Nihat Işık Saçıyor

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Geçen yıl büyük hayal kırıklığı yaşatan golcü oyuncunun milli takım kampında gösterdiği performans, yeni sezon öncesi umut saçtı. Yıldız futbolcu da iddialı açıklamalar yaptı.

eqb2wz.jpg

Büyük umutlarla geçtiğimiz sezon transfer edilen ancak beklentinin çok uzağında kalan Nihat Kahveci’den Beşiktaş taraftarına... A Milli Takım’ın ABD kampında başarılı bir performans sergileyen ve Çek Cumhuriyeti ile oynanan ilk hazırlık karşılaşmasında rakip fileleri havalandıran yıldız oyuncu, yeni sezon öncesi umut saçarken, iddialı açıklamalar yapmaktan da kaçınmadı. Ligde tüm sezon boyunca 3 gol atmasına rağmen teknik heyetin vazgeçilmezleri arasında yer alan Nihat, “İnanıyorum ki, yeni sezonda göstereceğim performansla geçtiğimiz yıl yaşadığım hayal kırıklığını unutturacağım. Hep arkamda olan hocamız Mustafa Denizli ve yönetimimize en güzel teşekkürü, sahada oynayacağım futbolla edeceğim” ifadelerini kullandı.

‘Zaferlere hazır olun’
Takımının geçtiğimiz sezonu kupasız kapatmasına da değinen Siyah-Beyazlı oyuncu, “Gelecek yıl taraftarlarımızı mutlu edecek zaferlere imza atacağımızdan şüphem yok. Avrupa Ligi’nde de başarılı sonuçlar alıp, her zaman arkamızda olan taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Fanatik & Haber1903

Sezon ortası kamp yıldızdı herkes ıkıncı yarıda patlama beklıyordu ama olmadı Lig de o performansı gormedıgım surece inanmam bu tarz haberlere

Ben Nihat' tan herzaman umutluyum, Geçen sezon Nihat' a Beşiktaş' ın çocuğu değilmiş gibi davrananları bu sezon utandıracak.

Ben Nihat'tan Hiç Umudumu Kesmedim İnşallah Patlama Yapar Artık

Nihatın yarım sezon patlama yapmasını bekledim yapmadı. Askere gittim geldim Nihat hala patlamadı. Bu gidişle ya elimizde patlar ya da harbiden sağlam patlar eskisi gibi olur. Özünde Nihat çok iyi topçu ama geçmişten kopamadı. İnşallah bu sezon geçmişinden kopmuş olarak başlarda Beşiktaşımız için hayırlı olur..

Geri