NNS Genuine! 2.5 │Bir Tıklamayla! Wındows │ XP │ Vısta │MS Office Lisanslama..

Yskorpitx

∂єѕριиα - d
Reaction score
0
NNS Genuine! 2.5 │Bir Tıklamayla! Wındows │ XP │ Vısta │MS Office Lisanslama..

1it5u.gif

İddia edilen tek tıklamayla lisanslama yaptığı,kendi dosyasından çıkarmadan NNSGenuine!.exe’ye tıklıyoruz,ardından Xp│Vista │Ms Office hangisini lisanlayacak isek ona tıklıyoruz ve Genuine tuşuna basıyoruz.

Kolay gelsin..

DOWNLOAD

edit;kendim denemdim arkadaşımın denemsi işe yaramış sizleri sunayım dedim...

Saol kardeş güzel paylaşım...

∂єѕριηα;3250293' Alıntı:
1it5u.gif

İddia edilen tek tıklamayla lisanslama yaptığı,kendi dosyasından çıkarmadan NNSGenuine!.exe’ye tıklıyoruz,ardından Xp│Vista │Ms Office hangisini lisanlayacak isek ona tıklıyoruz ve Genuine tuşuna basıyoruz.

Kolay gelsin..

DOWNLOAD

edit;kendim denemdim arkadaşımın denemsi işe yaramış sizleri sunayım dedim...
i36mol.jpg
bende böyle bi sorun verdi. yanlışmı kullanıyorum başka yerde mi açmak lazım??:saskin

kaedeş sen nereye çıkarttın bu 3dosyayı ben de oraya çıkartıp deneyim restart attım yine olmadı..:(

kardeş direk rar dosyasının i,çnde dene birde eger olmassa sistemde sorun wardır...

hem sorun

0xc0000135 Hatası Windows XP de karşımıza gelen hatalardan birisidir. Bu hatanın meydana gelmesi için bilgisayarı bir yükleme esnasında hatalı kapatma ile ( Reset Atmak , Bilgisayar çalışırken fişten çekmek…. ) ortaya çıkan bir sorundur. Bilgisayar açılışında mavi ekranda ….

• Beklenmedik Kapatılma
• Dur:0xc0000135

Hatası alabilirsiniz. Bu hatanın temel nedeni Windows XP nin Kayıt Defterindeoluşan bir problemdir. Bu sorunun ortaya çıkması için

Nedenler;

Bilgisayarınıza bir program kurarken yada bilgisayarınızın kayıt defterinde değişiklik yapan bir program çalışırken bilgisayarı RESETLEMEK , Fişten çekmek, Farklı nedenlerle bilgisayarınızın kilitlenmesi, Voltaj düşmesi ile oluşan resetlenmeler yada açık bir programın Kayıt defretine bir data yazarken programın GÖREVİ SONLANDIR ile kapatılması esnasında Kayıt defterine o anda girilen bilginin bozulmasıdır.

Çözüm ;

Windows XP işletim sisteminizde Service Pack 1 yüklü değil ise Service Pack 1 kurarak bu sorunu düzeltebilirsiniz. Eğer sisteminizde XP Service Pack 1 yüklü ise o zaman Service Pack 2 yüklemeniz gerekmektedir.

Bilgisayarımı sağ tıklayın özellikler e gelin orada sisteminizde SP1 yada SP2 yüklü olup olmadığını görebilirsiniz. Microsoft Update internet sayfasına giderek güncelleme ve service Pack leri alabilirsiniz. Bu sorun Service Pack yüklendiğinde düzelecektir.

http://www.update.microsoft.com/mic...ww.update.microsoft.com/microsoftupdate&ln=tr

thanks ettim kanks indirelim bakalım

kardeş benim bilgisayarda işe yarıyor ok. fakat işdeki makinaya olmuyo dediğini yapıym inşallah olur. ilgin için sağ ol eksik olma emeğine sağlık

çok güzel bir paylaşıma benziyor emeğine sağlık

işe yarar inşallah kolay gelsin sizede

kaynak dosya okunamadı diye hata veriyor bir baksanı iyi olr arkadaşım

Geri