Nike, koşuya çağırıyor

jason_

New member
Reaction score
0
Nike, koşmayı ve sınırlarını zorlamayı sevenleri Eylül ve Ekim ayları içinde düzenleyeceği We Run İstanbul koşularına davet ediyor: “We Run İstanbul”

We Run İstanbul, 17 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’de, Burc Beach’te yapılacak ilk koşuyla başlıyor. 2 km’lik koşunun ardından DJ Geveze ve funk müzik grubu Funkenstein’ın katılımıyla düzenlenecek partide ise koşucuları sınırsız eğlence ve sürprizler bekliyor. “Sonuna kadar koş nefesin yeterse!” sloganıyla, herkesi, ne kadar iyi koştuğunu göstermeye çağıran Nike, “En iyi ben koşarım.” diyen iddialı koşucuların yanı sıra, eğlenceli bir gün geçirmek isteyenleri de Burc Beach’e davet ediyor.

Burc Beach’teki ilk koşuya katılmak isteyenler; Bakırköy-Towncenter AVM önü, Kadıköy Evlendirme Dairesi, Taksim AKM ve Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampus’tan 14:30’da hareket eden ücretsiz servislerden faydalanabiliyor.

Koşu Takvimi

Burc Beach 17 Eylül Cumartesi 17:00 2 km

Parkorman 1 Ekim Cumartesi 17:00 3 km

Fenerbahçe Sahil 8 Ekim Cumartesi 15:00 4 km

Ekli dosyalar

• yKoşu.jpg
    yKoşu.jpg
    36.2 KB · Görüntüleme: 475
Burc Beach 17 Eylül Cumartesi 17:00 2 km

Ben gidiyorum haydin görüşürük :laugh:

Tüm organizasyonlar İstanbul'da yapılıyor. Orda yaşasam bu tür organizasyonları hiç kaçırmazdım

valla kardeş tuttum bunu eğlencesine artık gidicez bakalım arada böyle şeyler yapmak lazım hayat acayip bunaltıyo yoksa ..

Erciyes de iyi olur ama benim farklı yerlere gidesim var. Arabaya atlasam (gece yolculuğunu çok severim) müziği açsam, durmadan yol alsam...

şöyle deniz kenarından ufak ufak arabayla gece vakti müzikli tabi ohh tamam oldu o zaman :laugh:

Hacılar araba kiralayalım ne dersiniz yol nereye biz oraya

bak ne dicem konu arabaya kadar gelmişken biz en iyisi bakırköyde veya taksimde buluşalım orda nasıl olsa bunların servisleri varmış atlayalım ona gidelim götürdüğü yere kadar nereye kadar giderse artık :laugh:

Geri