Nobre: Alex DeğiL Rodrigo Tabata !!

Fieber

Game Over
Reaction score
0
Yarına SeLam Çakıpta Dünüme Döndüm..Ve Ben Nefes a
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Mert Nobre'den, eski takım arkadaşı Alex de Souza'ya gönderme..

15wnwjr.jpg

Golcü futbolcu, “Takım ne zaman kötü gitse, ‘Beşiktaş’ta bir Alex yok, Nobre o yüzden etkisiz’ eleştirileri yükseliyor. Bunlara hiç katılmıyorum. Evet, Alex çok iyi bir futbolcu. Ayrıca, saha dışında onunla hep birlikteyiz. Ailece de görüşüyoruz. Ancak Tabata’nın, Alex’ten daha önde bir futbolcu olduğu düşüncesindeyim. Tabata Brezilya’da oynarken, geleceğin yıldız adayı olarak gösterilen 20 isimden biriydi. Baskı altında kaldı. Benden çok, onun gol atmasını istiyordum. Şimdi rahatladı. Bundan sonra çok farklı olacak” dedi.

NTVTurk.com & Fanatik​

her profesyonelin yaptığı veya yapması gereken açıklamalardan fenerdeyken alex dünyanın en iyisi diyordu şimdi tabata ,yarın galatasaraya giderse onun için en iyisi arda olacaktır...

Tabata ney la :D

Nobre Alex yoksa sende yoksun.

Atamadığın gollerin arkasından bahane arayacaksan beceremiyorum de yaLan söylemenin alemi yok.

takım arkadaşına gaz vermeye çalışmış...ama benim izlediğim tabata ya uçak benzini versen Alex in sağ bacağı etmez...

Tmm sensin Nobre Süpersin Nobre =)

Sanki hep atıyorsun da arada atamayınca ALex diyorLar. . .

Bjk'a gittiğinden beri doğru dürüst goL attığını hatıLamıyorum Nobre efendi. . .

Geri