« ß@Dß®¥ »
Øяg¥ αηGєℓ
İspanya'da fırtına gibi esen, eski Beşiktaşlı Nihat Kahveci, sarı-lacivertlileri göğe çıkardı.
Vatan Gazetesi'nden Tayfun Bayındır'a açıklamalarda bulunan Nihat Kahveci, "Portekiz tam bir yıldızlar karması. Ancak bizi de yabana atmamak gerekir. Sonucu küçük detaylar belirleyecek. Eğer şampiyon olursak kimse şaşırmasın, hatta beklesin" diyerek, şu açıklamaları yaptı: "Yaşadığım 2 büyük sakatlıktan sonra bu büyük performansı gösterebildiğim için çok mutluyum. Ama tabii ki bu hiç de kolay olmadı. Ama sonuçta başarılı geçti. İspanya gibi bir ligde 18 gol atmak gerçekten kolay değil. Takımım da ligi 2. bitirdi. Şampiyonlar Ligi’ne direkt gideceğiz. Yani benim için süper bir sezon oldu"
‘DURACAĞIM YERİ BİLİRİM’
Beşiktaş’tan ayrıldığım 2001 sezonunda ’Zorluklar, skıntılarım yaşayacağım. Özlemler duyacağım ama hiçbir zaman yılmayacağım ve geri dönmeyeceğim’ demiştim. Bunun üzerinden 7 yıl geçti. Dönüp arkaya baktığımda, İspanya’da çok başarılı işler yaptığımı düşünüyorum. Bunun temel nedeni ise aklımda geri dönme gibi bir düşüncenin olmaması. Benim işim gol atmak., nerede, nasıl ve ne zaman duracağımı çok iyi biliyorum. Rakibe göre bazen forvet, bazen de forvet arkası oynuyorum. Şanslıyım, hem Milli Takım, hem de Villarreal’de yanımda çok iyi oyuncular var.
‘AVRUPA’YI ŞAŞIRTTILAR’
F.Bahçe bu sezon büyük iş başardı. Sevilla, son 3 yılda dünyanın en iyi 3 ekibinden biriydi. Gördük ki F.Bahçe, kendine çok güvenen bir takım. Onlarla gurur duydum. Aslanlar gibi savaştılar ve büyük başarıya imza attılar. Devamı da gelecektir. Bu başarının yankısı Avrupa’da büyük oldu. Maçtan bir gün sonra antrenmana gidince, herkes F.Bahçe’yi konuşup, ne kadar iyi bir takım olduğunundan bahsediyordu."
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9013633.asp?gid=229&sz=31782
Alıntıdır.