Nice Mutlu Yıllara otlupeynir

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Sanal alemde tanışıp reele taşıdığım nadir insanlardan birtanesisin.Sen bir insanın gönül rahatlığı ile herşeyini emanet edebileceği dürüstlük ve olgunlukta, uzattığı el ipekten,Bakışı içten,söylediği söz kalbten,kucak açışı candan mantıklı adaletli insan.İyi ki seni Tanımış iyi ki hayatıma katmışım..
Ömrün uzun,hayırlı ve güzelliklerle dolu olsun..İyi ki Doğdun İyi ki varsın..Nice mutlu yıllara..
Hep birlikte..Seviyorum seni..
pastasiyy0.jpg

Bilemezsin,Sana verecek bir armağanı ne çok aradığımı.Hiçbirşey içime sinmedi.
Altın madenine altın sunmanın ne anlamı var.Ya da okyanusa su.Düşündüğüm her şey
Doğu'ya baharat götürmek gibiydi..
Kalbimi ve ruhumu vermemin bir yararı yok çünkü Sen zaten bunlara sahipsin.O yüzden Sana bir ayna getirdim.Kendine bak ve beni hatırla!...

bülent yaşlanıyorsun artık ... yaş kemale erdi ... :):)

nice senelere ALLAH yüzünden gülümsemeyi cebinden parayı en güvendiğin sevdiğin dostlarını yanın dan eksik etmesin ...

iyiki aramızdasın .. nice seneler...

buda hediyelerin ...

Nice senelere

Sağlıklı mutlu yıllar dilerim.

sevdiklerin ve seni sevenlerle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu nice uzun yıllara. : )

doğum günün kutlu olsun.

Allah'tan Sağlık,Mutluluk Ve Huzur Dolu Bir Ömür Dilerim, Nice Mutlu Yıllara Kardeşim =)

nice sağlıklı mutlu yıllara abi sevdiklerinle mutlu ol inşallah. Allah sıhhat bol kazanç ve mutluluk versin

Allah hayırlı bi ömür versin abi.sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere..

Allah'tan Sağlık,Mutluluk Ve Huzur Dolu Bir Ömür Dilerim, Nice Mutlu Yıllara sayın hemsehrim

abi buda hediyen :)

Nice senelere Otlupeynir.. Sağlık ve huzur dolu...

Doğum gününüz kutlu olsun,daha nice senelere...

Uykum kaçtı. Ben de nedeni ne diyordum bu saatte uykumu böldüm huzursuz oldum. Meğer Abimin doğumgünüymüş.
İyi ki Doğdun Bülent Abi.

Nice SeneLere Doğum Günün KutLu OLsun.

Nice senelere..iyiki dogdun..:)

Nice senelere

Nice Senelere Büyük Kartal :) Beşiktaş'ın Şampiyonluğu Kadar Güzel Günlerin Galatasarayın Borcu Kadar Çok Paran Fenerin Türkiye Kupası Kadar Az Derdin olur İnşallah

Geri