newwawe ile ilgili şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seriqatil1

Banned
Reaction score
0
İŞİ GÜCÜ YALAN , DOLAN VE TALAN ADIDA TAYYİP ERDOĞ
öncelikle şunu belirteyim ...

bu konuyu smodlara yolladığım pm lere cevap alamadığım için ve newwawenin aynı tavırları sürdürmesi nedeniyle mecburiyetten ve haksızlığa uğradığım için açıyorum

http://www.hackhell.com/4347233-post431.html

üstteki linkteki konu 06.01.2009 tarihinde helldevil tarafından açıldı .konu bir kaç bölüm gezdikten sonra serbest kürsüye taşındı .serbest kürsü kurallarına göre konuda kaynak olmadığı için ilgili konuya kaynak eklenmesi eklenmiyorsa kurallara göre kapanması gerektiğini şikayetimle bildirdim ( şikayetim )

bölüm kurallarına göre serbest kürsüdeki konuya 1 saat içinde kaynak eklenmezse kapatılması gerekiyor (isteyen bakabilir) .günler geçmesine rağmen newwawe konuyu silmedi .özel mesajla bu konuyu kendisine sordum ama her zamanki gibi asarım keserim türü mesajlarından yazmayı tercih etti .işte aramızda geçen özel mesaj (bunu aynen smodlarada yolladım )

seriqatil1' Alıntı:
seriqatil1' Alıntı:
seriqatil1' Alıntı:
Newwave' Alıntı:
seriqatil1' Alıntı:
Newwave' Alıntı:
seriqatil1' Alıntı:
http://www.hackhell.com/serbest-kursu/504151-fethullah-gulen-ile-ilgili-konular-tek-baslik-44.html

kaynaksız olduğu için şikayette bulunmuştum ancak herhangi bir işlem yapılmamış neden bu konu silinmiyor öğrenebilirmiyim .

Helldewil'e pm attım kaynak eklemesini bekliyorum eklemezse bile eklediğim kaynak yeterli...

Ayrıca siz niye üzerine düştünüz bu kaçıncı mesaj böyle onu anlamadım sileriz ve ya silmeyiz hepsi bizim takdirimizde olan konular bunlar ?

tartışma yaşanan 3 gün öncesindede konuya uyarıda bulunmuştunuz .3 gün geçti hala eklenmedi .hep kurala göre kaynaksız başka konuları kapatıyorsunuz bu neden kapanmıyor merak etmek sormak hakkım değilmi ?

sizin takdirinizdemi yoksa kurallara göremi ?

sizin takdirinizde ise kurallar neden var ? kurallara göre ise neden kapanmıyor ?

üstüne düşerim düşmem bu sizi ilgilendirmez şikayetim ilgilendirir sizi sadece

Öncelikle ( kaynak olduğu için kapanmıyor o kaynakta genel olarak orada yazılanlar derlenmiş )

Şikayetin görüldü konuyu kapatırım kapatmam( o konu başka bir bölümden geldi )

Ve ben kaynak ekledim siyasette açılmadı açanda bir başka moderatör pm attım cevap bekliyorum diyorum türkçe yazıyorum takıntılımısın ?

O kuralları yazan benim efendi ol sen çizmeyi aştıkça seni daha çok banlatırım haddini bil. seninle uğraşmaya başlarsam eğer çünkü sürekli dünde bir konuda gözüme çarptı sataşmaların var bana karşı inan nefes alamazsın istersem benden sana söylemesi. bir daha da pm atma bana cevap vermiyorum açıklama yapıyoruz anlatıyoruz daha aynı şeyi soruyorsun çoluk çocukla uğramayacak kadar yoğunum arkadaşım.

22. Hergün onlarca konu açılan bölümümüzde birde bir kaç cümleden olusan konuların açılması bizi köklü
bir kural koymaya itti bundan sonra hiç bir üye kendi fikirlerini belirten herhangi bir dayanağı olmayan konu açamaz.

