Neymiş XP yi orjinal yapacaklarmış

thy.willen

New member
Reaction score
0
Galatasaray              * Senin Araban Nam
Windows XP yi orjinal yapmak için ne kadar çok konu açılıyor.

en basit ve kesin yöntem vereyim size

Windows XP Professional

BDF6Q-H8KP9-4B4FC-PTDBR-YW763

Bu serial ile kurun XP nizi ne illegal ne update sorunu yaşamazsınız

en azından yeni XP kuracakların işine yarar sonradan legal yapmaya gerek kalmaz

Önleminizi baştan alın sonra dert çekmeyin

ya arkadaş lar yazılarınızın çoğunu okudum ve nekadar gereksiz birkere insanın ilk esnada normal serial olduğunu düşünüyor nerden inanacağız derseniz sizde benim gibi pc nize format atın ve sonucu görün cesaret herdail başarı getirir,benim yaşantı biçimim bu.bu linki hazırlayan arkadaşa teşekkürlerimi sunuyorum çünkü gerçektende orjinal serial çünkü bütün güncellemeleri vede advances doğrulama aracını dahi yüklememe rağmen gercek olduğunu kanıtladı .bence linki harırlayan arkadaşa teşekürden zıyade açeklama yapalımki başkası okuduğunda kanağatkar olsun herkeze sevgiler .NOT: Kesinlikle orjinal serial dirkullanın.

Saol Kardes emegine saglık .çoklu kullanım lisanslarından birisi bu.Tesekkürler

"Windows XP yi orjinal yapmak için ne kadar çok konu açılıyor"

Haklısın.Şu an onlardan birine yazıyorum...

bu numara folloş olmuştur artık.microsoft yemez bu numaraları

Numarayı yazınca iş bitiyormuş.Activasyon kendi kendine oluyor heralde.Hadi hayırlısı.

Evet pek inandırıcı gelmemişti.Ama yeni windows'u bu numara ile kurdum gerçekten başarılı.Teşekkür ederim eline sağlık.

Bende bunlardan dolu var=)

Hepside sorunsuz:D

artık xp mi kaldı arkadaşlar microsoft bile haziran sonu itibari ile xp için çalışmayı durduracak ben vista kullanıyorum aktivasyonda yaptım sagolsun hackhell de bilgilerini paylaşan arkadaşlar sayesinde şimdi çok mutluyuz :)

binlercesi mevcut elimde ama yinede saol kardeş eski çağlarda kullanıyorduk bu serialleri şimdi xp hiç bi şey sormadan kuruluyor saolsun....

home keyi mi pro keyi mi kardeş
benmi anlamadım yoksa

ne gerek var arkadaslar ben gncellemeleri yaparken aktivasyonları atlıyorum olup bitiyor

bu numara folloş olmuştur artık.microsoft yemez bu numaraları

bu numara o senin dediğinden olmadı be benim kendi XP numaram ilk defa burada yayınlıyorum.
sen kur bu numarayla da yermi yemezmi ondan sonra folloşlu falan yorum yaz boş boş konuşma.

Numarayı yazınca iş bitiyormuş.Activasyon kendi kendine oluyor heralde.Hadi hayırlısı.

evet güncellemeleri direk yapıyorsun ve hiç bir zaman illegal hatası vermiyor garantili

home keyi mi pro keyi mi kardeş
benmi anlamadım yoksa

Windows XP Pro

Geri