Leke
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Bu konuyu açmamdaki sebep . Hangi konular forumda açık kalabilir yada hangileri kalamaz değil . Hangileri sabote edilir , hangileri edilemez olabilir .
Bir konudan ötürü bu başlığı açmadım .
Şunun bilinmesini istedim Biz hangi konuları tartışabilir ? Hangilerini tartışamayız ?
Buna bir açıklık getirilmesi lazım ?
Anayasa mahkemesinin kararlarını beğenmeyenlerin konularnı tartışabiliriz ama Atatürk'ün kurduğu ülkede yaşayıp Atatürk'e laf atanları konuşamayız herhalde .
Biz burda tartışıyoruz , Kim neyi isterse savunabilir ama neden konu sabote oluyor onu anlamıyorum .
Yani bölüm modları vede Smodlar bu konuyu sabote edenlere gerekli yaptırımları uygulayamazlar mı ?
Burda ülkedeki bazı kısımların ne denli bu ülkeden ve rejimden rahatsız oldukları göz önüne seriliyor ama Konuya Dini alet ederek oraya buraya çekiyorlar vede konu kapanıyor
Bakın benim ricamla Volki06 konuyu açtı ama tekrar kapattı . Bence konun açılması lazım vede konuda küfür , hakaret vs edenlere yaptırım uygulanmalı .
Atatürk'ü sevmeyen humeyni denen kişiyi seven Türban destekçisi kızların konusu .
Konu linki
Benimde aklıma takılan bir soru oluyor Hangi konuları Tartışabiliriz ?
Verilmiş Anayasa kararını beğenmeyenlerin açıtığı konuları tartışabiliyoruz ama Nedense humeyni aşığı Kızın konusunu tartışamıyoruz .
Sorun sizce neden ?
Bölüm modları neden önlem alamıyor ?
Neden tartışma çıkartanlara Yaptırım uygulatmıyorlar ?
Bakın tartışabileceğimiz birkaç konu var .
Konu
Konu
Konu
Konuları Rastgele Aldım .
Daha çok dinci denen basından kişilerin demeçlerinin yazıları .
Bunları tartışabiliyoruzda bu ülkenin Kurucusuna Sahip Çıkmayan Kişileri Tartışamıyoruz ?
Herkesin Fikirlerine Saygımız sonsuz .
Yorumlarını bekliyorum .
Bir konudan ötürü bu başlığı açmadım .
Şunun bilinmesini istedim Biz hangi konuları tartışabilir ? Hangilerini tartışamayız ?
Buna bir açıklık getirilmesi lazım ?
Anayasa mahkemesinin kararlarını beğenmeyenlerin konularnı tartışabiliriz ama Atatürk'ün kurduğu ülkede yaşayıp Atatürk'e laf atanları konuşamayız herhalde .
Biz burda tartışıyoruz , Kim neyi isterse savunabilir ama neden konu sabote oluyor onu anlamıyorum .
Yani bölüm modları vede Smodlar bu konuyu sabote edenlere gerekli yaptırımları uygulayamazlar mı ?
Burda ülkedeki bazı kısımların ne denli bu ülkeden ve rejimden rahatsız oldukları göz önüne seriliyor ama Konuya Dini alet ederek oraya buraya çekiyorlar vede konu kapanıyor
Bakın benim ricamla Volki06 konuyu açtı ama tekrar kapattı . Bence konun açılması lazım vede konuda küfür , hakaret vs edenlere yaptırım uygulanmalı .
Atatürk'ü sevmeyen humeyni denen kişiyi seven Türban destekçisi kızların konusu .
Konu linki
Benimde aklıma takılan bir soru oluyor Hangi konuları Tartışabiliriz ?
Verilmiş Anayasa kararını beğenmeyenlerin açıtığı konuları tartışabiliyoruz ama Nedense humeyni aşığı Kızın konusunu tartışamıyoruz .
Sorun sizce neden ?
Bölüm modları neden önlem alamıyor ?
Neden tartışma çıkartanlara Yaptırım uygulatmıyorlar ?
Bakın tartışabileceğimiz birkaç konu var .
Konu
Konu
Konu
Konuları Rastgele Aldım .
Daha çok dinci denen basından kişilerin demeçlerinin yazıları .
Bunları tartışabiliyoruzda bu ülkenin Kurucusuna Sahip Çıkmayan Kişileri Tartışamıyoruz ?
Herkesin Fikirlerine Saygımız sonsuz .
Yorumlarını bekliyorum .