nokia 5800 şarjı kaç gün gidiyor?

ömer9999

New member
Reaction score
0
arkadaşlr ben telefonda günlük 100 150 msj atıyorum 10 20 dk kdr şarkı ve wireless den interntte geziniyorum yarım saat kadar oyun oynuyorum bana 2 gün felan gidiyo şarj bu azmı sizce? kullananan arkadaşlara kaç gün gidiyor şarjları bi yazabilirlermi?

normal gidiyor bence ama tabi daha uzunda gide bilir ekran ışığını kısarak gps ayarlarında değişiklik yaparak filan ama yinede iyi sayılır dev bir ekranlı tlf için

sürekli hareket halinde olduğun için normal gidio, bende en yüksek 4 gün gitti :)

5800 konusu açılmışken..alan arkadaşlar kaça aldı?internette baktım en düşük 490 falan..yarın bulunduğum şehirde yeni bir teknoloji market açılacak..ve bu aleti 300 tl ye satacaklarmış..2-3 tane almayı düşünüyorum..450 tl den rahatça elden çıkarabilir miyim?

teşekkürler arkdşlr ozmn normal benmki dert etmeme gerek yk :D

orasını bilemcm ama kendn için alcm diosan hiç kaçırma bide 300 tl dion hiç hiç kaçırma bide sen nerdensin yaw :D

5800 konusu açılmışken..alan arkadaşlar kaça aldı?internette baktım en düşük 490 falan..yarın bulunduğum şehirde yeni bir teknoloji market açılacak..ve bu aleti 300 tl ye satacaklarmış..2-3 tane almayı düşünüyorum..450 tl den rahatça elden çıkarabilir miyim?

300'e satacaklarsa çok iyi.. Hatta internette olan 490'lık fiyatta makul sayılır.. Genelde telefoncularda piyasası 510-530 arası değişiyor telefonun... Direk cihazı sıfır bile satacaksan telefoncu daha ucuza kapatmak isteyebilir sonucta garantisi sen aldığın an başlayacak ve telefoncu da satarken garantiyi kendisi ya da aldığı distirübütör yapmayacak... Bu arada cihazı alırken ilk sürüm 5800 olmamasına dikkat et... İlk sürümlerinde problem çıkıyor programlamasından dolayı... Gerçi bu kadar ucuza satacaklarsa bayağı bir hengame olabilir o an bakamayabilirsin ama yine de dikkat et...

300'e satacaklarsa çok iyi.. Hatta internette olan 490'lık fiyatta makul sayılır.. Genelde telefoncularda piyasası 510-530 arası değişiyor telefonun... Direk cihazı sıfır bile satacaksan telefoncu daha ucuza kapatmak isteyebilir sonucta garantisi sen aldığın an başlayacak ve telefoncu da satarken garantiyi kendisi ya da aldığı distirübütör yapmayacak... Bu arada cihazı alırken ilk sürüm 5800 olmamasına dikkat et... İlk sürümlerinde problem çıkıyor programlamasından dolayı... Gerçi bu kadar ucuza satacaklarsa bayağı bir hengame olabilir o an bakamayabilirsin ama yine de dikkat et...

ilk sürüm olup olmadığını nasıl anlayabilirim dostum

yhu kardeş sen nerdensin nerde açılıyo bu mağaza?

ilk sürüm olup olmadığını nasıl anlayabilirim dostum

Tam piyasaya sürüm tarihlerini bilmiyorum ama cihaz 2008 yapımıysa büyük ihtimal ilk sürümdür...O tarih de kutu üzerinde yazıyor mu o önemli... Aslında C.tesi daha detaylı bilgi de verebilirim.. Ama mağaza yarın açılacakmış...

İlk sürüm cihazı alınca yapılan güncellemelerle cihazı sorunsuz hale de getirebilirsin ama uğraşırsın biraz işte...

kardeş V40.0.005 den başka bidaha sürüm çıktmı?

bende günde 100-150 mesaj yarım saat wireles yarım saat oyun. 3g kapalı ışık en az seviyede ve şarj 1 gün anca yetiyor. acaba bir sorun mu var?
alalı 1 hafta oldu v40 yüklü geldi.

*#0000# İle versiyonu öğrenebilirsiniz.

Okadar mesaja oyuna falan 2 gün gayet iyi bir süre bence. Çünkü o koca ekranın nekadar süre acık kaldığını ve mesaj yazarken sürekli dokunmatiğin çalışıp onun da şarjı harcadığını hesap edersen 2 gün sana da makul gelecektir.

Tüm titreşimler kapalı ekran aydınlığı en üste biraz yakın, günlük 400e yakın mesaj alışverişi ile 1 gün bile dayanmıyor.. ha tabi 30dkye yakın müzik dinleme de var. V50

ayarlar düzgün yapılırsa birde arkada çalışan program olmazsa tam verim alınıyor

Geri