Bu kural çercevesinde paylaşım yapılan konuların kaynağı linkleriyle birlikte verilecek kurala uymayanların konuları
1 saat içinde kaynak linkinin eklenmemesi halinde kapatılacak , üye uyarılacak tekrarında ceza alıcaktır

kurala göre mod açınca beklenecek falan yazmıyor .4 gündür yukarıdaki linkteki konuya heldevil kaynak eklemiyor .newwawe o gün fetonun sitesinin ana sayfasını kaynak diye eklemiş .4 gün önce konuya kaynak ekleyin diye uyarıda yazdı ama hala neden o konu silinmiyor dediğimde durumun hangi aşamaya geldiğini kendiniz görün ve bu modun bu tehditlerine müdahale edin lütfen ..

mod olabilir ama şikayette bulunuyorum ve haklıyımda bana seninle uğraşırsam nefes alamazsın demeye ne hakkı var bu adamın sayın smodum ??

ben kaynak eklenmemiş bir konu günlerdir neden kapanmıyor diyorum günlerdir özel mesaj bekliyor herhalde arkadaş .ama kurala göre 1 saat içinde kapanması gerek .ben bunu anlatıyorum yetkili arkadaş diyor ki seninle uğraşırsam şöyle olur böyle olur bilmem ne ...

böyle bir densizlik örneğini bir modun sergilemesi ne kadar doğrudur

o kuralları yazan benim diyen mod konuya kaynak eklenmediği zaman 1 saat içinde kapatması gerekirken bana

"bu konunun üstüne neden bu kadar düştün "
"seninle uğraşırsam nefes alamazsın haddini bil "

gibi kelimelerle asıl kendisi haddini aşıyor ve o konu hala orada duruyor kaynaksız bir şekilde .smodlarada bu özel mesajları aynen yollamama rağmen nedense kimse yardımcı olmuyor bizlere ve bir tane smod cevap yazmadı bana .

----------------------------------------------------

yine dün gelişen başka bir konu var .

konu yine fethullah gülen ve onun gazetesi ile ilgili olunca saolsun fethullahcı modlar bir fethullahcı üyenin saçma sapan şikayetiyle konumu kapattı .

kapatma bahanesi olarak koyduğu kurallara bakalım

Şikayet başlığınada yazsan veya ayrı bir konuda açsan benim için farketmez arkadaşım kanaatim değişmeyecek çünkü ;

http://www.hackhell.com/guncel/580888-guncel-bolum-kurallari-konu-acmadan-once-lutfen-okuyunuz.html

Bölüm kuralları iyi okumanı tavsiye ediyorum..

5) Açılan konular güncelliğini kaybetmese dahi gerekli görülürse kilitlencek yada uygun olmayan veya seviyesiz bir haber olursa konu silinecektir...

9) Siyasi tartışmanın yanında siyasi konular içeren kişilere ve kurumlara hakaret,iftira,karalama içeren konular kapatılacaktır ...

Ben bu çerçevede değerlendirip kendi takdirim sonucunda ve sürekli kaynak eleştirisi

yapılmasından üyeler arasında gereksiz yere polemik yaratılmasından dolayı konunu kapattım.

gerekli görülürse uygun olmayan seviyesiz bir haber olursa dediği yada iftira karalama içeren haber dediği haber alttaki linkte

http://www.hackhell.com/geri-donusu...rizeybeki-uyusturucu-kacakcisi-ilan-etti.html

bu haber etikhaber.com adlı siteden alınmış kaynaklı bir haber .

haberde zaman gazetesi ile milliyetin haberleri kıyaslanıyor .zaman gazetesi haberi milliyetten almış ama erdal sarızeybeği karalamak için haberi kesmiş biçmiş ve milliyette olmayan şeyleri ekleyerek olayı başka boyutlara çekmiş .haber bununla ilgili bir haber ve haberde yalan yanlış bir tane şey yok .

karalama çamur vs hiç yok .aksine zaman gazetesi erdal sarızeybeği karalıyor .haber bunun haberi .

üyeler arasında tartışma dediği şeyde drmcnamara adlı üyenin zaten konumdaki içerikten farklı olmayan haberler ile şikayet ediyor ve konum kapanıyor .

konu yasal bir siteden alınmıştır kaynak eleştiren drmcnamara volkan ve newwawedir .haber doğru iken yalan haber diyorlar konuya .halbuki siyasi görüşlerinden dolayı kaynak eleştirenlerde kendileri ...

kısaca fethullahcılık yapıyorlar forumda bunu her türlü açıklarım açıkladımda zaten

açtığım konu işlerine gelmiyor .

işine gelen kaynaksız habere sesini çıkarmayan mod newwawe kaynaklı yasal siteden alınmış haberleri siyasi davranarak kapatabiliyor .

