Nihat Terhis Oldu !

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
nihat_kahveci.jpg

Beşiktaşımızın anlaştığı milli futbolcu Nihat Kahveci, Burdur 58. Piyade Er Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki 21 gün süren bedelli askerlik görevinin ardından bu sabah saat 10.00'da terhis oldu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile aynı dönemde Burdur 58'inci Piyade Eğitim Alayı'nda bedelli olarak vatani görevini yapan milli futbolcu Nihat Kahveci, 21 gün süren askerliğin ardından bu sabah terhis oldu. 115'inci dönemde 5 bin 500 asker ile birlikte askerlik görevini tamamlayan Kahveci, diğer asker arkadaşları ve komutanları tarafından uğurlandı. Sırtında Türk Bayrağı asılı olarak nizamiyenin kapısında görülen Kahveci'yi menajeri Murat Koç karşıladı.

Transferle ilgili soruları yanıtsız bırakan Nihat Kahveci, "Askerlik görevini yerine getirdiğim için çok mutluyum. Bu gururlu görevi yerine getirdiğim için tüm 58'inci Piyade Eğitim Alayı'na, komutanlarıma ve asker arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Komutanlarıma bir yanlışım olmadı, hayırlısıyla tezkeremizi aldık. Bundan sonra gerçek hayatımıza geri dönüyoruz. İnşallah futbolda da başarılı olacağız" diye konuştu.

Kaynak

Gözümüz aydın. çok uzun sürdü yaa. ben 15 ay yaptım bana bu kadar uzun gelmedi :)

HeLe Şükür ßitti.. Hadi Nihat Hemen İspanyaya Takımın Yanına Git Hadi.. :D

Bedelli Askerlik yapan Nihat teskeresini aldı

Bedelli Askerlik yapan Nihat teskeresini aldı
nihatkahveci.jpg

Beşiktaş'ın yeni transferi milli futbolcu Nihat Kahveci, Burdur'da kısa dönem askerlik görevini tamamlayarak terhis oldu. Sırtına bayrak alarak kışladan dışarı çıkan Yıldız futbolcu Kahveci, çıkışta gazetecilerin transferle ilgili sorularına sessiz kaldı.

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Nihat Kahveci, bugün askerlik görevini bitirdi ve terhis edildi.

Kapıda kendisini bekleyen menajeri Murat Kuş ile özlem gideren Nihat Kahveci, gazetecilere, "Askerlik görevimizi yerine getirdiğimiz için mutluyum. Bütün 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki komutanlarıma, kadrolu görevlilere, piyade erlere teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki komutanlarıma karşı da bir yanlışım olmadı. Hayırlısı ile de bugün tezkeremizi aldık. Bundan sonra gerçek hayatımıza geri dönüyoruz. İnşallah futbol hayatımızda da haşarılı olacağız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra gazetecilerin transferleriyle ilgili sorularını yanıtsız bırakan Nihat çevredeki vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Komutanlarıyla son kez vedalaşan Kahveci daha sonra aracına binerek Burdur'dan ayrıldı.

Neden Bizler 15 Ay Askerlik Yapıyoruz Neden Biz Güneydoğularda çatışmalara Giriyoruz Neden Biz çoluğumuzu çocuğumuzu Bırakıp Askere Gidiyoruz Neden Bu Zenginler 1 Ay Falan Askerlik Yapıyor
Neden Biz Ufak Bir Suç Işliyoruz 69 Sene Yiyiyoruz Neden Hakkında 50 Suç Bulunan Zenginler Mahkemeye Gelme Zahmetinde Dahi Bulunmuyorlar
Bu Ne Adaletsizlik
Allah Daha önce Kavimleri Neden Helak Etmiş Biliyormusunuz
Fakirlere Adaletsizlik Edilmiş Diye Eşitsizlik Olmuş Diye
Zenginler Sapıtıp Kendi Cinsleri Ile Ilişkiye Girmiş Diye
Ona Göre...

