Nobel Orhan Pamuk'un

şahsen Ben Orhan Pamuk Un Kitaplarini Okumadim

Neden Vatan Haini Dediklerinide Bilmiyorum

Vatan Haini Demelerine Kitabini Okumadan Onay Veremem çünkü Nazim Hikmet'e De Vatan Haini Denilmişti.

Kitaplari Hakkinda Sadece şunu Biliyorum Ağir Bir Dille Yazilmiş

Ne Diyelim Hayirli Olsun.

KitapLarından doLayı deiL.. Türkiye Ermeni Soykırımı yapmı$tır demesi yetiyor zaten vatan haini oLması için.. aLsın ßu ödüLü münasip ßi yerine soksun. ßaktıkça ßizi hatırLar ;)

bir dahaki nobeli büyük ihtimal elif şafak alır.ve yazar adaylarına duyuru ülkenizi ne kadar satar ne kadar karalarsanız bu ödüllere ulaşmanız okadar kolaylaşır.şerefsizce ödül sahibi olunacağına şerefince ödğlsğz yaşa daha iyi

yahu ne diyonuz Fransa ermeni teklifi saçmalığını kabul etmişlerken onların maşası da tabiki alacak nobeli...herkesin ne mal olduğu belli oluyor işte...
kabul edilsin artık AB'ye girmiyecez,ihtimali bile söz konusu değil!!kendi yaptıkları şeylere karşı çıkıp bizim onların isteklerine harfiye uymamızı istiyorlar ooollduuuu gözlerim dooolduuu başka dertleri var mı acaba??
ne kadar basit di mi şu Türkiye'yi saçma işlerle oyalamak?ya yunanlı ege sularında bişey yapar ya ermeniler zırlar...koyun kardeşim suyundan da koyun!!bi kaç seneye amerikada olan olaylar avrupada da olursa görürüm ben sizi...
son nokta:şu anda ne kadar soğuk kanlı davranırsa şu hükümet,bu saçma sapan şeylerden o kadar rahat kurtuluruz...

Biraz yürekle degil de beyinle düsünülüp, ön yargilardan irak, kisiler hakkinda yorum yapmak daha iyi olur düsüncesindeyim.
Fransa'nin almis oldugu karari kinamaktan baska, Devlet BABA'nin ne yapacagini merak ediyorum.
Güclü bir devletin " eger öyleyse " bunun altinda kalmamasi gerektigine inaniyorum.
Saygilarimla

fransanın bu çağ dışı aldğığ kararla aynı güne gelmesi resmen bize nobel ödülünün kimlere ve neye karşılık verdiğini çok açık belirttiğini düşünüyorum. Orhan Pamuk iyi bi yazar oldugunu inkar etmememiz gerekir ama bu günde bü ödül böylesine bir insana verilmesi aslında bu ödülün ne kadar basit verildiğini kanıtlıyor bence. ARTIK DIŞARIDA NE KADAR TÜRKİYE SEVGİSİ YOĞUNLAŞTIĞINI GÖRMELİ VE ARTIK AYAĞIMIZI DENK ALIP BİREYSEL ÇIKARLARIN DEĞİL ÜLKEMİZİN ÇIKARLARINI ÖN PLANDA OLMASININ GERİKTİĞİNİN FARKINDA OLMALIYIZ!!!

Geri