ve bana haddini bil derken özel mesajlarında tehdit ediyor hakaret ediyor kendi haddini aşıyor .smodlara güvenip kendisiyle polemiğe girmemeye çalışıyorum .kendisine değil görevine saygı duymaya çalışıyorum ama kendisi sürekli siyasi görüşü ile hareket ediyor ve üyeleri tehdit ediyor .

bu fethullahcılığa son vermesi gerekiyor .gitsin cemaattemi yapıyor nerde yapıyor beni ilgilendirmez ama buraya siyasi görüşlerini karıştırmasın ve bu hakaretlerine tehditlerine son versin .aksi takdirde bir dahaki hakaretlerine aynı cevabı alacaktır bunuda herkese duyurmak istiyorum

bu mod sürekli bu tür konulardan şikayet ediliyor ve bunu artık alenen yapıyor .bütün üyeler biliyor nasıl haksızlıklar yaptığını .bunu smodlar adminlerde bilmeli ve görmeli artık yeter .

doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur misali şimdi beni banlarlar hadi bakalım sonumuz hayrola
:vur

yüce_türk iLe Yapmıştın Ban aLmadan Önce Şikayetini.
Yoksa Yine mi HiddetLendin?Yine mi Sövecen Tüm Foruma?

Şikayet furyası aldı başını gidiyor.

Bu arada hakaret falan göremedim ben nerde etmiş ?

Fethullahçı falan demişsin moderatör için, olsa bile;

Sana ne ???

Kuraldışı bir durum varsa bunu smod ya da admin hallederdi. Demek ki yok.

bende bi kere Feto(fetullah gülen) konusunda çok konuşmuştum benide banlamışlardı.Banlamadan öncede bütün mesajlarım editlenmişti.Merak ediyorum o konu yüzünden benden başka kaç kişi banlandı.
Not:Konuyu açanda mesajlarımı değiştirende Newwave ydi

bende bi kere Feto(fetullah gülen) konusunda çok konuşmuştum benide banlamışlardı.Banlamadan öncede bütün mesajlarım editlenmişti.Merak ediyorum o konu yüzünden benden başka kaç kişi banlandı.

senin bahsettiğin konu kaynaksız bir şekilde silinmeyen şikayet ettiğim konu zaten kardeş

Abi naptınız siz ya , bu yazıları mahkemede okusan bitmez... Boş laflar bunlar kendinizi paralıyorsunuz. ! !!!!!

Çok konuşmuşun işte..kendin diyorsun ..

Demek ki haddini aşmayacaksın.

Ha bu sadece senin ve senin gibi düşünenler için değil .. tam tersini düşünen kişiler için de geçerli ..

Abi naptınız siz ya , bu yazıları mahkemede okusan bitmez... Boş laflar bunlar kendinizi paralıyorsunuz. ! !!!!!

boş veya değil hakkımızı arıyoruz kardeş:durdurun

Çok konuşmuşun işte..kendin diyorsun ..

Demek ki haddini aşmayacaksın.

Ha bu sadece senin ve senin gibi düşünenler için değil .. tam tersini düşünen kişiler için de geçerli ..

kime göre çok konuşmuşum bide o var. ben sadece eleştirilere karşılık verdm benim mesajlarımı değiştiren modu protesto etmeye çalıştım okdr.o konuda çoğu kişi birbiriyle tartışmaya girdi ama herkes yerli yerinde

Newwave Kimdir? Diye BaşLayan Bir BaşLıkla, HH'de Göze çarpanLardaki Saçma ve Bence AdiL OLmayan, Bir AnketLe Sana Cevap Vermeyeceğim Saerigatil. Çünkü SuçLamda BuLunduğun Mod'un Kendini Savunacak Gücü Var, Benim Destek Vermeme İhtiyacı Yok, O Kadar Güçsüz Birisi DeğiLdir New..

Mesaj Yazıyorum, Çünkü Şikayetinde Adım Var, Verdiğin Haber YaLan ve MHP'nin Ajansı Gibi Hareket Eden, Logosu MHP AmbLemi OLan Bir Sitenin Haberi. Konu İçerisinde Haberin YaLan ve Asparagas OLduğunu DeLiLLeriyLe BirLikte Ortaya Koydum. Burda Aynı ŞeyLer Yazıp, HakLıLığımı Sana Veya Birbaşkasına İspatLayacak DeğiLim.

