newwaweden şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yüce_türk

Banned
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/guncel/573731-turbanli-kadin-23-nisan-protokolunden-kovuldu-24.html

bu konuyu sabahtan beri şikayet ediyorum amacından saptı diye newwawe ye ancak ısrarla kendi konusu diye vede bize inat olsun diye herhalde kapatmıyor ..kapatmama nedeni kendine göre şu :

http://www.hackhell.com/4269095-post240.html
Konu açık kalacaktır kimsenin istediği doğrultusunda konu kapatmıyoruz burada tartışan bu kadar üyeye ve yazılan bu

kadar yoruma saygısızlıkta yapamam herkes fikirlerini bölüm ve forum kuralları çerçevesinde

dile getirmekte özgürdür hackhell demokratik bir paylaşım platformudur. iyi forumlar.

herkes fikirlerini bölüm ve forum kurallarına göre yapabilir diyor ancak :

http://www.hackhell.com/4268770-post226.html
sukut et doğru...ama haksızlık karşsında sukut olmaz...bize ters...en azından bana ters...ben hakkımı canım pahasına ararım...canımıda koyarım...ben bu haksızlığı en yakınımda yaşadım...belki bugun bir doktor hemşire olucaktı...ama ev kadını oldu...yani bu beyin özürlülerin istediği gibi oldu ...nedir istediği...okumamış ,,cahil,,ev kadını ,,temizlikçi,,gündelikçi,,kapıcı (bunların hiçbirini küçük gördüğümden değil)bunlar onların saltanatının devamına laf edemeyecek insan grubu...tatar ramazanda bir söz var izleyenler bilir...mahkumlar uyuşuksa(esrar içip uyuşmuş beyinler)asayiş berkemal...beyinler okumamışsa asayis berkemal sıkıntı yok...

bunu kime söylüyorsun diye üyeye sordum verdiği yanıt :

http://www.hackhell.com/4269112-post241.html
onlar kendini biliyor genç....
kaç gündür burda yazanlar hikaye değil...sende takip ediyorsun..

diyerek forum üyelerine beyin özürlü dediğini itiraf ediyor .

yine başka bir üye :

http://www.hackhell.com/4269045-post232.html
TerbiyesizLer orasını burasını açsa saLyaLarınız aka aka buyur edersiniz ! ALLahın yarattığı kuLun iLkeLerini değiL onu yaratanın emirLerini dinLeyip ba$ımızdaki örtüyü takıcaz bu üLke bu bayrak ve MUSTAFA KEMAL ATATÜRK kimsenin tek eLinde değiL ! çıkarLarınıza Atatürk'ün iLkeLeri çanak tuttuğu için Atatürkçü moduna giriyosunuz eğer çıkarLarınıza humeyninin görü$Leri çanak tutsaydı Atamızı yerip humeyniyi ba$tacı ederdiniz.. ki Atatürk'ün iLkeLerinde biLe size çanak tutucu bi$ey yok kendinize göre evirip çevirip yorumLuyosunuz ! siz kaç kişiniz ya :D gidin sayımLara devam edin camiye $ortLa gitmiyomu$ kıyasLadığı $eye bak git yavrum $ortLa git yeterki git Ne oLursan oL GeL demi$ üstad ama sni bu görü$ünLe cami değiL kiLise pakLar papa günahLarını çıkarsın :D

insanları kilise paklar bilmem ne diyerek dini inançlarıyla alay edebilmektedir .

salyalarınız akıyor diyerek üyeye üstü kapalı hayvan diyor ..salya hayvandan akan sıvıdır .

neden böyle davranıyorsun insanların dinini neden sorgulamaya kalkıyorsun dediğimde ise aynı üyenin verdiği yanıta bakınız !!!

buna insan biLe denmez ben hristiyan demi$im

bu ve bunun gibi hakaret içeren tartışma üslubuna aykırı kişisel tartışma içeren gayri ciddi tartışmanın döndüğü bir konuyu kapatmasını istiyorum newwawe den .ancak bu tür mesajların olmasına rağmen hala bölüm ve forum kurallarına uyuldukça diyebiliyor .

söylermisiniz bu sözler ve alakasız sondaki tüm mesajlar bölüm ve forum kurallarına uygunmudur ?

