Nobre ikinci yarıda coştu

snrylmz03

New member
Reaction score
0
Nobre ikinci yarıda coştu

26868.jpg

Galatasaray derbisinde attığı golle Beşiktaş’ı 4 yıl sonra liderlik koltuğuna taşıyan Nobre, ligin ikinci yarısındaki 7 maçın 6'sında fileleri havalandırdı. Siyah-beyazlılar, Nobre'nin gol attığı tüm maçları kazandı.

Galatasaray ile oynanan derbi maçta takımını galibiyete taşıyan golü atan Beşiktaşlı Mert Nobre, siyah-beyazlıların yükselen değeri oldu.
Ligin ilk yarısında kendisinden bekleneni veremeyen ve sadece 1 gol atabilen Nobre, ikinci yarıyla birlikte çıkışa geçti ve attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerin başında geldi.
Galatasaray derbisinde attığı golle takımını 4 yıl aradan sonra liderlik koltuğuna taşıyan Nobre, ligin ikinci yarısında oynanan 7 karşılaşmanın 6'sında rakip fileleri havalandırırken, sadece 2-0 kaybettikleri Kayserispor maçında gol atamadı.

İKİNCİ YARIDA LİGDE 7 GOL ATTI

Ligin ilk yarısında sadece Gençlerbirliği ile İstanbul'da oynanan 8. hafta karşılaşmasında 1 gol atan, diğer maçlarda ise suskun kalan Nobre, ligin ikinci yarısında ise 7 gole imza atıp, ligdeki toplam gol sayısını 8'e yükselterek, gol krallığı için de iddialı duruma geldi.
Nobre, bu sezon Avrupa kupalarında gol atamazken, Fortis Türkiye Kupası'nda ise toplam 2 gol kaydetti ve resmi maçlarda takımına 10 gol kazandırmış oldu.
Mert Nobre, geçen sezon da ligin ilk yarısında sadece 1 gol atmış, 2. yarıdaki maçlarda ise 7 gole imza atmıştı.

NOBRE ATIYOR, BEŞİKTAŞ KAZANIYOR

Siyah-beyazlılar, bu sezon Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda Nobre'nin gol attığı tüm maçları kazandı.
Nobre, bu sezon ligde 7, Fortis Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta gol atarken, Beşiktaş bu karşılaşmaların tümünde galip geldi.

İNÖNÜ'DE DAHA ÇOK ATIYOR

Nobre, bu sezon siyah-beyazlı takım adına kaydettiği gollerin büyük bir bölümünü BJK İnönü Stadı'nda attı.
Brezilya asıllı futbolcu, bu sezon resmi maçlardaki 10 golünün 7'sini BJK İnönü Stadı'nda atarken, deplasmanlarda sadece 3 gol atabildi.

GALATASARAY'A ATIYOR

Türk vatandaşlığına geçerek Mert adını alan Brezilya asıllı futbolcu, Galatasaray maçlarındaki gol atma geleneğini son derbide de sürdürdü.
28 yaşındaki Nobre, 3'ü Fenerbahçe, 3'ü de Beşiktaş'ta olmak üzere Galatasaray filelerini toplam 6. kez havalandırdı.
Nobre'nin Galatasaray'a gol attığı 6 maçın, 5'ini oynadığı takımlar kazandı, 1'i ise berabere sonuçlandı.

ilk yarı bende çok eleştirmiştim izlerken çok saydırmıştım ama galiba hakkını yemişim keşke ali tandoğan da beni böyle yanıltsa tükürdüğümü yalatsa

ben dedim nobrenin yanına hareketli adam koyun boboyu keser bu adam boş deil bu adam ii adam dedim kimse beni dinlemedi alın işte holosko dağıtıor nobre gol atıor nobre dağıtıor holosko gol atıor

nobre hakkında olmaz dediler (ki bu kadar golün üstüne hala olmaz dienler var) cevap açık ve net

holosko dar alan topçusu deil geniş alan verceksiniz bu adama dediler dünkü maçta gördük!!!

arkadaşlar medyada her yazılana inanacak olsak bizim delgadoyu çoktan göndermemiz gerekirdi ii düşünün bunları sonuçta nobrede boboda holoskoda ii sadece bobo kendini riske etmio o kadar zaten ertuğrul holosko yada nobreyi keserse hayatının yanlışını yapar kusura bakma bobo efendi forma onun hakkı diebilmesi lasım...

bende nobrenin yanına iyi bir adam alındığı takdirde cok gol atacagına inanıyodum ve aynı düşünceyi ricordinho içinde paylaşıyorum bence ricardinho nun yanına onu anlayacagı tipten futbolcu olursa bjk miz cosar

Geri