NFS The Run

bahadır_88

New member
Reaction score
0
s.a arkadaşlar bilgisayarıma nfs the run oyunu kurdum ama bir türlü oynayamıyorum ... :(
oyun film gibi ilk önce araba hurdalığında adamın birini arabanın içine ellerini bantlıyorlar ama sürekli bu sahne tekrarlayıp duruyor bozuk plak gibi... :( bu oyun nasıl oynanıyor acaba bilen var mı ???

geçen sene oynamıstım arabanın içinde ellerin bağlı bi şekilde oyuna başlıyorsun duvarlar üstüne geliyor ellerini çözmeye çalışıcan klavyyeyle çözemessen eziliyosun ve tekrardan başlıyor

geçen sene oynamıstım arabanın içinde ellerin bağlı bi şekilde oyuna başlıyorsun duvarlar üstüne geliyor ellerini çözmeye çalışıcan klavyyeyle çözemessen eziliyosun ve tekrardan başlıyor

usta adam ezilirken ellerini çözüyor ve orasıda ekranda bir yazı çıkıyor enter felan yazıyor entersan basıyom bütün tuşlara bastım ama hiç bişey olmadı ondan sonra sürekli dönüp dolaşıp o sahne tekrlıyo r....

Ben bu oyunu oynadım..Sürekli oyun esnasında gösterilen tuşlara basarsan adam arabadan çıkıyor ve onların arabasını çalıp kaçıyor..Tuşlara sürekli basacaksın..
O tuşlar enter değil klavyedeki uzun tuş ayrıca birkaç kez basacaksın

valla ustalar basmadığım tuş kalmadı yani.. :(
adamlar oyun değil sanki korku filmi yapmış arkadaş birde oynaması sıkıntı ...

Geri