Nihat bize kazık attı

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Daha önce Başkan Demirören´e “Gelirim” diyen, ancak Kartal´ın Villarreal´le anlaşmasının ardından geri adım atan milli futbolcuya tepkiler devam ediyor...

18_258847_19FAN09NIHAT1-C-B423.jpg

Nihat Kahveci’den U dönüşü... Daha önce Başkan Demirören’e “Gelirim” diyen, ancak Kartal’ın Villarreal’le anlaşmasının ardından geri adım atan milli futbolcu, ailevi nedenlerini öne sürmüş ve teklifi geri çevirmişti. Ancak Villarreal’in, Nihat’ı transfer listesine koyması ortalığı karıştırdı. Transfer listesine koyulan Nihat, Başkan’ı bizzat aradı ve geri dönmek istedi. Ancak Demirören, milli futbolcunun tüm aramalarını yanıtsız bıraktı. Yakın çevresine, “Nihat bize kazık attı” diyen Demirören, geri dönüşe yeşil ışık yakmıyor. Başkan’ın vereceği karar ve transferin nasıl sonuçlanacağı büyük merakla bekleniyor.

Fanatik

nihat başkanı aramışta yalvarmışta asparagas haber nihat belki pişman olmuştur ama aramamıştır tüpçüyü arasa zaten tüpçü direk açar :)

transfer zamanı yapılan haberlerin %90 ı yalan..bu haberde onlardan biri işte..

Ne Nihat kazık atacak adamdır ne de başkan öyle bi laf kullanır. taraflı medyanın yalanı işte. buna kim inanır? kadir inanır :)

Haberin dogru oLdugunu sanmıyorum. . .

hiç geregi yok gelmese de olur
bjk nin bennce nihata ihtiyacı yok

uLan Sizin HaßerciLik AnLayışınızı Ajdar...... [ Öpsün ] SaLLa SaLLa Nereye Kadar..

Geri