niye bu çıkıyor ..!!

seigneure

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bir şey kurmak istediğimde karşıma adobe reader sayfası çıkıyor ve her seferinde yapmak istediğim şeyi engelliyor mesela KODEC KURAMIYORUM MESELA MOZİLLAYI KURAMIYORUM BUNUN GİBİ ŞEYLER...
uyarı şu şekilde : Adobe Reader could not open ( neyi açmayı istiyorsak artık o programın adı )..because it s either not a supported file type or because or the file has been damaged ( for eaxmple , it wwas sent as an email attachment and wasnt correctly decoded ),,
sorun böyle arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

denedim belki ondandır diye tekrar indirdim lakin aynı hatayı veriyor..açmıyor bile

codec çakışması yaşanıyor ihtimali yüksektir
adobe reader yerine foxıt reader kullan .
hem sistemi kasmaz hem zırt pırt güncelleme aramaz..
güncelleme yapmışsın
o yüzden
değiştir ve pdf dosyalarını foxıt ile aç
sorun ortadan kalkacaktır
kolay gelsin

arkadaşlar bir şey kurmak istediğimde karşıma adobe reader sayfası çıkıyor ve her seferinde yapmak istediğim şeyi engelliyor mesela KODEC KURAMIYORUM MESELA MOZİLLAYI KURAMIYORUM BUNUN GİBİ ŞEYLER...
uyarı şu şekilde : Adobe Reader could not open ( neyi açmayı istiyorsak artık o programın adı )..because it s either not a supported file type or because or the file has been damaged ( for eaxmple , it wwas sent as an email attachment and wasnt correctly decoded ),,
sorun böyle arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

adobe reader'i bilgisayarından tam olarak kaldır(hiçbir dosya,klasör kalmasın)

şimdi dene bakalım kodec kurabilecekmisin?

Geri