cesur201
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0
Nihat Kahveci'den santrfor olarak bugüne kadar beklediği verimi bir türlü alamayan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, değişik arayışlar içine girmeye hazırlanıyor. İlk etapta bu oyuncuyu orta alanın en sağında, daha çok ileriye dönük olarak görevlendirmeyi düşünen tecrübeli hoca, milli takım dönüşünde yapılacak taktik çalışmalarda bu konunun üzerinde duracak. Taktik provalar sonrasında olumlu sonuç vereceğine ikna olursa da, Galatasaray ile oynanacak derbide Nihat Kahveci'yi sağ açıkta kullanacak. Milli futbolcunun bu konudaki görüşünü alan Denizli'nin, kadroda ayrıca başka sürprizlere de başvurabileceği belirtiliyor. Bu arada Nihat Kahveci, geçirdiği çok ağır bir sakatlığın ardından artık tamamen iyileştiğini belirterek, “Artık her şey geride kaldı.
‘Şampiyonluklar için geldim'
Uzun yıllar İspanya'da oynadım. Ama bu sezona kadar Beşiktaş'tan böylesine ciddi ve arzulu bir teklif almamıştım. Daha önceleri, şimdi kazanacağım paralardan çok fazla teklifler de yapılmıştı, ama dönmemiştim. Dediğim gibi, arzulu istenmenin gelmemde önemli rolü oldu. Bundan böyle gücüm yettiğince Siyah-Beyazlı formayı terleteceğim. Buraya başarılı olmak ve şampiyonluklar yaşamak için döndüm” dedi.
‘Şampiyonluklar için geldim'
Uzun yıllar İspanya'da oynadım. Ama bu sezona kadar Beşiktaş'tan böylesine ciddi ve arzulu bir teklif almamıştım. Daha önceleri, şimdi kazanacağım paralardan çok fazla teklifler de yapılmıştı, ama dönmemiştim. Dediğim gibi, arzulu istenmenin gelmemde önemli rolü oldu. Bundan böyle gücüm yettiğince Siyah-Beyazlı formayı terleteceğim. Buraya başarılı olmak ve şampiyonluklar yaşamak için döndüm” dedi.
Kaynak