Nice Yıllara Katakulli

eYo

Banned
Reaction score
0
doğum gününü kutlarım nice yıllara ... :cool:

Nice yıllara Katakulli!!!

eYo' Alıntı:
doğum gününü kutlarım nice yıllara ... :cool:

Allaalla sen demi yılbaşı ikramiyesimisin kardeşim :) Bula Bula katakuliyimi buldun yada nerden gördün onun doğum gününü onuda geçtim özelikle neden katakulli

yoksa sende bizi katakulliyemi getiriyorsun kardeşim çok ayıp çok..

Bu arada doğum günün kutlu olsun Eyo ve Katakulli :)

doum günün kutlu olsun katakulli:)

doum gunun kutlu ossun katakulli...(:)

Doğum günü herkesin kutlu ve mutlu olsun. :)))

dofu gunun kutlu olsun arkadas

nice mutlu senelere hep beraber insallah ıyıkı dogdun katakulli..

katakulli nice yıllara her şeyin gönlünce olması temennisiyle...

çok saolun arkadaşlar. walla dün bi ara baktım hiçbişey yoktu şimdi baktım görünce şaşırdım. Bu arada ilk mesajı atan arkadaşa da ayrıca teşekkürler. Tanımadığı halde doğum günümü kutladı . tanıyıpda kutlamayanlar utansın :p
Her kese tek tek teşekkürler arkadaşlar. yaşarttınız gözlerimi yaff.
Not: bazı rahatsızlıklardan ötürü bu aralar pek giremiyorum. Dönüşüm muhteşem olacak :)

Ek: bu arada sevenclovesun mesajı tam görmemişim galiba dün seninde doğum gününmüş. dün pek giremedim walla. seninde doğumgünün kutlu olsun.

katakulli' Alıntı:
çok saolun arkadaşlar. walla dün bi ara baktım hiçbişey yoktu şimdi baktım görünce şaşırdım. Bu arada ilk mesajı atan arkadaşa da ayrıca teşekkürler. Tanımadığı halde doğum günümü kutladı . tanıyıpda kutlamayanlar utansın :p
Her kese tek tek teşekkürler arkadaşlar. yaşarttınız gözlerimi yaff.
Not: bazı rahatsızlıklardan ötürü bu aralar pek giremiyorum. Dönüşüm muhteşem olacak :)

Ek: bu arada sevenclovesun mesajı tam görmemişim galiba dün seninde doğum gününmüş. dün pek giremedim walla. seninde doğumgünün kutlu olsun.

Benim doğum günüme daha var kardeşim :) o gün zaten parti var ahuhaha

katakulli nice sağlıklı mutlu ve başarılı yıllara en içten dileklerimle doğumgününü kutlarım

Geri