No Video İnput Hatası..!!!

__alper__

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar evimde 2 adet masa üstü bilgisayarım var önce birisi bozuldu şimdi öteki ne oluyor anlamıyorum
şuanda yazdıgım pc power dügmesine bastıgım zaman power dügmesinin çevresindeki ışık yanıp sönüyor açılmıyordu.
bugün diger pc de açılmayınca buna yogunlaştım açıldı...Diger pc de ekrana görüntü gelmiyor
''NO VİDEO İNPUT '' yazıyor. monitörleri denedim sorun yok sanırım ekran kartından biosa falan da girmiyor
sorun sizce nerede yardımcı olursanız sevinirim..Şuanda kullandıgım pc de açılırken fan çalışıyor gibi
oluyordu tekrar duruyor açılmıyordu ama bugün açıldı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar
...

ekran kartı driverı güncel değil yada yok olabilir mi ? :D

gerçi ben anlamam ama :)

eğer bios ayarLarından anLıyorsan becerebiLirim diyorsan anakartın üzerinden piL var biLirsin o piLi çikartıp tekrar tak
ancak bunun sonucunda biostaki ayarLar sıfırLanacak
fabrika ayarLarına geri dönecek yani.eğer biLgin varsa bu ayarLarı tekrar düzenLeyebiLirsin
denemen de fayda var derim
geçmiş oLsun

pili çıkarıp taktım ama sorun yine değişmedi hala ''NO VİDEO İNPUT '' yazıyor
Kablolarda da sorun yok denedim

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDECEK BİR ARKADAŞ YOKMU..?

arkadaşım video inputa yorumum yok ama pc nin açılmamasında hava sıcaklığının etkisi vardır..

ben format atarken pc kapanıyordu sürekli günlerce googlede aradım bulamadım vantilatörü kasanın önüne koydum şıp diye attı formatı meğerki sıcaktan ve tozdan pc kapanıyormuş..

sen yinede bi vantilatörü dene pcin açılırsa rahat rahat buraya yaz...

Denedim Kardeş Oda Olmadı Pc çalışıyor Ama Açılmıyor Hala O şekilde Duruyor

Arkadaşım ekran kartını başka bir pc'de deneyebiliyorsan dene. Muhtemelen onunla ilgili bir sıkıntı var.

Ayrıca ram ile ilgilide olabiliri. Onlarıda çıkar ve tekrar tak. Olmazsa yerlerini değiştir.

tşkler arkadaşlar sorun çözüldü ekran kartını ve ram i söküp temizledim ve taktım açıldı tşk ederim

Geri