özelden ve şikayet başlığındanda newwaweye şikayette bulundum ancak o gene tüm bu mesajlara rağmen kurallara uyulduğuna inanıyor .

bu hakaretlere neden göz yumuyor bu mod arkadaşımız ?

sizlere sürekli bu arkadaşı şikayet ediyorum .artık birileri bu konuda bizlere yardımcı olsun.bu moddan şikayetçiyim ve kendine çeki düzen vermedikçe yada bu mod değişmedikçe sürekli şikayettede bulunacağım

ilgililerin gerekeni yapmasını talep ediyorum

http://www.hackhell.com/4269289-post260.html

konudaki şuan son mesaj bu ..forum ve bölüm kurallarına uyulmamasına ve konunun nerelere gittiğine isyan eden bir arkadaş daha buyrun ?

İyi Okuyun

İlgili mesajlar düzeltilmiştir ayrıca siz istediğiniz kadar beni şikayet edebilirsiniz gereken kişilere gerekli uyarılır yapıldıktan sonra tartışan bunca üyeye yorumlarına ve fikirlerine dediğim gibi saygısızlık yapamam hackhell demokratik bir paylaşım platformudur siz istiyorsunuz diye veya bir görüş istiyor diye 1 milyon 100 bin üyesi olan bir forumda kişilerin istekleri ve görüşleri doğrultusunda konularını kapatamam ayrıca bunun la ilgili neden şikayet ve öneri başlığını kullanmadan direk buraya konu açmış olduğunu da anlıyamadım gerçi siz günde 30 sefer gerekli gereksiz kişisel probleminizden dolayı benimle o başlıkları kullanan ve en sonunda defalarca banlanmış olmanıza rağmen en ufak bir ders çıkartmadan aynı şekilde hareket eden bir kişisiniz neyse gereken cevabım budur iyi forumlar dilerim.

İlgili mesajlar düzeltilmiştir ayrıca siz istediğiniz kadar beni şikayet edebilirsiniz gereken kişilere gerekli uyarılır yapıldıktan sonra tartışan bunca üyeye yorumlarına ve fikirlerine dediğim gibi saygısızlık yapamam hackhell demokratik bir paylaşım platformudur siz istiyorsunuz diye veya bir görüş istiyor diye 1 milyon 100 bin üyesi olan bir forumda kişilerin istekleri ve görüşleri doğrultusunda konularını kapatamam ayrıca bunun la ilgili neden şikayet ve öneri başlığını kullanmadan direk buraya konu açmış olduğunu da anlıyamadım gerçi siz günde 30 sefer gerekli gereksiz kişisel probleminizden dolayı benimle o başlıkları kullanan ve en sonunda defalarca banlanmış olmanıza rağmen en ufak bir ders çıkartmadan aynı şekilde hareket eden bir kişisiniz neyse gereken cevabım budur iyi forumlar dilerim.

ßoşa öLe Panik Yapmana Gerek Yok..GünceL Ve Siyaset ßoLumunde YapıLan HaksızLıkLarı Görüyoruz...Ayrıca O Adam Kendı GörüşLerinden DoLayı ßan Yemış oLaßıLır..Sen KaLkıpta Zaten Daha Önceden ßan Yemıssın Şimdi Otur Yerınde Sorun Çıkarma Dersen Şuanki Gißi Komik Duruma Düşersin..Yüce_türk NickLi Arkadasında ßenımde Istedıqım Tek ßirşey..AYRIMCILIK YAPMAYIN..!!!

Adamın Dinine Laf AtıyorLar Ama Mod GörmemezLikten GeLiyor..O Kişi Sana Hristiyan Deseydı Yerınde DuraßıLırmıydın ?? Hadi Cevap Ver..??

