Nobre Şoku !

SeYhN

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Son kurban Nobre! UEFA Avrupa Ligi'nde 21 Ekim Perşembe günü Porto ile karşılaşacak Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanında Nobre sakatlandı.

Golcümüz Nobre'nin, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde başındaki yarım saatlik bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmanın, basına kapalı bölümünde gerçekleştirilen çift kale maçta sakatlık geçirdiği açıklandı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, siyah-beyazlı futbolcunun çift kale maç sırasında Ersan ile girdiği ikili mücadelede sol alt baldırına aldığı darbe ile sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktığı bildirildi. Nobre'nin durumunun yarın sabah yapılacak kontrollerden sonra netleşeceği kaydedildi.

Bu arada, kulüp doktoru Devrim Urgun, hafif ağrıları olduğu için takımdan ayrı çalışan Bobo'nun yarın takımla birlikte antrenmana çıkacağını belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

nedir arkadaş takımın üstündeki bu uğursuzluk herkes sakat arkadaş

Nobre'nin yerine alt yapıdan bi golcü oynasın daha iyi :) Çok etkisiz Nobre yaa.

bu adamı takımda nasıl tutuyorlar şaşırıyorum o kadar para çöpe gidiyor yazıktır

Bu nobre bu takımdan gidene kadar kanser olmazsak iyi,iyi oldu sakatlandı oynamasın yazık değil mi bize :D

amann ben de öldü sandım.. oynayıp oynamaması ne değiştiriyor ki ;?

Oynamasin abiicim oynamasin ya
birşeyi yokdur onun 2-3 maç ilk 11 çıkdı yoruldu bizimde işimize gelir .

Geri