Nicolas Cage, 'Hayalet Sürücü 2' için 14 Ocak'ta Türkiye'ye geliyor

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

589860_detay.jpg

Başrollerini Eva Mendes ile paylaştığı ‘Hayalet Sürücü 2’ filminin final sahnelerinin çekimi için ülkemize gelecek Nicolas Cage, 14 Ocak’ta özel uçağıyla Kayseri’ye inip oradan karayoluyla filmin çekileceği Kapadokya’ya geçecek. Çekim için ülkemizde olacağı öğrenilen Cage, şimdiden İstanbul’dan birçok davet aldı. Ancak, filme konsantrasyonunun bozulmamasını isteyen ünlü aktör, teklifleri reddedip İstanbul’u pas geçerek direkt Kayseri’ye gidecek.

Filmin çekimleri için ülkemize yurtdışından 400 kişilik bir ekip gelecek. Avanos, Ürgüp, Göreme ve Zelve gibi turistik alanlarda çekilecek final sahnelerinde Türkiye’den de 35-50 yaş grubunda 50 figüranın rol alacağı filme, 150 kişinin başvurduğu öğrenildi. Figüranlar, film için saçlarını kazıtacak ve geçici dövme yaptıracak.

Brian Tayler’in yapımcısı olduğu, Türkiye dağıtımını Pinema Film’in üstlendiği film, babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satan bir motosiklet sürücüsünün maceralarını anlatıyor. Filmin Line Production’unu yapan Ark Production yetkilileri, kar yağışı nedeniyle Kapadokya’da set şartlarının zorlaştığını, ancak onlarca Hindistan filminin çekimini yapan bir ekip olarak bu işte de başarılı olacaklarını, Türkiye’nin yüzünü kara çıkarmayacaklarını söyledi.

İlk filmi sinemada izleme "hata"sına düşmüştüm. Anlaşılan o ki Türkiye sahneleri nedeniyle istemeden de olsa yine sinemada izleyeceğim :smile: Ayrıca, Nicolas Cage son üç yılda bulunduğu filmlerle saçmalamaya başladı diye düşünüyorum.

ülkemizin tanınması açısından gerçekten iyi umarım bazı film yada diziler gibi çöl gibi göstermezler cennetimizi

smallville adlı diziden bi konuşma ne alakaysa

- nerdesin?
-- türkiyedeyim
- aradığımızı buldunmu?
--seni duyamıyorum kum fırtınası var burada sesin gelmiyor :confused::glare:
:001_huh: :001_huh: :001_huh:

ülkemizin tanınması açısından gerçekten iyi umarım bazı film yada diziler gibi çöl gibi göstermezler cennetimizi

smallville adlı diziden bi konuşma ne alakaysa

- nerdesin?
-- türkiyedeyim
- aradığımızı buldunmu?
--seni duyamıyorum kum fırtınası var burada sesin gelmiyor :confused::glare:
:001_huh: :001_huh: :001_huh:

aynen katılıyorum bide o smallville'deki kum fırtınası ne alakaysa çoğrafi yapısı müsait deil
Ayrıca yapımcı kanal CWTV'nin şikayet mektubuma verdiği cevap
"biz türkiyeye hiç gitmedik bilemeyiz"

neyse konudan fazla saptık ilk film güzeldi ikinci filmde güzel olur umarım
ayrıca cennet vatanımın çok güzel bir bolgesinde çektikleri sahneleri inşallak berbat etmezler

ilk film gibi kötü yapmasalar bari

Geri