[me|2wi$]
H & M

İngiltere'de TV'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan I'd Do Antyting adlı yarışmaya katılan Jodie Prenger, geçirdiği inanılmaz değişimle unutulmayacak bir mucize yarattı. Prenger, 127 kiloyken olağanüstü bir iradeyle zayıfladı ve son derece çekici bir kadına dönüştü.

En büyük aşkının tiyatro olduğunu söyleyen Prenger bir çok prova ve oyuncu seçmelerine gitmiş. Ama aşırı kilolu olduğu için hepsinden geri çevrilmiş, Aynı sebeple dans okulundan da kovulan Prenge artık 57 kilo ağırlığında son derece çekici bir kadın.

Ülkenin en çok izlenen yetenek yarışması 'I'd do Anything'de gösterdiği performansla jüri üyelerini ve izleyenleri büyüleyen 28 yaşındaki Prenge, müzikalde oynamak için de hazır. İnanılmazı başaran Jodie Prenger, ünlü besteci Andrew Lloyd Weberd'ın sahneye koyduğu Oliver! adlı müziklade oynayarak hayallerinin de gerçekleştirmiş olacak.

"Eskiden erkeklerin bana yönelik iğrenen bakışlarını hissederdim ve birn an önce o bakışları üzerimden çekmelerini isterdim. Ama şimdi bana beğenerek baktıklarını hissediyorum" diyen Jodie Prenger, ailesinin de kendisine her zaman destek olduğunu söyledi.