Arkadaşım geresiz msjLar siLinir. . .
Konu acık kaLır veya msjLarı siLmez konuyu kapatır. .
Bu mod arkadaşın insiyatifine kaLmıs bişi. . .

Newwave tarafsızdır. Ama forum genelinde kontrol açısından bir çökme görülüyor. O da tek başına her yere yetişemez ;) öyle değil mi ?

Size tavsiyem bu boşboğazlara zaman harcamayın. Siz bir şey deyin arkdanızdan konuşurda konuşurlar :) boşverin.

http://www.hackhell.com/4269072-post555.html

bu saatler önceki şikayetim

sana bu konuyla ilgili özel mesajda göndermeme rağmen hala neden şikayet öneri şikayet başlığını kullanmamı istediğinide ben anlamadım ? nasıl kullanmadın diyebiliyorsun göz göre göre bu yalanı nasıl söylüyorsun anlamışta değilim ?

konuyu saattler öncesinden hem şikayet başlığından hemde özelden şikayet etmeme rağmen şimdimi mesajları silmek aklına geliyor ve şimdimi üyeleri uyarmak aklına geliyor ? yani buraya konu açana kadar neden yapmadın bunu bunuda anlayamıyorum ...kendimi haklı çıkarcam diye uyarcaksan ve mesajları sileceksen hiç silme şikayette bulunduk bir kere ...

ben defalarca falan banlanmadım bunuda sallama bilmeden ..ben bir kere gene böyle senin taraf tuttuğunu dile getirdiğim için banlandım ..bir kerede cok önceden baska bir şeyden banlandım seninle alakası yoktu .defalarca banlandın diyerek bana sabıkalı insan süsü vermeye çalışma ...

üyelerin mesajlarına saygısızlık yapamam konuyu kapatamam diye yazdığın mesajının öncesinde de sonrasındada hakaret içeren mesajlar var .bunları görme sonra burda haklıyım ayağına yat ...

inan bu söylediklerin hani o sürekli kendini övdüğün iki üniversite bitirdim karakterim çok sağlamdır sözlerine uymuyor ...

bırak konuyu smodlar incelesinler onlar için açtım senin için değil

Arkadaşım geresiz msjLar siLinir. . .
Konu acık kaLır veya msjLarı siLmez konuyu kapatır. .
Bu mod arkadaşın insiyatifine kaLmıs bişi. . .

silinmiyor işte kardeş ..saatler öncesinden hem şikayet baslığından hemde özelden rica ettim ..silmedi ..gitti konuya kapatamam falan yazdı .ben buraya şikayet ettikten sonra gereken mesajlar silindi üyeler uyarıldı diyor ...bu ne demek allah aşkına ?

konudaki uygunsuz mesajları bölüm yöneticisi tarafından silinmesi gerekir. konunun kapatılıp kapatılmayıcana yönetici karar vermektedir bu onun görevi bölümdeki kuralları uygulamaktır yanlış olan bir mesaj varsa bunu şikayet ederek düzeltiriniz.

konudaki uygunsuz mesajları bölüm yöneticisi tarafından silinmesi gerekir. konunun kapatılıp kapatılmayıcana yönetici karar vermektedir bu onun görevi bölümdeki kuralları uygulamaktır yanlış olan bir mesaj varsa bunu şikayet ederek düzeltiriniz.

sayın adminim !

yukarda vermiş olduğum linkte daha önceden konuyu şikayet ettiğimi söylemiştim .kapanmasını rica ettim .bunu özelden de yazdım .konu kapatmak modun insiyatifinde olabilir tabiki ancak konuda ben seviyesiz tartışmaların döndüğünü ve alakasız mesajların atıldığını kişisel tartışmaya döndüğünü belirtttim ..benden önce volkanda kapanmasını istemiş .bu durumda modun konudaki mesajları incelemesi gerekmezmiydi ki konuyu incelediğinden de adım gibi eminim ..ama biz buraya konu açtıktan sonra ancak mesajlar silindi ...

