Nihat Doğan Eurovision'a Katılacak!

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
NİHAT DOĞAN, ÖNÜMÜZDEKİ YIL TÜRKİYE'Yİ EUROVİSİON'DA TEMSİL ETMEYE TALİP OLDUĞUNU AÇIKLADI.

Zoruna mı Gitti' adlı yeni albümünü geçtiğimiz günlerde çıkaran Nihat Doğan, önümüzdeki yıl Türkiye'yi Eurovision'da temsil etmeye talip olduğunu açıkladı:

'Bizim de kendi müziğimizle, yani halk müziğiyle oraya gitmemiz gerekir.

Kenan Doğulu bu gerçeği gördü.

Batı sound'lu şarkısına zurna ve mendil koydu.

Ama o fotoğraftaki Kenan Doğulu değil ben olmalıydım.

Çünkü en genç ve en Avrupai duran benim. Bu yüzden önümüzdeki yıl Eurovision'a talibim.

Teklifimizi sunacağız.'
(Gecce.com)

töbe töbe. yenilmek için ellerinden geleni yapıyolar.
çıkarsınlar sagopa gibi bi rapperı 1.lik bile az gelir o zmn :D

en avrupai !? kimden bahsediyoruz :D

walla yazık yazık
bu adam bile kendini eurovisiona layık görebiliyor ya ben ne diyeyim artık
umudumuzu keselim bu eurovisiondan bence artık

bende affıınıza sığınarak oohaaa demek istiyorum bu isteğe

lütfen o zaman ilk çıktıığın şarkının klibindeki gibi deri ceket ve o süper saç stili ile git nihat. kırdınn kalbimiiii gel al gönlümüüüü.. sadece görüş belirtmiş arkadaş ne de olsa herkes bi şekilde böle sivri sivri açıklamalarla dikkatleri üstüne çekmeli ara sıra.. ama çok alakasız olmuş insan azcık yavaşş gider

nihat doğan şaşırdı iice.....

Şarkı Stili Netleşmeye Başladı

Artık yava yavaş şarkının dili,şkli stili belirginleşmeye başladı bile.Buyrun sabah gazetesindeki ilgili yazı..

Mor ve Ötesi, Eurovision'a, elektro gitarla davul-zurnanın kullanıldığı folklorik bir rock şarkısı hazırlayacak..

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenecek 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Mor ve Ötesi, içinde folklorik öğeler bulunan bir şarkıyla puan toplamaya çalışacak. Grup üyeleri, hazırlayacakları şarkıya davulzurna sesiyle takviyede bulunacaklarını açıkladı. Avrupalı müzik dinleyicisinin artık aşina olduğu bu folklorik sesler, rock şarkısının içine serpiştirilerek kültür tanıtımı da yapılmış olacak.

TRT'YE ÜÇ ŞARKI VERİLECEK

Mor ve Ötesi, TRT'ye üç şarkı teslim edecek. Bu şarkılardan biri, davullu zurnalı rock şarkısı olacak. Diğer ikisi ise grubun kendi tarzında rock eseri olacak. Grubun solisti Harun Tekin, en büyük amaçlarının, Türkiye'yi iyi bir şarkıyla temsil etmek olduğunu söyledi.

Bu yazı sabah gazetesinden alıntı yapılmıştır*​

Bu adamda kendini nimetten sayıyor.. Seda sayanda olcakmıymış yanında :D

katilsin! katilsin!, arkadaslar eurovisyonu ciddi almayalim!

Geri