saat bende mi yanLış gözüküyor yoksa innuendo mu önce payLaştı.. =S

Aramızda 3 saat var galiba.
Konuları birleştir istersen otomatik olarak ilk açılan üstte kalsın :D

innuendo daha önce paylaşmış ...
innuendo 11:20 PM de cesur201 ise 12:51 PM de paylaşmış

forumda bi sorun var gaLiba bende de cesur konuyu daha geç açmış gözükürken birLeştirince cesurun mesajı öne geLdi.. neyse artık.. konuya geLince.. ii kondisyon yapmıştır bedeLLide nihat..
darısı başımıza

Neden Bizler 15 Ay Askerlik Yapıyoruz Neden Biz Güneydoğularda çatışmalara Giriyoruz Neden Biz çoluğumuzu çocuğumuzu Bırakıp Askere Gidiyoruz Neden Bu Zenginler 1 Ay Falan Askerlik Yapıyor
Neden Biz Ufak Bir Suç Işliyoruz 69 Sene Yiyiyoruz Neden Hakkında 50 Suç Bulunan Zenginler Mahkemeye Gelme Zahmetinde Dahi Bulunmuyorlar
Bu Ne Adaletsizlik
Allah Daha önce Kavimleri Neden Helak Etmiş Biliyormusunuz
Fakirlere Adaletsizlik Edilmiş Diye Eşitsizlik Olmuş Diye
Zenginler Sapıtıp Kendi Cinsleri Ile Ilişkiye Girmiş Diye
Ona Göre...

arkadasım bilip bilmeden konusma hemen,yurtdısında 1095 gün geçirmiş her Türk vatandaşı zengin fakir gözetilmeksizin döviz bedelli olarak askerlik yapma hakkına sahiptir.aşağıda yazılanları dikkatli oku zengin fakir ayrımı yapılmıyor bilip bilmeden millete suç atıp kışkırtma...

YARARLANMA ŞARTLARI

Madde 5- (1) Dövizle askerlik hizmetinden yararlanmak isteyen yükümlülerde;

a) Her ne sebeple olursa olsun yurtiçinde geçirilen süreler hariç olmak üzere;

1) Oturma veya çalışma iznine sahip olarak işçi, işveren sıfatıyla veya herhangi bir meslek ya da sanatı icra ederek en az toplam 1095 gün süre ile yabancı ülkede fiilen bulunmak,

2) Bir hizmet akdine dayanarak, yabancı ülkede kurulu şirketlere bağlı yabancı bandıralı gemilerde ve yabancı ülkelerde, en az toplam 1095 gün süre ile fiilen gemi adamı olarak çalışmak,

b) Dövizle askerlik hizmeti dışında diğer askerlik hizmet şekillerinden biri ile yurtiçinde silah altına alınmamış olmak,

c) Dövizle askerlik hizmetinden yararlanmak için Kanunda gösterilen döviz miktarını,

1) 38 yaş sınırı içinde bulunanlar için 5.112 Euro veya karşılığı yabancı ülke parasını 38 yaşını doldurdukları yılın 31 Aralık tarihine kadar ödemek ve başvuru işlemlerini tamamlamak,

2) 38 yaş sınırını aşanlar için 7.668 Euro veya karşılığı yabancı ülke parasını başvuru sırasında peşin olarak ödemek ve başvuru işlemlerini tamamlamak,

ç) Yükümlülüklerin devamı süresince yurda kesin dönüş yapmamak,

d) Başvuru esnasında ve yükümlülüklerin devamı süresince yabancı ülkedeki statüsünü muhafaza etmek,

e) Temel askerlik eğitimine;

1) 38 yaş sınırı içinde başvuranlar için en geç 39 yaşını doldurdukları yılın en son celp döneminde,

2) 38 yaş sınırını aşanlar için en geç başvuru işlemini tamamladıkları tarihi takip eden ilk veya ikinci celp döneminde başlamak,

şartları aranır.

(2) Dövizle askerlik hizmetinden yararlananlar, kalan taksitlerin tamamını ödemek ve temel askerlik eğitimini yapmak suretiyle, başvuru sırasında belirlenen ödeme süresinden önce kesin dönüş yapabilirler.

