Beşiktaş'ta kendisinden beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Nihat Kahveci, bugün hakkında çıkan bir gazete manşetine tepki gösterdi.
Villarreal'den büyük umutlarla transfer edilerek Beşiktaş'a dönen, ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan Nihat Kahveci, bazen kişiliğine ve futbol kariyeri üzerine aldığı eleştirilerin kendisini üzdüğünü dile getirdi.
Lig TV'ye açıklamalarda bulunan tecrübeli golcü, son iki maçta beklenmedik puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, "Çok güzel bir seri yakalamıştık fakat son 2 hafta istemediğimiz puan kayıpları oldu. Yine de ligin zirvesindeyiz, ciddi bir puan kaybı yok. Özellikle haftaya seyircimiz önünde oynayacağımız Bursaspor karşılaşması çok önemli" diye konuştu.
"Ayıp ettiler"
Nihat, bazen kendisine yöneltilen eleşirilerin kişiliği ve futbol kariyeri üzerine olduğunu ve buna çok üzüldüğünü dile getirirken, Manisaspor maçı ardından hakkında çıkan "Bak Nihat bu top, Nihat topu kaleye at" başlığı için ise, "Ben elimden geldiğince gazeteleri okumuyorum. Ancak insan ne kadar etkilenmiyorum dese de olmuyor. Bence ayıp ettiler. Bu işin içinde eleştiri de var, övgü de var. Ama Türkiye'de bazen eleştiri sınırları aşılıyor" ifadelerini kullandı.
"Türkiye'de futbol oynamak zor"
Açıklamalarını sürdüren yıldız futbolcu, "Bizim ülkemizde futbol oynamak zor. Çünkü beklentiler gerçekten çok yüksek. Ben en kısa zamanda beklentilere cevap vermeye çalışıyorum, tüm iyi niyetimle çalışıyorum. Elbet bir gün, her şey tersine dönecek. Mustafa Denizli'ye çok teşekkür ediyorum. Beni yerden yere vursalar da hocam bana güveniyor ve görev veriyor. Ancak ona üzülüyorum çünkü her maçtan sonra benimle ilgili sorulara maruz kalıyor" şeklinde konuştu.
GoaL