FetuLLahçı Yakıştırmasını Bana Yapmana Cevap Vereceğim.Diğer ModLar Beni BağLamaz. Ben FetuLLhçı DeğiLim.Hiçbir Bağım Yoktur.Doğruyu SöyLerim.Doğru BiLdiğimi SöyLerim.Sen ErgenekoncuLarı Savunursun, Bende FetuLLah GüLen Hareketini. İşine NasıL GeLiyorsa ÖyLe ALgıLa.

Ayrıca Bu Konu İçinde İkimizide Uyardı.Madem taraf Bana Neden Yazdı Uyarıyı New. BaşkaLarıyLa Karıştırma. Ben Avukat DeğiLim. Avukat OLanLarı Herkes BiLiyo. Mesajımdan ALıntı Yapıp, AsıLsız SuçLamada BuLunana Cevap VeriLecektir.Herkesin BiLgisine

Kural belli, Yapılan işlem belli :)
E dostumm.. şimdi bakk
Davacıya İspat Etmek, Davalıya Yemin Etmek düşer diye bir laf var.

Konudan sakındığını söylemektesin:

Ancak aha açıyorum konuyu
Altta kaynak var?
Bu demektir ki Moderator arkadaşımızın bir suçu yok?

Ha belki bir kaynak ekleme durumunda gecikme yaşanmıştır, bunlar da olağandır. Olabilen şeylerdir dostum..!

Bak ne dicem sana. Bu forumda inan bana solun en ucunda adamlar da var sağın en ucunda adamlar da var.
Hiddet ile ne bileyim sinir ile kendi aklımıza yatan doğruları tepelere çıkartamayız..!

Bunu belirtmeliyim Sana.

doğru boş laflar saçma sapan muhabbetlerle uğraşıyoruz mod arkadaş yüzünden .

haksızlık yapmasa kuraldan bahseden adam kuralları tam uygulasa yani 1 saat içinde kaynak eklenmediği için konuyu silse sorun değil .ama adam işine gelmeyeni siliyor işine geleni silmiyor .

kuraldan bahseden adam kuralları uygulamaktan acizse bu durumu smodlara yazmış cvp alamamışsak hakkımızı her türlü ararız .

ya haksızlıklar giderilecek gereken yapılacak yada haksızlıkların üstüne sünger çekilip mod her türlü haklıdır diyerek ceza bize kesilecek bunuda bilmiyor değilim .

buna ve herşeye rağmen haksızlığa karşı sesimi çıkardım çıkarırımda

Kural belli, Yapılan işlem belli :)
E dostumm.. şimdi bakk
Davacıya İspat Etmek, Davalıya Yemin Etmek düşer diye bir laf var.
Konudan sakındığını söylemektesin:
Ancak aha açıyorum konuyu
Altta kaynak var?
Bu demektir ki Moderator arkadaşımızın bir suçu yok?
Ha belki bir kaynak ekleme durumunda gecikme yaşanmıştır, bunlar da olağandır. Olabilen şeylerdir dostum..!
Bak ne dicem sana. Bu forumda inan bana solun en ucunda adamlar da var sağın en ucunda adamlar da var.
Hiddet ile ne bileyim sinir ile kendi aklımıza yatan doğruları tepelere çıkartamayız..!
Bunu belirtmeliyim Sana.

kardeş konuya vakıf değilsin şikayetimi iyi oku anlayacağını düşünüyorum .

konu 5 gün önce açılmış ve sürekli özelden şikayet başlığından şikayet etmeme rağmen kapanmıyor .bu ne demektir allah aşkına ? gecikme diyorsun ama adam şikayet ediyorum niye üstüne düşüyosun böyle olcak sanane diyor görmüyormusun .

kural diyorsan kuralda kaynak eklenmezse 1 saat içinde kapanır yazıyor kardeşim oku istersen kuralları
:goz:

Newwave Kimdir? Diye BaşLayan Bir BaşLıkla, HH'de Göze çarpanLardaki Saçma ve Bence AdiL OLmayan, Bir AnketLe Sana Cevap Vermeyeceğim Saerigatil. Çünkü SuçLamda BuLunduğun Mod'un Kendini Savunacak Gücü Var, Benim Destek Vermeme İhtiyacı Yok, O Kadar Güçsüz Birisi DeğiLdir New..

