Nod32 acil yardım

dEaR

New member
Reaction score
0
S.a Arkadaşlar benim şöle bir sorunum var nod32 kullanıyorum bana program kurdurmuyor programı kurarken silip karantinaya alıyor karantinadan cıkartıyorum ama tekrar alıyor bu sorunu nasıl düzelte bilirim

A.s Ayarlara girip sol tarafda açılan menüden tarama dışı dosyalar gibi bir şey yazıyor oradan karantinaya alınan dosyayı ekle butonuna basıp seç tekrardan o dosyayı taramaz..

A.s Ayarlara girip sol tarafda açılan menüden tarama dışı dosyalar gibi bir şey yazıyor oradan karantinaya alınan dosyayı ekle butonuna basıp seç tekrardan o dosyayı taramaz..

üstat Dediklerini uyguladım ama gene programı karantinaya alıyor yardımların için teşekkür ederim

demekkı proıgramda vırus war nıe sansını zorlyon kı :D

Şu Sorunuma Yardım Bulamıyacakmıyız arkadaşlar flood yapmak ıstemdım ama nasıl çözebiliriz

S.a Arkadaşlar benim şöle bir sorunum var nod32 kullanıyorum bana program kurdurmuyor programı kurarken silip karantinaya alıyor karantinadan cıkartıyorum ama tekrar alıyor bu sorunu nasıl düzelte bilirim

b7gsoi.jpg

SAĞ ALT NOD 32 İKONUNA SAĞ TIKLA PENCERE AÇ DE VE RESİMDEKİ AYARLARI YAP VE PROGRAMINI KUR KURULUM DAN SONRA ESKİ HALİNE GETİR KOLAY GELSİN

Kurduğun program nedir her kurulumda böyle mi yapıyor

Kurduğun program nedir her kurulumda böyle mi yapıyor

hotspot shield programı nı kurmaya çalısıyorum virüs programını devre dışı bırakıp kursamda gene aynı oluyor kullanmama izin vermiyor diyer antivürüs programlarında engellemiyor kasper olsun dıyerleri olsun engellemıyor ama nod engel koyuyor bunu yokmudur bir çözümü inatla ugrasıyorum çözümünü bulmaya

S.a Gene Ben Valla Şu programın Mantını çözemedim kusurabakmayın başınızı ağrıtacağım gene ama inada bindi işte şunu bi çözün arkadaşlar ben ugraşıyorum günlerdir

vin32tool virusu bulastı 1 ay once ben ... tabı :D ondan sonra pc bı actım herseyı kendı halledıyodu :D ben bısey tıklamadı dırek format :d eset guvenmedıgımden dolayı bu basıma geldı :D

Geri