Nokia İflasın Eşiğinde !

beter olsunlar 6300 almıştım anneme kulaklığı bozulmuştu ki bu firma hatasından kaynaklanıyodu

üretim hatası varmış herkezde aynı sorun oluyodu garanti kapsamına girmemişti

betduam kabul oldu heralde :)

Aynen hocam ya bide dandik bişey dökülüyor 1 ay kullandım cortadı..İlk zamanlar kulaklık girişiyle temassızlık vardı sonra hepten gitti yeni kulaklık aldım şimdi de okumuyo delirtti beni:mad:

nokia batarmı yaa akıllı olun biraz reklam kokan hareketler bi telefon yaparlar varya herkesin ağzı açık kalır.

uzun yillardir nokia kullanicisi olarak bende önümüzdeki günlerde samsunga geciyorum(s8500wave) .ama nokianin yer baskadir.konu hakkinda bencede en büyük etkenlerden biri iphone..................

valla saka maka nokia her zaman kullanis bakimindan menü bakimindan en iyi piyasada satilan cep

Herhalde 5 yıldır nokai nedir bilmem motorola acompli ile başlamıştı wap gprs dokunmatik ekran sevdası Htc ile tanıştıgımdan beri başka markalara bakmaz oldum.

Telefon değiştirmeyi düşünsem HTC nin yeni modellerine bakıp bir üst versiyona adım adım değiştiriyorum.

Bitti artık java symbian tabalı telefonlar. Nerdeyse windows mobile gidiyor artık android moda olmaya başladı .

Sıkıldın mı yazılımdan salla gitsin bi rom keyfine bak. Hergün görsellik ve işlevsellik düzeyi artan romlar yazılıyor hatta biraz anla işten kendi rom unu kendin yaz.

Düşünün htc hd2 kullanıyorum ister su terazisi olarak kullan ister markette fiyatını göremediğin ürünün barkodunu okut ister gps ile yön bul ister wifi ile internette işlerini hallet istersen ofis uygulamaları ile dilekçeni yaz.

Bir sürü yazılım çıkıyor akla hayale sıgmayan şeyler. Kim kullanır nokia yı?

beter olsunlar.En büyük pazarı Türkiye ama bu ülkede istihdam sağlamamak için üretim yapmıyorlar.Hatta içine kurdukları oyunların içine Türkiye seçeneği bile yok.Yani futbol oynayacaksın ülke seç diyor ama en çok para kazandıkları ülkenin bayrağını koymuyorlar.Bu kadar nefret ediyorlar ama maalesef bizmi Türkler de en çok Nokia diyor başka birşey demiyor.Bu ne yaman çelişki.Uyan ey Türk halkı uyan da etrafında neler olup bittiğinin farkına var.Kitap okumayan bir millet sadece yarışma programı yada dizi izleyen ve izledikleri dizilerle yönetilen halklar sömürülmeye mahkumdurlar...

Java ve Symbian yazılımları artık eskidi. Windows 7 Mobile'da bekleneni veremediği için bu pazarda Apple OS ve Android yazılımları ön plana çıktı. Nokia ve Apple böyle bir anlaşmaya asla varmaz ki saçma olur. Dolayısıyla Nokia'nın bir an önce Android'e geçmesi lazım.

abi n serisinden beridir hep aynı çizgide,hep aynı şeyleri kullanıyor...ben zaten nokia'ya bi türlü ısınamadım sony ericsson'a devam :durdurun

Geri