Mesaj Yazıyorum, Çünkü Şikayetinde Adım Var, Verdiğin Haber YaLan ve MHP'nin Ajansı Gibi Hareket Eden, Logosu MHP AmbLemi OLan Bir Sitenin Haberi. Konu İçerisinde Haberin YaLan ve Asparagas OLduğunu DeLiLLeriyLe BirLikte Ortaya Koydum. Burda Aynı ŞeyLer Yazıp, HakLıLığımı Sana Veya Birbaşkasına İspatLayacak DeğiLim.

FetuLLahçı Yakıştırmasını Bana Yapmana Cevap Vereceğim.Diğer ModLar Beni BağLamaz. Ben FetuLLhçı DeğiLim.Hiçbir Bağım Yoktur.Doğruyu SöyLerim.Doğru BiLdiğimi SöyLerim.Sen ErgenekoncuLarı Savunursun, Bende FetuLLah GüLen Hareketini. İşine NasıL GeLiyorsa ÖyLe ALgıLa.

Ayrıca Bu Konu İçinde İkimizide Uyardı.Madem taraf Bana Neden Yazdı Uyarıyı New. BaşkaLarıyLa Karıştırma. Ben Avukat DeğiLim. Avukat OLanLarı Herkes BiLiyo. Mesajımdan ALıntı Yapıp, AsıLsız SuçLamada BuLunana Cevap VeriLecektir.Herkesin BiLgisine

vakiti açtığın zamanda ampül çıkıyor .milli gazeteyi açtınmı saadetin amblemi çıkıyor .ulusal kanalı açtınmı işçi partisi reklamı çıkıyor .o zaman buraya hiç bir yerden haber eklenmesin .bu mantıkla zaten bir adım ileri gidemezsiniz gidemiyorsunuzda zaten

delilleriyle yalan olduğunu ispatladım dediğin şeyler zaten benim konumdada var be mübarek .anlamıyorsun anlamadın anlamazsında .konu iki haber sitesinin haberi nasıl değiştirerek verdiğinin konusu .haberde bir tane yalan dolan yok saçma sapan linklerinle kendince bişey bulmuşsun hadi sana bişey demiyorumda mod nasıl sana uymuş benim isyanım buna .

herkes istediğini yapmakta özgür .git istediğini getir buraya .burdada görelim sorun değil .modun kendini savunacak kadar aciz değildir tabi bekliyoruz kendisini zaten .

seni uyardımı :durdurun

kaç kere uyarıldın kaç kere banlandın allah aşkına söylesene ..seni zaten hep uyarıyorlarda bi banlandığını göremedik henüz :goz:

konuda senin yaptığın şikayet geçiyordu bununla ilgili bir şey yazacaksan yazabilirdin ama sen daldan dala atlamışsın cevap vermeden edemedim .şimdi sende benden alıntı yaparsan cvp veririm .ama sen bırakda modun gelsin .sen zaten nası olsa ispatlamışsın yalan haber olduğunu kendince ya ...mod gelsin

( Lütfen İyi Okuyun )

http://www.hackhell.com/serbest-kur...lutfen-kurallari-okumadan-konu-acmayiniz.html

http://www.hackhell.com/guncel/580888-guncel-bolum-kurallari-konu-acmadan-once-lutfen-okuyunuz.html

Hayatımda ne fettullah güleni tanırım nede cemaatinden birilerini tanırım bu bana yapılmış en büyük hakarettir sonrasında ;

İlgili konu diğer bölümlerden infatuate arkadaşımız gönderdi ve daha konu her teldene açılır açılmaz ben genel şikayet başlığına bu konu fettullah gülen tek başlıkta olmalıdır diye belirttim ve senin şikayetinede katıldığımı ifade ettim sonrasında islam ve insana taşındı orada olmayacağı biraz geçte olsa : ) anlaşıldıktan sonra olması gereken yere siyaset & politikaya kaydırıldı ve bende bölüm kuralları gereği ilk her telden de açılıp kaynak linki belirtilmediği için konuya kendi sitesinden siyaset & politika bölüm kuralları gereği kaynak linkini ( hemen ) ekleyip ilgili moderatör arkadaşada alıntı yaptığı yerleri belirtmesi için pm gönderdim konuyada yazdım ve sizede pm den de şikayetlerinizden de konu kaynak linki eklendiği için kapanmamıştır diye bir çok kez belirttim ama tatmin olmadınız ben elli kere açıklama yapmak zorunda da değilim bölümleri moderatörler yönetir uyguladıkları kurallar kişilerin bazılarının hoşuna gittiği gibi elbette bazılarının da hoşuna gitmeyecektir.

