Nihat’ta korkutan rapor

gezegen64

New member
Reaction score
0
Delgado için verilen raporun bir benzerinin Nihat için de verildiği iddia edildi

Villarreal doktoru Albers’in, tecrübeli oyuncunun Beşiktaş’a transferinden önce İspanyol kulübüne, “Sakatlığı yeni bir darbede nüksedebilir” raporu verdiği belirlendi. Başkan Roig’in bu risk yüzünden Nihat’ı satma kararı aldığı öğrenildi

Beşiktaş Sağlık Kurulu Başkanı Mete Düren’in, Matias Delgado için yönetime sunduğu, “Ameliyat olduğu bölgede sakatlığının nüksetme riski vardır” yönündeki raporun bir benzerinin, Nihat Kahveci için Villarreal Kulübü’ne verildiği öğrenildi.

İspanyol Marca gazetesi muhabiri Victor Colmenarejo, yazdığı haberinde Villarreal doktorlarının, Beşiktaş’a transferinden önce Nihat için yönetime olumsuz yönde bir rapor verdiklerini belirterek, “Nihat’ın sakatlığının nüksetme ihtimali olmasaydı, Villarreal asla onu bırakmazdı” yorumunu yaptı.

‘Ciddi riskler taşıyor’

Nihat’ın, Villarreal’de oynarken iki kez ameliyat olduğuna dikkat çeken Colmenarejo, İspanyol kulübünün Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Juan Albers’in raporunda, Başkan Fernando Roig’e, tecrübeli futbolcunun satılmasının kulüp çıkarlarına uygun olacağını bildirdiğini yazdı. Villarreal muhabiri olan Colmenarejo, önce tendon yırtılması nedeniyle, ardından sağ dizkapağından ameliyat olan Nihat’a yapılan operasyonların başarılı geçmesine rağmen ciddi riskler taşıdığını da ileri sürdü.

Üç kez ameliyat oldu

Beşiktaş’ın 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Nihat Kahveci, İspanya’da toplam üç kez ameliyat masasına yattı. Yaşadığı uzun süreli sakatlıklar yüzünden geçen sezon birçok maçta görev yapamayan milli futbolcu, Real Sociedad forması giyerken de bir operasyon geçirmişti.

Kaynak:gazetevatan

umarım aslı astarı yoktur ama şimdi düşünecek olursak adam neden ispanyadan geri gelsin ki ?veya ispanyol kulüpleri neden onu bıraksın ki ? illa ki bir bilinmeyen pürüz veya sorun vardır diye adamın aklı karışıyor.. umarım doğru diildir adam akıllı bi transfer nihat var o da defolu çıkarsa vay halimize..

Eğer bir sakatlığı varsa şu an kendini fazla zorlamazsa hiç bir şey olmaz diye düşünüyorum yaz tatilinde iyileşmesini tamamlamıştır. Adamın sakatlığı olsa önemli milli maçlarda yüksek tempo oynayamazdı

Kocaman Bir Yalan!

Nihat Röportaj

Sezon başında Villarreal'den Beşiktaş'a dönen Nihat Kahveci, hakkında çıkan sakatlık haberlerine tepki gösterdi.

NTV Spor Servisi’nden Hakan Gündoğar’ın sorularını yanıtlayana deneyimli futbolcu, önemli ameliyatlar geçirdiğini, ancak sakatlığının tamamen geçtiğini ifade etti.

Milli golcü, Beşiktaş taraftarının önüne 8 yıl aradan sonra çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Deneyimli futbolcu, İnönü Stadı’nda yaşadıklarını unutamadığını belirterek, taraftarlara eski Nihat’ı tekrar izlettireceği mesajını verdi.

KAYNAK

Haber yalanmı doğrumu bilemem.Ben sadece paylaşmak istedim.Tabiki Nihat'ın iyi bir sezon geçirmesini tüm Beşiktaşlılar olarak istiyor ve bekliyoruz.Ancak Villereal'in önceki sezon çok başarılı olmuş bir oyuncusunu birdenbire gözden çıkarması kafa karıştırıyor.

Zuahahah Bu gazeteler tam bir aptal. NihAt Röportajındada Söyledi 3 gün önce milli takımda oynayana başka nihat mıydı ?

Haber yalanmı doğrumu bilemem.Ben sadece paylaşmak istedim.Tabiki Nihat'ın iyi bir sezon geçirmesini tüm Beşiktaşlılar olarak istiyor ve bekliyoruz.Ancak Villereal'in önceki sezon çok başarılı olmuş bir oyuncusunu birdenbire gözden çıkarması kafa karıştırıyor.

kardeşim sana bişey demedim zaten. ben yalancı medyaya diyrum =)

Geri