konuyu allah rızası için bir inceleyin .son mesajlarda konuyla alakası mesaj varmı görün .hemen hemen hepsi kişisel tartışma ve sataşmadan ibaret .

yukarda verdiğim örnekleri hakaretleri newwawe görmedim derse yalan olur .çünkü uyarı yazdığı mesajın altındada üstünde de bu hakaretlerden var ...görmemesinin imkanı yok ..

geçenlerde yine bu tür konu açtım diye konumu kapattın solariz adminim .ve beni banladılar .size ulaşmak istedim bir türlü ulaşamadım .müsaitseniz bu konuyu ve önceki konumu daha ayrı zemindede konusabiliriz dilerseniz ?

yaw ben bir mod olarak new arkadasım konunun kapatılması için msnden yazmadım pm atmadım şikayet ihbar hattında ricada bulundum diger mod arkadas demekki şikayetimi uygun görmedi o konuyu kapamadı

senın mantıgınla hareket edecek olursak "firatay" adlı mod arkadastanda şikayetçi olman gerekir

ben hiç üstlemedim konunun amacından saptıgını kapanması gerektigi bildirdim uygun görmediler. ne yapalım yani şimdi herkesi suçlayalım mı?

konu kapamak veya acmak modun insiyatifindedir bu kadar basit

bence biraz gercekci akla mantıga yatan eleştiriler yapında degerlendirilmeye alınsın bu tarz seyler hiş hoş degil

arkadaşlar ortak olarak bişi sölemek istiorum konunun kapanması kapanmaması modun görevidir kimse ona kapa kapatma diyemez o değerlendirir okur vs vs ondan sonra isterse kapar isterse açar bu kadar basit hiç yormayın kendinizi sabaha kadar yorum yazsanızda bişi değişmez...

http://www.hackhell.com/4269072-post555.html
http://www.hackhell.com/4268594-post550.html

iki kere şikayet ettim ve özelden de newwawe online olduğu için pm attım ...

ayrıca volkanda şikayette bulunmuş kapanması için onu yeni görüyorum ...

konuya bakabildimi fıratay bilmiyorum ama yorum yazacak kadar zamanı varsa newin incelemesi gerekir ..

bütün şikayetlerimde hakaretlerin olduğunu belirtmişim .insan incelemezmi konudaki mesajları ?

yani birisi üst üste iki kere şikayet ederse ve özelden de hakaretlerin havada uçustuğunu söylerse bu konunun incelenmesi için yeterli bir neden değilmidir ?

yada incelemeden etmeden neden konu kapanmıcak diye konuya uyarı yazıyor önce inceleyip hakaretleri silmesi gerekmezmi ?

minareyi çalan newwawe kılıfına uyduran volkan ...

konuya tüm yorum yazanların verdiğim linlklere ve açıklamalara dikkat etmesini istiyorum ...

ben konu kapansın dedim çünkü konu konu olmaktan çıkmıştı .he kapatmıyorsan da eyvallah ama biz şikayet etmeden kendin uyarı yazanaa kadar incele sil bütün gereken mesajları dimi ?

tüm mesajları okumadan yorum yazanlar tabiki konuya vakıf olamazlar ve newwaweyi haklı görürler .

Mod arkadaş istediği konuyu kapatıp-açmakta özgürdür !!!

Neye ve hangi düşünceye göre ?

Üyelerin görüşüne göre mi?
Kendi görüşüne göre mi?

Uzun zamandır ipin ucu kaçmak üzereydi,tehdit ve despotlukla bir yere varılmaz arkadaşlar.Tehdit etmeden cezayı ya keseceksin,yada eleştirilere katlanacaksın.
Demokratik ve özgür ortamdan bahsediyorsan;
diğer modların konu ve yorumlarınada iltimas geçmeyeceksin.
Yapmayacaksan,birisi çıkar..

senın mantıgınla hareket edecek olursak "firatay" adlı mod arkadastanda şikayetçi olman gerekir

