nfs pro street JPN_R.JPN KAYIT DEF. HATASI

musssa

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR NFS PRO STREET İ KURDUKTAN SONRA SON AŞAMADA JPN_R.JPN KAYT DEFTERİNE İŞLENSİNMİ DİYE SORUYOR. EVET DİYİNCEDE DOSYA AÇMA HATASI. BİR DİSK YADA DOSYA sistemİ HATSI OLABİLİR DİYE UYARI VERİYOR. VE OYUNU ÇALIŞTIRMAK İSTEDİĞİMDE DE MAVİ EKRAN ÇIKIYOR SONRA BİLGİSAYAR RESTART YAPIYOR VE SİSTEM TEKRAR AÇILDIĞINDA CİDDİ BİR HATADAN KURTARILDI DİYOR. OYUNU OYNAMAK İÇİN NE YAPABİLİRİM . BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIM ETSİN

ama son t7200 işlemcim ve x1600 ekran kartım var. 2 gb da ram . sanrım bşka birşey var.

evet arkadaşım aynı hatayı bizdede verdi biz ona rağmen devam ettik sonra kurdu..
sonra oyunu acmaya kalkıştık oyunun ilk sayfası acılıyor bi tuşa basın yazısı geliyor bi tuşa basınca oyundan atıyor hata mesajı veriyor ilginçtir ne yaptıysak olmadı

Bakın arkadaşlar .reg dosyaları crackle ilgili veya cd sürücüleri ile ilgili dosyaları içerir deep freeze falan varsa açmaz pc kaldırmalısınız ama .reg dosyası yanlış yazılmış ise (notepad)'te açabilirsiniz. Oyununuz çalışmayacak veya bu gibi hatalarla karşılacaksınızdır.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

kardeş o hatayı bende de veriyor ama evet dedikten sonra senin dediğin o hataları yapmıyor oyuna giriyor ama 10 dk sonra oyundan atıyor onun için senin pc de bir arıza var reset atmaması lazım bence pcne bi baktır büyük olasılıkla anakartında sorun var

needforspeed kurulum reg hatası

--------------------------------------------------------------------------------

MERHABA BEYLER BEN NFS PRO STREET DVD ALDIM OYUNU KURUYORUM SONUNDA KAYIT DEFTERİNE GİRİLSİNMİ DİYOR EVET DEDİGİMDE RESİMDEKİ HATAYI ALIYORUM SORUN NE OLABİLİR (SANIRIM KORSAN CD DOSYA EKSİK OLABİLİR DEDİ ARKADASIM)

JPN_R.JPN'de bulunan bilgiyi kayıt defterine eklemek istediğinizden emin misiniz ?

hata ismi :
JPN_R.JPN alınamıyor : Kayıda erişim hatası

YARDIM AÇIKLIYORUM

bu jpn dosyası deilde oyunu çalıştırmak istediğinizde
--------------------------------------------------------------------------------

MERHABA BEYLER BEN NFS PRO STREET DVD ALDIM OYUNU KURUYORUM SONUNDA KAYIT DEFTERİNE GİRİLSİNMİ DİYOR EVET DEDİGİMDE RESİMDEKİ HATAYI ALIYORUM SORUN NE OLABİLİR (SANIRIM KORSAN CD DOSYA EKSİK OLABİLİR DEDİ ARKADASIM)

JPN_R.JPN'de bulunan bilgiyi kayıt defterine eklemek istediğinizden emin misiniz ?

hata ismi :
JPN_R.JPN alınamıyor : Kayıda erişim hatası
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ALIN SİZE YARDIMM

Bu dosya deilde oyunu çalıştırdığınızda d3dx9_34.dll dosyasını istiyor

Arkadaşlar bu dosyayı googledan aratın download yapın bulacaksınız.

Sonra bu dosyayı windowsunuzun system ve system32 dizinlerinin içine

kopyalayın. Oyunu tekrar açtığınızda çalışıyor olduğunu göreceksiniz.

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_34

ben bu linkten indirdim hadi ii oyunlar

Geri