Nobre Çok İddialı

herroli

Türkoğlu Türk
Reaction score
0
Yürüyelim Ural'a Altay'a doğru,Tuna'dan Hazar'a do
Çifte kupanın mimarlarından Mert Nobre, yeni sezon öncesinde de iddialı...​

10fqqtt.jpg

Attığı gollerle çifte şampiyonluğun mimarları arasına adını yazdıran Mert Nobre, yeni sezon öncesinde de iddialı... Antrenmanlarda hırslı bir görüntü çizen Nobre, artık hedefin büyük olduğunu dile getirdi. “Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edeceğiz. Üzerimizde ciddi bir sorumluluk var” diyen Sambacı, “Herkes terinin son damlasına kadar mücadele edecek ve Beşiktaş'ın Avrupa'da başarılı olması için elinden geleni yapacak. Ben de takımın tecrübeli oyuncularından birisiyim. Üzerime düşeni en iyi şekilde yapacağım” ifadesini kullandı.

‘Daha fazlasını istiyorum'

Geçtiğimiz sezon zor günler geçirdiğini hatırlatan Nobre, sözlerini şöyle noktaladı: Sezonun en önemli döneminde, sakatlığım nedeniyle formamdan uzak kaldım. Ayrıca yeni sözleşme görüşmeleri de can sıkıcı bir hal almıştı. Ancak tüm sıkıntılar sona erdi ve sezonu çifte kupayla tamamladık. Şimdi daha rahatım ve tamamen futbolu düşünüyorum. Daha çok gol atıp, Beşiktaş'ı Avrupa'da da zirveye taşıyacağız...

Nobre Sen Liqde 15 GoLden Cok At Yeter.. ŞampiyonLar Liqinde HoLosko - ßoßo - Nihat - TeLLo Yapar ßişeyLer.. (=

nobre son zamanda talihsiz sakatlandı ve gol yollarında çok sıkıntı çektik bunu hepimiz maç izlerken gördük biraz fazla para alıyor ama bu sezonki performansı bence gerçekten harikaydı sayısız maç kurtardı umarım sakatlığı tamamen geçmiş gerçek nobre gibi döner sahalara kaldığı yerden devam eder...

Geçen senenin son haftalarında sakatlığı olmasa bazı takımlardan şanssız puan kayıpları yaşamazdık.
Bu sene inşallah ciddi sakatlıklar yaşamazlar.

Geri