ßu Ne Demek oLuyor Sımdı ?? Nerde KaLdı Sizin O Zaman AdaLetınız,Nerde KaLdı O Zaman Sizin EşitLik AnLayısınız..Neymış Efendım Senın DusunceLerıne Sayqı Duyup ŞikayetLerıne Anında Cevap Vermesi İçin Fıratay IsımLı Arkadasa Sıkayet Etmıs... O Zaman 2 ßoLüm oLuşturaLım Ha Ne Dersın ?? FetuLLahcı Ve KufurßazLar ßoLumu oLsun O ßöLüme Sen Ve Newwawe ßaksın..KemaList Ve Aydın DusunenLerin ßi ßöLümü oLsun O ßöLümede Fıratay ßaksın..Yaptıqınız Ve SöyLedıqınız CumLeLer ßirßiriyLe ÇeLişiyor..Az MantıkLı Konuşun...

Öncelikle sakin olun, birileri tartışıyor diye siz burda kendinizi harap etmeyin.
Eğer bir konu amacından sapmış yada hakaret içeriyorsa konudaki alakasız yada hakaret içeren mesajlar silinir ceza alması gereken varsa alır. Buraya kadar tamammıyız? Bundan sonra konunun kapatılıp kapatılmaması moderatörün insiyatifindedir. Bunu net olarak anlayalım.

2 saat önce yada 5 saat önce bildirmeniz anında müdahale edileceği anlamına gelmez. Moderatörler robot değil elbette ve burası da chat ortamı değil. Dolayısıyla müdahaleler gecikebilir. Gördüğüm kadarıyla da anında müdahale gerektiren hayati mesajlar değil (virüs yok, reklam yok) hakaret var tartışma var. Er yada geç müdahale edilir.

Şimdi yukarıdaki hususları kavradıysak şayet anlaşamadığınız noktalar nedir?

1. Konunun kapatılmaması mı? (Bu moderatörün insiyatifinde, şikayetiniz varsa pm atın)
2. Cezalardaki adaletsizlik mi? (Bu da smodların insiyatifinde, şikayetiniz varsa pm atın)
3. Anında müdahale edilmemesi mi? (Dediğim gibi moderatörler robot değil)
4. Mesajların silinmemesi mi? (Ki silinmeyen mesaj varsa sileriz sorun çözülür.)

Böyle devlet meselesi haline gelen nedir çözemedim. Dönüp dolaşıp aynı yerlere geliyor her açılan konu ve çoğu aynı kişiler. Forumun yönetimini beğenmeyen durmaz. Kimseyi bir yere zorla bağlayamazsınız. Bu ortamda duruyorsanız ya düzene uyacaksınız yada düzene uydurulacaksınız. Gayet basit. Her kafadan bi ses çıkıyor herkesi memnun edemezsiniz. Demokrasi diye tutturanlar hep kendine demokrasi istiyor ama bir başkasını görüşü nedeniyle şikayet ediyor. Böyle bir mantık nasıl bir mantıktır. Herkes birbirine saygı duymalı. Özellikle yukarda belirttiğim gibi bu forumun yönetilmesini beğenip beğenmemek dışında saygı duymak zorundasınız. Uygulamada hata olmaz mı olur, insandır beşer şaşar. Ama bunlar uygun bir dille üslubuyla şikayet edilir. Değerlendirmesini biz içimizde yapıyoruz. Ama dediğim gibi uygun üslupla. Uygun üslup yaygara koparmak değildir. Newwave den şikayetçiyseniz smod yada admine pm atmanız gerekir. Buraya konu açarak üyelere mi şikayet ediyorsunuz moderatörü? (=

Gerekli cevaplar verildi, tatmin olmayanlar yukarda yazanları bir daha okusun. Özel mesajla yada forumda herhangi bir moderatöre hakaret eden, iftirada bulunup çirkin yakıştırmalar yapan olursa onunla yada onlarla, modlardan da üyelere ukala tavırlarla müdahale olursa da onlarla fena uğraşırım. Bunu da anti parantez belirteyim. Çivi çıkmaya başladı çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri