niye ona verdin :))

pullox

New member
Reaction score
0
Genç bir delikanlı ile çok güzel ve de çok saf bir kız evlenmiş ve gerdeğe girmişler. Genç kız daha çok toy olduğu için kocasının gerdek gecesi kızlığını almak için çıkarıp
"Bak bundan sadece bende var" demesine inanmış ve uzun süre bunu böyle sanmış..
Ama adamın oturduğu mahallede bir de uyanık bir bakkal varmış..
Her gün adamlara gelen bu bakkal, zaten saf olan bu kadının aklını çelmeyi başarmış ve kadını yatağa atmayı başarmış. O akşam adam eve gelince karısı adama:
- Sen bana yalan söyledin. "Bundan sadece bende var" demiştin ama bakkalda da var demiş. Adam olanları anlamış ama bozuntuya vermemiş ve karısına:
- "Doğru, bir bende bir de onda var ama zaten ona da ben vermiştim demiş." Kadın ise kocasına karşılık vermiş:
- Madem öyle, neden iyisini ve büyüğünü ona verdin???

daha önce verildi

Bu şekilde verildiğine dair bir şikayette bulunamazsınız. Verildiğine dair bir link te eklerseniz bizde gerekeni yaparız.

Ben arama yaptım. Konu daha önce verilmemiş...

bunun bir değişik versiyonunu zülfü livanelinin mutluluk kitabında okumuştum çok gülmüştüm saol kardeş

Bu şekilde verildiğine dair bir şikayette bulunamazsınız. Verildiğine dair bir link te eklerseniz bizde gerekeni yaparız.

Ben arama yaptım. Konu daha önce verilmemiş...

daha ömce aynısını bi kaç gün önce burada okudum.. fakat bende aradım ama bulamadım..
Ama dediğim gibi bu fıkrayı bi arkadaş paylaşmıştı

daha ömce aynısını bi kaç gün önce burada okudum.. fakat bende aradım ama bulamadım..
Ama dediğim gibi bu fıkrayı bi arkadaş paylaşmıştı

hala paylaştı diyosun özür de dilemiyorsun, linkide vermiyorsun açıkcası seni anlayabilmiş değilim!!!

Güzelmiş :D

Geri