Nick'ini değiştiren arkadaşlarım için bir önerim var. Bakar mıydınız?

lazaslan

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.

Bir süredir takip ettiğim kadarıyla üye sayımız arttıkça nick problemi de yaşanmaya başladı.
Forum'daki üyelerimizden bir kısmı bir süre sonra nick'lerini değiştirme ihtiyacı duyuyorlar.
Böyle bir hakka sahip olanlar da bu amaçlarına ulaşıyorlar.
Ancak bu değişimi takip etmek diğer üyeler açısından çok da kolay olmuyor.
Sadece forumdaki mesajlarından tanıdığımız bazı üyeler nicklerini değiştirdiklerinde birden yabancı gibi gözüküyorlar.

Şimdi bu arkadaşlar için bir önerim var.
Hiç olmazsa belirli bir süre eski nicklerini sol taraftaki bilgi kısmına yani avatar altında yazarlarsa çok iyi olacak gibime geliyor.
Yazılabilecek tek yer var elbette o da "bulunduğu yer" kısmı.
Herkes yeni nick'inize alışana kadar hiç olmazsa orda hatırlatma olarak eski nick'iniz kalsın derim ben.

Öneriyi bir ileri safhaya taşımak için de forum adminlerinden şu talepte bulunabiliriz.
Aynı "bulunduğu yer" kısmı gibi , bir de bu tarz ekstra bilgi yazabileceğimiz bir satır avatar altına eklenebilir mi?
Sevgi ve saygılarımla....

Güzel Fikir, Zaten Böyle Uygulayanlarda Var.

evet çok haklısın bu konuda, geçen bi arkadaşın nicki değişmiş. pm attı bana, tanımadım yaff :D ana bence yeni bir eklenti yapılmamalı. nickini değiştiren bulunduğu yer kısmına eski nickini yazmalı. yani gülü seven dikenine katlanmalı.

ama bi yöndende şöyle bi durum var eski nicki adlı bi eklenti de yapılabilir. son söz DeerPartye ait dermişim :D

son söz adminlere ait.

Aslında artı gerekli oldu..Kimseyi tanıyamaz oldum...Karşımdakinin nasıl tavır vericeğini tahmin bile edemiyon..Bi bakmşın başka birisi çıkıvermiş..

Benden tam puan..

İyi fikir valla..Ben de değiştirmeyi düşnüyodum..sırf bu yüzden değiştirememiştim...BAkalım artık..

ßence $u nick değiştirme oLayı kökünden kaLkmaLı..Yönetim ßi oturup düşünsün bence..ÖzeLLikLe $ekiLLi harfLerLe aLanLar.. Çekici,ho$ göründükLerini sanıyoLar ama ßana $ahsen hiç öyLe geLmiyor..Göz yormaktan ßa$ka ßi$ey değiL.. GoogLede aratsam Çıkmaz beLkide.. ;) Bir Üyede İstikrar Nickinden ßa$Lar ;P

siz onu bana sorun
HH Oscar sayımLarında anam ağLadı,yeni nick eski nick oLayLarını kontroL etmekten:D

Ornegın ben :D

£koFresh'dim canım sıkıldı hakkımı kullandım

Simdi ќαcαη αѕiќ oldum ve nıck ımle gurur duyuyorum :D

biraz abarttım ama olsun

Güzel bir fikir..Kaç tane üye nickini değiştirmişte ben yabancı zannediyordum..
Mesela Lord Kenan vardı..Şimdi TürkReis OlMuş..İNanır mısınız DAha dün farkettim.:(

düşünce güzel gerçekten
böyle bir olay yapılabilir
tabi bu da Dark abinin ellerinden öper :)

DayWalkerr' Alıntı:
İyi fikir valla..Ben de değiştirmeyi düşnüyodum..sırf bu yüzden değiştirememiştim...BAkalım artık..

hayır aby snn nickin çok ii=)

öneriye tam destek özel eklenti iii olur zahmetlii oldu..bende dhipfr££z£ olan nickimi geçen deeP| olarak deiştirdim..:)

Gördüğüm kadarıyla fikrim destek görmüş.
Ama mesela buraya yazan arkadaşlarımın da bu olaya başalamak için herhengi bir girişimi yok.
Bulunduığu yer kısmında herhangi bir karakter kısıtlaması yok galiba yeterince geniş yer var.
Oraya eski nicklernizi yazsanız tam süper olacak valla.

Mesela Texas yazmasa da olur.Onunki çok değişmemiş.

Ama kaçanaşık; sen oraya ekofresh olduğunu yazmasan hayatta nick değiştirdiğini bilemezdim.

Lazish kardeşimin neler çektiğini tahmin edebiliyorum. Ama yine deAferin valla süper güzel iş çıkarmışsın.

Karma'cım seninle sonuna kadar hemfikirim. Türkçe olmayan karakterler fena kafa karıştırıyor.

Deepl senin imzanda forum ineği yazıyor ya , nckini ne yaparsan yap seni tanırız. :hhdil

Daywalker aman diyim elleşme. Senin nickinin karizması yeter. Ne olcak sanki değişcen de?

Lord kenan da mı nick değişmiş bak onu da şimdi senden duyuyorum.

Arkadaşlar artık yazın avatarın altında bi kenara eski nicklerinizi de kayboldunuz sanmayalım.

Böyle bu da kim diye , şaşkoloz gibi kalıyoruz ya. :)

Yeterince takip edilebilmesi için yukarı taşıdım.
Fazla ilgi görmedi sanırım.

benim eski kullanıcı adım bulunduğum yerde yazıyo zaten ( sıfırdokuz ) herkez yazarsa bi sorun olmaz.. saygılar..

Ben Değiştirdim ama benimki baya uzun oldu ama fikri destekliyoruuum
Benim nick memoli50 idi çok demode idi ben de değiştirdim :D

Geri