Nobre bildiğiniz gibi

adanalı

New member
Reaction score
0
71gu4y8.jpg

Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını 34 puanla dördüncü sırada tamamlayan Beşiktaş'ta, golcü oyuncu Nobre, geçen sezonun ilk yarısındaki kötü performansını 2007-08 sezonun ilk bölümünde de tekrarladı. Geçen sezonun ilk yarısında ligde sadece 1 gol atabilen Nobre, bu sezonun ilk yarısında yine 1 golde kalarak düşük bir performans gösterdi. Fenerbahçe'den büyük umutlarla siyah-beyazlı takıma gelen Mert Nobre, ortaya koyduğu performansla şu ana kadar beklenen patlamayı yapamadı.

-İKİNCİ YARIDA PERFORMANSINI ARTTIRMIŞTI-

2006-07 sezonun ilk yarısında tek golde kalan Brezilya asıllı Türk oyuncu, ikinci yarıda ise performansını arttırmış ve 7 gol kaydetmişti. Geçen sezon ligde 8. haftada Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda yapılan ve 1-1 sona eren karşılaşmada takımının tek golünü atarak siyah-beyazlı formayla ligdeki ilk golünü kaydeden Nobre, ikinci yarıda rakip filelere bıraktığı 7 golle toplamda 8 gole ulaşmıştı.

-BU SEZON DA TEK GOLDE KALDI-

Yeni sezonda zaman zaman yedek kalan Mert Nobre, bu sezonun ilk yarısında yine tek golde kaldı. Nobre, bu sezon ligdeki ilk golünü geçen sezon olduğu gibi 8. haftada atma başarısı gösterdi. Beşiktaş, 8. haftada Gençlerbirliği'ni BJK İnönü Stadı'nda 1-0 yenerken, karşılaşmanın tek golünü Nobre atmıştı. Bu golle bu sezonki ilk gol sevincini yaşayan Nobre, daha sonraki haftaları ise boş geçti.

-GEÇEN SEZON İKİNCİ YARIYA HAT-TRICK İLE BAŞLADI-

Son iki sezonda ligin ilk yarısında etkisiz kalan Nobre, ikinci yarılara gollerle başlıyor. 2005-06 sezonunda Fenerbahçe forması giyen siyah-beyazlı oyuncu, bu sezonun ikinci yarısında takımının Gençlerbirliği'ni 3-0 yendiği maçta 2 gol atarak iyi bir başlangıç yapmıştı.

Beşiktaş forması altında geçen sezonun ilk yarısını tek golle kapayan Nobre, ikinci yarısına ise hat-trick yaparak başlamıştı. Ligin ikinci yarısında Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'u 3-1 yendiği maçta takımının 3 golünü atan Mert Nobre, hat-trick yapmıştı.

01.01.2008

Kaynak : AA

koskoca sezonun ilk yarısı ve sadece 1 gol bu adam forvet diye geçiyor..baki forvette oynasa en azından oda 1 gol atardı

higuain e bu kadar tolerans şans verselerdi adam ispat ederdi kendini.okey beşiktaş ın oyun stili nobreye ters , hırslı da oynuyor ama bizim için uygun bi isim değil. ama nobre paşa torunu sanki şans jokeri hiç tükenmiyo

higuain e bu kadar tolerans şans verselerdi adam ispat ederdi kendini.okey beşiktaş ın oyun stili nobreye ters , hırslı da oynuyor ama bizim için uygun bi isim değil. ama nobre paşa torunu sanki şans jokeri hiç tükenmiyo

AYnen Katiliom Birak YAa Nobreymi$ Yollayin onuda BB$ehire =)))

Hugiana $ans verilmeli

hat-trick filan beklemiyorum, her mac bitane atsin yeter..

esasinda cirkeflerinden dolayi nefret ettigim bir oyuncuydu, besiktasa geldiginde eyvaah demistim.. umarim besiktas ruhunu anlar ve cirkefligi birakir..
ki cok sükür febe'deki cirkeflikten eser yok..

top ile besleyen adam lagzim nobreye, bobo gibi kendi isini kendi gören bi oyuncu degil. besleyeceksin nobreyi..

higuain bence iyi bir oyuncu az bir süre oyunda kaldıgı halde bizler higuain diyorus baska bişi demiyorus yeterki şans verilsin

alın Alex'i nobreyi gol kralı yapsın iş burda bitiyor ...anlayamadınız daha ...Alex istedi nobre attı şimdi istiyor semih atıyor....

hat-trick filan beklemiyorum, her mac bitane atsin yeter..

esasinda cirkeflerinden dolayi nefret ettigim bir oyuncuydu, besiktasa geldiginde eyvaah demistim.. umarim besiktas ruhunu anlar ve cirkefligi birakir..
ki cok sükür febe'deki cirkeflikten eser yok..

top ile besleyen adam lagzim nobreye, bobo gibi kendi isini kendi gören bi oyuncu degil. besleyeceksin nobreyi..

Nobre Fener'den başka bir klüpte BAŞARILI OLAMAZ!
1gol attı mı diyorsunuz beşiktaş adına :D ben size dogrusunu söyleyeyim 1golünüzü de yedi.bakınız elle gol attıgı gerekçesiyle iptal edilen gol :D 0a0 elde var 0 :D

Geri