(3) Dövizle askerlik hizmetinden yararlanmak için gereken yükümlülüklerini tamamlamadan yararlanmaktan vazgeçenler, yabancı ülkelerde resmî görevle bulunanlar veya ücret, maaş veya yolluklarının karşılığı yurtiçinden transfer edilenler dövizle askerlik hizmetinden yararlanamazlar.

adamın gozler balon gıbı olmus heralde sabah kalkması zordu :D

arkadasım bilip bilmeden konusma hemen,yurtdısında 1095 gün geçirmiş her Türk vatandaşı zengin fakir gözetilmeksizin döviz bedelli olarak askerlik yapma hakkına sahiptir.aşağıda yazılanları dikkatli oku zengin fakir ayrımı yapılmıyor bilip bilmeden millete suç atıp kışkırtma...

YARARLANMA ŞARTLARI

Madde 5- (1) Dövizle askerlik hizmetinden yararlanmak isteyen yükümlülerde;

a) Her ne sebeple olursa olsun yurtiçinde geçirilen süreler hariç olmak üzere;

1) Oturma veya çalışma iznine sahip olarak işçi, işveren sıfatıyla veya herhangi bir meslek ya da sanatı icra ederek en az toplam 1095 gün süre ile yabancı ülkede fiilen bulunmak,

2) Bir hizmet akdine dayanarak, yabancı ülkede kurulu şirketlere bağlı yabancı bandıralı gemilerde ve yabancı ülkelerde, en az toplam 1095 gün süre ile fiilen gemi adamı olarak çalışmak,

b) Dövizle askerlik hizmeti dışında diğer askerlik hizmet şekillerinden biri ile yurtiçinde silah altına alınmamış olmak,

c) Dövizle askerlik hizmetinden yararlanmak için Kanunda gösterilen döviz miktarını,

1) 38 yaş sınırı içinde bulunanlar için 5.112 Euro veya karşılığı yabancı ülke parasını 38 yaşını doldurdukları yılın 31 Aralık tarihine kadar ödemek ve başvuru işlemlerini tamamlamak,

2) 38 yaş sınırını aşanlar için 7.668 Euro veya karşılığı yabancı ülke parasını başvuru sırasında peşin olarak ödemek ve başvuru işlemlerini tamamlamak,

ç) Yükümlülüklerin devamı süresince yurda kesin dönüş yapmamak,

d) Başvuru esnasında ve yükümlülüklerin devamı süresince yabancı ülkedeki statüsünü muhafaza etmek,

e) Temel askerlik eğitimine;

1) 38 yaş sınırı içinde başvuranlar için en geç 39 yaşını doldurdukları yılın en son celp döneminde,

2) 38 yaş sınırını aşanlar için en geç başvuru işlemini tamamladıkları tarihi takip eden ilk veya ikinci celp döneminde başlamak,

şartları aranır.

(2) Dövizle askerlik hizmetinden yararlananlar, kalan taksitlerin tamamını ödemek ve temel askerlik eğitimini yapmak suretiyle, başvuru sırasında belirlenen ödeme süresinden önce kesin dönüş yapabilirler.

(3) Dövizle askerlik hizmetinden yararlanmak için gereken yükümlülüklerini tamamlamadan yararlanmaktan vazgeçenler, yabancı ülkelerde resmî görevle bulunanlar veya ücret, maaş veya yolluklarının karşılığı yurtiçinden transfer edilenler dövizle askerlik hizmetinden yararlanamazlar.

Sen avukatmısın arkadaş tc cumhuriyeti vatandaşı olan herkes askerlik yapmak zorundadır diyorumki ben paraları götürürken iyi ama güneydoğuya askere gitmezler benim gibi kerizler varken neden gitsinki
vatandaşlıktan çıkarsın yapmazsın bana ne 1095 güneden kardeşim ben adelet istiyorum dedim bedeli askerlik yapanların hepsi zengin çocuğu
anladınmı avukat bey...

T.C cumhuriyeti hee :D

Böyle bi yasa varken futbolcu neden 15 ay askerlik yapsın ki ? Adamlar milli forma için ter döküyo yıllarca, bizi dışarda temsil ediyo, onların askerliği de böyle işte, bütün futbolcular 15 ay askerlik yapacak olursa Tr'de futbol diye bir olay olmaz.

Vatanseverlik böyle şeylerle ölçülmez !

Geri