Nintendo WII or SONY PSP ?

Hangi Oyun Konsolu?

• Nintendo Wii

Kullanılan: 4 50.0%
  • Sony PSP

Kullanılan: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Silverday

Altın Üye
Reaction score
0
İki oyun konsolundan hangisini seçersiniz?

nintendo-wii-1.jpg

psp-resim01.jpg

I can choose Nintendo WII. Because it have playing sensors.... If i want a game console i can buy a WII

bikere karşılaştırma olarak tutmamış psp taşınabilir oyun konsolu olarak 1 numara ama wii çok farklı bi tür belki ps3 le karşılaştırsaydın olabilirdi....

bikere karşılaştırma olarak tutmamış psp taşınabilir oyun konsolu olarak 1 numara ama wii çok farklı bi tür belki ps3 le karşılaştırsaydın olabilirdi....

Başlıkta OR yazınca ben de bir şey diyemedim... Arkadaş onu çözemeden karşılaştırma yapınca sevinsin diye cevap yazdımdı...

I can choose Nintendo WII. Because it have playing sensors.... If i want a game console i can buy a WII

yeh wii is better to me too but you will have to get a big lcd monitor to enjoy much more.
and psp is portable device which is portaple play station =) .. i gotta choose one of them

evet doğru söylüyorsun, genelde wii,ps3,xbox şeklnde karşılaştırılır ama anket kişisel amaçlı olduğu için
bu şekilde seçenekler kullanabilirim.taşınabilir özelliği, oyun zevki vs. hepsine bakarak yorum bekliyorum işte.

İ can't choose between all of tham because they are different game machine ne demek istediğimi umarım anlamışınızdır :D

nintendoyu daha da costurmalılar

Geri