Niang: "Nouma gibi olmak isterim"

nomad03

New member
Reaction score
0
Fenebahçe'nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang, Beşiktaş taraftarın gönlünde taht kuran Pascasl Nouma'ya gösterilen sevgiye hayran kaldı.

107914.jpg

Sezon başında Marsilya'dan transfer edilen Mamadou Niang, sergilediği performans ve attığı gollerle, Fenerbahçe taraftarının uzun süredir özlemini çektiği golcü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Senegalli golcü de Türkiye'de kendisini gösterme ve büyük başarılara imza atma konusunda kararlı. Kulübün sembol isimlerinden birisi olmayı hedefleyen Niang, Beşiktaş taraftarının sevgilisi Pascal Nouma gibi anılmak istiyor.

Vatan'ın haberine göre, Beşiktaş taraftarıyle Pascal Nouma arasındaki ilişkiye hayran kalan ve Fransız golcü için yapılan besteyi çok beğenen Niang, "Pascal tanıdığım bir futbolcu. Yıllar sonra bile burada sevilmesi çok güzel. Ben de onun gibi olmak ve benim için şarkılar yazılmasını istiyorum. Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kurmaya kararlıyım. Uzun yıllar bu formayı giymek en büyük amacım' dedi.

Onun gibi yüreğini ortaya koyarsan sevilirsin ancak

Fenerbahçe niang'ın değerini biLmeLi..Bu adam ne kezmana benziyor nede aneLkaya daha samimi daha çaLışkan ayrıca içten..;)

MozoLe Miяach;5213486' Alıntı:
Fenerbahçe niang'ın değerini biLmeLi..Bu adam ne kezmana benziyor nede aneLkaya daha samimi daha çaLışkan ayrıca içten..;)

Allah'ım yorumlara bak :D:D:D:D:D büyümüşte modlar olmuşta olgun olgun yorumlar yaparmış benim minik kelebeğim =)

Mamadou sen şimdiden 12 adamın yüreğindesin sıkma hiç canını senin değerin onlarında üstünde olacak

Geri