBuddy'i indir =) wireLessten kntrun gitmes 3g yada waptan girersen kntrun gider =) MobiLe Messenger'i de yukLeyebilirsin...

hangi msn prosunu yukLersen yukLe wireLess harci baqLantı yaparsan kntrun gider ; )

MobiL Msn:
Windows Live Messenger| Download Instant Messenger for Mobile| Mobile IM

[http://www.polysolve.com] sitesine gir direl you tube endeksli asagıda begın diye buton var orada youtube yazısını görursun begın dediğinde direk you tube girersin dns ile hiç uğraşma aynı sekilde you tube yazan yere yasaklı hangi siteyi yazarsan girersin

Geri