Nisan 1 :D:D:D

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest

İşte Gecenin FLaş Sonucu GörenLere Nisan 1 Mi Bu Yha Dedirten Cinsten İşte Buyrun :durdurun:durdurun:durdurun

1-88.jpg

KaynaK

:hhmanD saka gibi

walla acıkcası ılk dedıgınde ınandım 1 nisan dıyınce kefalleme atladım dedım kanka sonra dogruymus megersem gercekten saka gıbı :D maradonayı yollarlar heralde bu skorla

ben tek arjantinden kaybettim en cok guvendigim maclarin basinda geliodu ama umutlarim suya dustu :(

rakım büyük etken orda biz bu bolivyayı zor cozduk arkadaşlarla. rakım baya yuksek adamlar alıskın oldugundan rahat oynuo. deplasman takımı nefes alamıo...

Yok canım bu harbiden Nisan 1 :))

rakım büyük etken orda biz bu bolivyayı zor cozduk arkadaşlarla. rakım baya yuksek adamlar alıskın oldugundan rahat oynuo. deplasman takımı nefes alamıo...

Hangi Rakım, Yeni Rakım Susuz OLsun Diye İğrenç EspriLer Yapmak İsterdim Ama Bende Yattım Arjantin'den MaLesef =)

Of ne para vermiştir haa

BoLivya da kim ? =)
Arjantin yaLan oLdu..

yuh dedirtecek cinsten harßiden..

gerçektende abi bir arjantin 2 çekler yatırdı bizi ya geçmiş olsun hepimize de bu işte bi iş var

Hangi Rakım, Yeni Rakım Susuz OLsun Diye İğrenç EspriLer Yapmak İsterdim Ama Bende Yattım Arjantin'den MaLesef =)

beraber yattı dai

Bolivya, Arjantin'i 6-1 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı.

Dünya Kupası elemelerinde günün sürpriz sonucuna Bolivya imza attı.

Arjantin karşısında çok üstün bir oyun sergileyen Bolivya, Martins, Botero(3), Rosa ve Torrico'nun golleriyle 6-1 yendi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Bolivya, 11. dakikada Martins'in golüyle 1-0 öne geçti. Luis Gonzalez ile 24. dakikada rakibine karşılık veren Arjantin, 33. dakikada Botero'nun penaltıdan, 45. dakikada Rosa'nın kaydettiği gollere engel olamadı ve ilk devreyi 3-1 geride kapattı.

bilgiF:

dai sen kesin bu macla oynadın bize şaka yapıon :durdurun
şaka gibi :hhmanD

Geri