Nihat Fener'e Gelecek Mi? [Tek BaşLık]

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

2rm7acn.jpg

Fener'de YÜZYILIN TAKASI

Ara transfer döneminde Fenerbahçe BOMBAYI PATLATACAK.

Ocak ayındaki ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'ye bomba gibi bir teklif geldi. İspanyol kulübü Villarreal'in, Sarı-Lacivertli kulübe menajerler vasıtasıyla Daniel Güiza- Nihat Kahveci takası önerisi yaptığı öğrenildi. İddiaya göre Villarreal'li yöneticilerin, Fenerbahçe'de gol sıkıntısı yaşayan Güiza ile görüşüp, prensip anlaşmasına vardığı ve bunun üzerine Sarı-Lacivertli kulübe, takas önerisi yaptığı bildirildi.

FENER DE ÇOK İSTİYORDU
Fenerbahçe'nin, aldığı bu teklif karşısında nasıl bir tavır takınacağı merak konusu... Kanarya, geçen sezon transferi için büyük uğraş verdiği Nihat'la Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası maçları öncesinde prensipte el sıkışmış, ancak transfer Villarreal'in karşı çıkması üzerine gerçekleşmemişti. Geçen yıl İspanya'da gol kralı olan Daniel Güiza'yı çok isteyen Villarreal'in bu takasta çok ısrarlı olduğu ve resmi teklifte bulunacağı da iddia edildi. (Milliyet)

Kaynak

nihat fenerbahçenin sistemine uymaz..ya adriano ya da eto'o

fenerbahce ıcın muthıs olur bence..

tek keLime iLe süper oLur...

INSALLAH gelmez nihat fenere gelirse ayni emre gibi yapmis olur emreyi cok seviyordum ama cok büyük yanlis yapdi simdik nihata aynisini yapmaz INSALLAH besiktasa cok büyük ayip yapmis olur

hem iki takım adına hem de iki futboLcu adına mantıkLı bi takas oLur asLında..
ama güiza + para veriLmesi gerekir diye düşünüyorm..

nihat fenerin sistemine uymaz. sorun güiza da değil ki, sistemde. guiza gidince semih tek kalacak. o da sakatlanırsa lugano forvet oynar artık

nihat fenerin sistemine uymaz. sorun güiza da değil ki, sistemde. guiza gidince semih tek kalacak. o da sakatlanırsa lugano forvet oynar artık

tmm sistem kötü katıLıorm ama
yhani karşı karşı goL atamıyor adam
bunuda sistemLe acıkLayamayız dimi???

hic sanmıyorum malum villarreal forvet dolu (franco-rossi-llorente-altidore + nihat)

hem iki takım adına hem de iki futboLcu adına mantıkLı bi takas oLur asLında..
ama güiza + para veriLmesi gerekir diye düşünüyorm..

Aynen katılıorum bence ters bir takas olur olursada üstüne para vermelerı gerek daha yenı geldı guıza deger olarakda yuksektır zaten guıza ...

ya nihatın neişi var fenerde adam 10 mac oynuo 20 mac yok aynı emre belözoğlu gibi elimizde patlar guiza ilerde press yapan biri nihat bunu yapmaz..

Nihat geLir bu seferde Fener sakatLıkLarLa ugraşır..1 maça cıkar 3 maç sakat bekLer..ama oynadımıda Guiza'nın 10 katı oynar :goz:

bence Fenerbahçe'nin yararına olmaz
her ne kadar Nihat Kahveci'yi takdir etsemde artık ondan geçti diyorum :)
eğer iyi bir oyun kurgusu oursa bence Guiza Nihat'tan daha iyi bir tercih olucaktır Fenerbahçe için

Nihat'ın bu saatten sonra koLay koLay TR'ye geLceğini hiç mi hiç sanmıyorum;)

Geri