Niye Geldiysem :p

fe-yy-az

New member
Reaction score
0
Forumların en sevmediğim kısmıdır burası....Ama her gelene ne kadar çok kucak açmışsınız ,kıskandım...
Burası üye olduğum ilk hack (!) sitesi.Aslında karabüyüyü tercih ederim...
48 yaşında ,halim selim (rocksever,anarşist ruhlu) bir İstanbul efendisiyim...Kemancı
'nın Köprüaltı'nda kurulduğu günleri hatırlayan,fotograf albümünde siyah-beyaz fotoğrafları bulunan yaşlı moruğun tekiyim öte yandan...Haa bi de,Civ4 oynarım sabahlara kadar.Gamespy 'a da beklerim,gelirseniz **** yapar yeni dünyalar kurarız birlikte...

hoş geldin iyi forumlar.

hoş geldin............

hoş geldin.. karabüyü ile lgili paylaşımlarını bekliyorm :) metal - rock dinleyenler az değil burada

fe-yy-az' Alıntı:
Forumların en sevmediğim kısmıdır burası....Ama her gelene ne kadar çok kucak açmışsınız ,kıskandım...
Burası üye olduğum ilk hack (!) sitesi.Aslında karabüyüyü tercih ederim...
48 yaşında ,halim selim (rocksever,anarşist ruhlu) bir İstanbul efendisiyim...Kemancı
'nın Köprüaltı'nda kurulduğu günleri hatırlayan,fotograf albümünde siyah-beyaz fotoğrafları bulunan yaşlı moruğun tekiyim öte yandan...Haa bi de,Civ4 oynarım sabahlara kadar.Gamespy 'a da beklerim,gelirseniz **** yapar yeni dünyalar kurarız birlikte...

Hoşgeldin sefa geldin abicim..! Bende CIV4 Hastasıyım..! Ama bu sıralar bu HackHell yüzünden oynayamıyorum..! Normalde sabahlara kadar oynardım taa ilk versiyonundan beri..!

Kemancı'nın köprü altı versiyonunu hatırlicak kadar tecrübeli değiliz tabi..! :goz:
Ama benimde siyah beyaz fotoğraflarım var..! hahahahhahahahhahahaa

hosgeldin ii forumlar

Aileye hoşgeldin...Burda gerçekten mutlu olacağından eminim...

İyi paylaşımlar...:)

hoşgeldin iyi forumlar..

Geri