Nod32 Cekirdekle iletişim sırasında hata olustu..

faruk123

New member
Reaction score
0
ESET NOD32 İndirdim Fakat işlemci cekırdege ulasamadı ,cekirdek iletişiminde hata olustu dıyor 1 yardımcı olabılırmisiniz Simdiden cok teşekkkur ederim

orginalmi yoksa lisans kodlarınız süreleri bitmiştir ondan yeni lisansla yenileyin düzelir

daha önceden bendede olmuştu silip tekrar yükleyin başka bir çözümü olduğunu sanmıyorum

arkadslar pc nize tam yükleyememişsiniz kaldırıp tekrar kurun we dosyalarını silin eminim dzelir

tekrer tekres silip tekrer yükledim fakat olmadı.Sİstem geri yükleme dahi yaptım.Nod32 kontrolmerkezini açmama izn vermiyo hmn çekirdek servisi ile iletişim kurulamadı yazısı gelip 2 sn sonra gidiyo.program açılmıyo.kaç senedir kullanıyorum ilk defa böle bi durmla karşılaşıyorm.Mozilla Firefox kullanıyodum oda açılmıyo sanırım oda çekirdek servisinden kaynaklanıyo.ne yapmam gerekiyo lütfen fikirlerinizi söyleyin...

bildiğim kadarıyla nod32'nin fix dosyası olması lazım fikleyince lisanslı oluyor.

eskiden nod32 kullanıyordum ama hiç memnun değildim panda kullanıyorum şimdilerde pc'yi kasmıyor bu forumda var aratırsanız bulabilirsiniz.. kolay gelsin

kardeşim benimde başıma cok geldi iki secenek sunacam sana
sistemde büyük ihtimal virüs wardır sistem dosyalarını bozmuştur
ccleanerla temizle sonra net frework u kur sonra bi reset :D
dene bakalım tekrar aynı hatayı alacakmısın ?
benimde karşıma cıktı hic ugraşmadım ?
cünkü virüs girmiş makinada antivirüs bişeye yaramıyor

...::: alıntıdır :::...

Pc nize virüs bulaşmış...
Nod32 kaldırıp acil temizleyicilerle virüsten kurtulmayı deneyin, büyük ihtimal worm yada trojan..
Combofix, spyhack yada benzeri programlarla trojanlarden kurtulup ondan sonra nod32 kurun..
Nod fix kullanmayın..
Program modullerini günceller ama asla ana virüs tabanını güncellemez..
Hangi sürüm olursa olsun fixler daima sizi kandırır..
Onun yerine key girip lisanslayın...http://www.hackhell.com/security/550876-eset-nod32-keyleri-surekli-guncel.html

NOD32 Servis çekirdek hatası

slmlar öncelikle..
Aynı Hata Bendede var ve internet sayfalarına bile giremiyorum. Şüphem Virüs var Nasıl yapabileceğim Saat 02:41 gece Şu saatte biri varsada yardım ederse cok makbule geççek sinir hastası olmam yakındır Şimdiden saygılar...:vur

silmenize gerek yok silmeden setup ı çalıştırın tekrar onar deyin sonra pc yi yeniden başlatın düzelicektir
kolay gelsin

Geri