Nikahta 'evet' Gerginliği

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
100820100822472320826_2.jpg

AKP'li Belediye Başkanı "12 Eylül'de de evet demenizi bekliyorum" dedi, ortalık karıştı.

AKP Beykoz Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi öğretmen Fatma Ormancı’nın oğlu Bahadır Nazlı ile 8 yıllık kız arkadaşı Derya Sarıkaya’nın nikah töreni referandum gerginliğine sahne oldu. Nikahı kıyan AKP'li Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, çiftin ve şahitlerin “evet” yanıtlarını aldıktan sonra “12 Eylül’de de evet demenizi bekliyorum” deyince ortalık karıştı. İddiaya göre gelinin babası Ercan Sarıkaya ile halasının eşi, “Hayır, burada siyasi propaganda yapamazsın” diyerek başkanın üzerine yürüdü. Düğüne katılanların araya girmesiyle olayın büyümesi önlendi.
Milliyet’e konuşan Fatma Ormancı, başkanın sözlerine gelinin babası ve halasının eşi dışında kimsenin tepki göstermediğini belirterek, “O bir kız babası ki çok ayıp birşey yaptı. Kızını ağlattı bütün gece. Herkes de onu kınadı. Gelinim üvey babasıyla yaşamış bir insan. Bu kıza hiçbir emeği geçmemiş insanlar propaganda olsun, diye bu şekilde uzattılar” diye konuştu. Ormancı, Başkan Çelikbilek’in kendisine, “Senin siyasetin içinde olman dolayısıyla ufacık bir şaka yaptım. Özür dilerim” dediğini de aktardı.

Kaynak

Geri