nokıa 5800 wlan bağlantı sorunu acil....kafayı yiyecem

shephard_9

New member
Reaction score
0
merakla aldığım Nokıa 5800 Xpres M telefonumu evdeki kablosuz ağla internete bağlayamadım.2 gündür uğraşıyorum

AĞ GEÇİDİ CEVAP VERMİYOR hata mesajı çıkıyor...

Yardımcı olabilecek var mı?kafayı yemek üzereyim....

tam bilemicem ama büyük ihtimal modemin telefonun için ip atamadığından olabilir ki eğer telefonlarda böle ise.telefon ayarlarına bi göz at...

kardeş öncelikle wlan ara dediğinde evde kullandığın wlanı göruyor sanırım bu durumda yapacağın sey ayarlarda bağlantılar a gireceksin oradahedefler diye bir menu var onun içinde mevcut bağlantılar var bunlar birinci öncelik ikinci öncelik falan diye gidiyor senin evin wlan bağlantısını orada göruyorsan onu birinci öncelik yap yok görmuyorsa diğer hepsini sil sonra tekrardan wlan araması yap ve burada anlattığım gibi evinin wlanını birinci öncelik sec sanırsam sorunun kalmayacaktır

kardeşim sana tel çözüm yolunu söylüycem. Olmazsa eğer banned yaptır beni.. Bende 5800 kullanıorm,hiçbir WLAN'a bağlanmıordu. Aynı sorun vardı - ağ geçidi cvp vermior- diordu. Aradım nokia servisini yeni sürüm yükletin düzelicek dedi 23 Nisan'da gittim Nokia bayine garanti kapsamında ücretsiz v50 versiyonunu yüklettim telefonum cillop gibi oldu Maşallah. Nazar değmesin... Amin..

ßen n95 8gb kullanıyorum aynı sorun benim telde de oluyordu... Çok uğraştım çok yere baktım sordum herkes birşey dedi ama olmadı bi türlü sonra yegenim geldi laptopdan bağlandı wireless ile bi baktim benim telefonda bağlanmaya başladı.. sonra bi kaç yerde daha denedik oldu. Yani hiç laptop bağlanmamış modeme bağlanamıyorum cep telefonumla.. Ne alaka bilmiyorum... ALakasını bilen olursa lütfen cvp yassın

her bişey olabilir genelde modem destek vermiyor ama yinede telefonun versiyonunu güncel tut

bende 5800 kullanıcısıyım arkadasLar =) ve Nokia Teknik Serviste caLısan arkadasımın önerisi üzerine aLdım...

konuyu görünce arkadasıma yazdım msnden verdiqi cvpı aynen buraya kopyaLıyorum =))

>>>>Nothing is not impossible<<<<:
*versıyon atırsın denesın
*duzelmıyorsa servıse yollasın

Teşekkür ederim arkadaşlar...Bulunduğum yerde servis imkanı yok ama, sanırım bir şekilde servise göndericem, çünkü her söyleneni denedim ama olmadı....halbuki ben bu telefonu alırken en çok internete girebilme özelliği için almıştım ama olmadı....bu telefonu almayı düşünenlere de referans olsun o zaman bu başlık....bir kere daha düşünsünler....

İyi forumlar....

Teşekkür ederim arkadaşlar...Bulunduğum yerde servis imkanı yok ama, sanırım bir şekilde servise göndericem, çünkü her söyleneni denedim ama olmadı....halbuki ben bu telefonu alırken en çok internete girebilme özelliği için almıştım ama olmadı....bu telefonu almayı düşünenlere de referans olsun o zaman bu başlık....bir kere daha düşünsünler....

İyi forumlar....

tLfnu kötülemeye gerek yok : )) 5800'dan önce bi kaç gün N97 kullanmıstım arkadasımın tLfnunu... N97 den daha iyi performansı var... böyLe sorunLar cıkar sonucta elektronik bi aLet : ))

ben gayette memnunum tLfndan ve performansından.. içinde virüs oLmasına raqmen dier tLfnLar gibi kafayı yemedi : ))

Geri