No Signal Hatası

dennis37

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Atı Radeon 9550/x1050 series Ekran Kartım var Son Aylarda pcme Kurdugum oyunların hepsini oynarken 20 dk içinde No Signal hatası alıyorum Defalarca ekran kartı programını temizleyip yeniden kurdum Aynı oyunlarda bu gibi hatalar almazdım sizce nedeni nedir 2000 yılından kalma Rise Of Nationsda bile bu hatayı alıyorum...

En güncel Ekran kartı Driverimi kullanıyorum..

pc kapanmıyor ekranda no vga no signal yazıyorsa senın kart ya sıcaktan kitleniyor yada gitmek için bahane arıyor dikkatli ol

birde ipana dene :)

ekran kartı değil de monitör de sorun olabilir.

bu tip hatalar kablolarda bi sorun varsa yaşanabilir.

yada yenileme hızı ve çözünürlük ekran kartı ve mönitörün desteklediği sınırdan dışarı çıkmış ise olabilir.

monitörün kablolarını,ekran kartını ve monitör ü kontrol et yada bi servise götür.

Ekran kartını degiştirmeyi düşünüyorum Bu Uygun olur mu sizce?
Bu Arada bu ikinci Monitörüm aynı sorunu yaşadıgım Tüplüdede aynıydı Lcd kullanıyorum Şu an ama bunda cok arttı No signaller

1 daha onceki monıtorde de aynı hatayı aldın mı
2 monutörde sorun varsa başaka bir mönitörde dene arkadsın mönitöründe falan
3 birde başka bir ekran aktı dene ama satın alma denemek babında birielrinden odunc al ama uyumlugunu ve diger etkenelre diakaket ederrek al

sonra sonuca gore hareket et

Evet aynı hatayı alıyordum ama nedeni Ekran kartı sürücüsüydü çözmüştüm onun sorununu bunda Olmuyor çözülmüyor..

Ekran Kartı Ve Cpu Sıcaklıgını kontrol edebileecegim bir program önerebilirmisiniz Ati için...

dediğim gibi ekran kartında monitörde,kablolarda yada anakartta bi sorun olabilir.

eğer monitör değişmesine rağmen veriyorsa ekran kartı yada anakartta sorun vardır tabi kablolarda sorun yok ise.

bence servise falan ver bi test etsinler çünkü ekran kartının bozuk olduğunu %100 bilemeyiz test etmeden.

sıcaklık için en iyi ölçümü everest programı yapar ama sıcaklıkları açmak biraz zahmetli onda...

Söylenenlerin cogunu yaptım cıkartıp taktım ekran kartını temizledim kabloları temizledim yeniden düzgünce taktım ramleri düzgünce taktım (hatta birini cıkartıp denedim)
aynı sorunlar devam ediyor...

Söylenenlerin cogunu yaptım cıkartıp taktım ekran kartını temizledim kabloları temizledim yeniden düzgünce taktım ramleri düzgünce taktım (hatta birini cıkartıp denedim)
aynı sorunlar devam ediyor...

senin yapacağın başka bişi yok dostum.

sen tamir edemezsin malesef.

büyük ihtimal ekran kartın yada anakartın da sorun var.

test yapılmadan bişi anlaşılmaz.

servise falan vermen gerek...

Garanti falan kalmamıştır hocam satsam simdi 20 tl etmez kac para masraf cıkartırlar bütceyi hazırladım 250ytl civarında param var yeni bi ekran kartı düşünüyorum agp olanlarından tavsiye verebilirmisiniz
1gb yada 512

Garanti falan kalmamıştır hocam satsam simdi 20 tl etmez kac para masraf cıkartırlar bütceyi hazırladım 250ytl civarında param var yeni bi ekran kartı düşünüyorum agp olanlarından tavsiye verebilirmisiniz
1gb yada 512

etmesine ederim ama ekran kartından olduğunu bilmiyoruz ki sorunun.

ya ekran kartı alırsan sonra anakartta olduğunu anlarsan sorunun.

boşuna almış olursun.paran boşa gitmesin bence.

anakartı da değiştirebilirsin 250 liraya...

Senin Sorunun Şu :)
Ekran Kartın Isınıyor Bir Süre Sonra İptal Oluyor Otomatikmen Görüntü Gidiyor Büyük İhtimal Böyle Olması Lazım.. Yinede Bi Servise Göstermende Yarar Var Çünkü Görmeden Test Etmeden Kimse Net Bişi Söyleyemez Ama Muhtemelen Problemin Bu

everest ile ekran kartının ısısını ölç oyun oynarken ve normal işlem yaparken

eğer yüksek değerlere ısınıyosa ve kapanıyosa ondandır.

inş öledir ve sağlam bi fan ile değiştirince sorun çözülür.

ama öle değilse ya ekran kartında yada anakartta sorun var gibi gözüküyor.

dediğim gibi test ettirmen gerek biz forumdan ne kadar sölesek de doğru olmaz...

Büyük bi ihtimal ekran kartımda sorun var hocam bosuna almıs olursunuz diosunuzda 256 zaten degistirme zamanı gelmisti iyi olacak benim icin keske sorunsuz olarak satabilsem demistim...
Simdi everesti deneyecegim ama oyunda sıcaklıgı gösterir mi acaba?

Büyük bi ihtimal ekran kartımda sorun var hocam bosuna almıs olursunuz diosunuzda 256 zaten degistirme zamanı gelmisti iyi olacak benim icin keske sorunsuz olarak satabilsem demistim...
Simdi everesti deneyecegim ama oyunda sıcaklıgı gösterir mi acaba?

oyunu tam ekran oynatma ozaman görürsün.

ben öle yapıyordum.

everest i aç oradan dosya tercihlere gel.

sol taraftan algılayıcı simgelere gel.

onu da yukardan aç.

sonra ekran kartına tik koy.

böle sağ alt köşede sıcaklığını görebilirsin.

oyunu tam ekran oynatma ozaman görürsün.

ben öle yapıyordum.

everest i aç oradan dosya tercihlere gel.

sol taraftan algılayıcı simgelere gel.

onu da yukardan aç.

sonra ekran kartına tik koy.

böle sağ alt köşede sıcaklığını görebilirsin.

Bir Sorun var Ekran kartı Seçenegi yok...

ozaman ya ısı sensörü yok yada ısı sensörünü everest desteklemiyor.

valla hocam forumdan anca bu kadar yardım alabilirsin malesef.

Yinede Cok sagolun hocam 2 gündür ugrastırdım sizi Ekran kartını degistiricem sonuçları yazarım iyi forumlar

Geri