Bu forumda 1 milyon 150 bin üye var her birinin istekleri doğrultusun da yönetim yapmıyoruz daha geçen gün görevli smod arkadaşım uyarılarda bulundu hiç dikkate alınmıyor her halde bu söylemlerimiz ;

"Daha geçen açılan konuya bir daha modları özel mesajla şikayet edin bize yazdım. Demek ki okuduğunu anlayacak kadar değilsiniz daha.."

"Yönetimi beğenmeyen çeksin gitsin sizinle mi uğraşıcaz. Bu nedir ya! Tavizi modlara değil sizin gibi üyelere veriyoruz. Bunca arıza çıkarmanıza rağmen sizi tamamen uzaklaştırmıyoruz."

Aynen katılıyorum ve yeter artık diyorum

Benimle ilgili yapılan şikayetler hakkında konu açanlar her kanattan hep aynı isimlerin etrafında şekilleniyor yani sizin gibi takıntılı günün 12 saati şikayet ve sataşma , karalama içerisinde olan üyeler etrafında bunlar forum genelinde iki elin parmağını geçmez !! artık o pm de yazdıklarımdan bile çok daha sert bir tutum içersinde olacağımı da ifade edeyim çünkü işi gücü tartışma forum ortamını karıştırma olan kişilere asla taviz vermeyeceğim bunu çok iyi bilin aklınızda bulunsun

Ben her üyeye eşit mesafedeyim ve olmak zorundayım bu görevlere getirilirkende bunun için söz verdim ama bazı niyeti bozuk işi gücü hakaret , karalama , sataşma olan kişilerede elbette kayıtsız kalmayacağım bu da aklınızda bulunsun

Diğer güncel deki konuya gelincede zaten hem kapattığım konunuza hemde güncelde ki şikayetinize cevabı verdim ben konunun bölüm kurallarına açıkça muhalefet ettiğini düşünüyorum bu bölümün yöneticisi olarak benim takdirimdir bu yetki konu açma , kapatma , değerlendirme yetkisine sahibim ve gerekli uygun görmediğim iftira , karalama , asparagas tarzı haberlere bölümde yer vermem.

Lakin sizin sürekli şikayetleriniz ve bana çeşitli defalar saçma sapan sataşmalarınızdan da bıkmış durumdayım ..daha önce bu pm lerinizden ve yorumlarınızdan ve benimle ilgili asılsız şikayetlerizden dolayı defelarca banlandınız ama anlaşılan hep aynı isimler hep aynı şikayetler takıntılısınız ve sizin gibi üyelere artık çok daha sert yaptırımlar uygulanacaktır.

Bu şikayetler bizi asla yıldırmaz tam tersine daha yüksek bir çalışma duygusuyla işimize sarılmamıza ilham verir iyi forumlar diliyorum

bölüm kuralalrının tam uygulanmasını isteyen seriqatil e şu örneği vereyimde kimin kimi nasıl uyardığı yada banlanmadığı hakkındaki fikrine su serpmiş olalım... DrMcNamara ya SENİ UYARIYORLAR BENİ BANLIYORLAR diyeceğinize üslubunuza dikkat edinde ceza almayın kardeşim.. bizde çok banlandık yeni girdiğimizde, buranın müdavimleri iyi bilir. şimdilerde üstümüze sırf bizi sonsuza dek gömmek isteyenlerin bütün sataşma ve tahriğine rağmen edebimizi bozmuyoruzda ondan banlanmıyoruzdur .. 2 mesajlık üye bile direk serbest kürsüye gelip benim ve belli arkadaşların yorumlarına dalıyorsa ,clonlarından değil asıllarını ipe serdiğimiz ve buralardan küfrede küfrede giden nice canı yanmış üyeyi gülümseyerek hatırladığımızdandır.

bak bakalım bölüm kuralını tam uygulasa biri daha nasıl ban yemeliymiş ama yapmamış ne yazıkki new..

_____________________kural21-
21. "Bölüm yöneticilerini taraf tutmakla suçlayan veya itham edenler uyarılmadan banlanacaktır"

serbest kürsü bölüm kuralalrı madde 21 böyle diyor..

uymayanları bile uyaramış olan newwave ;

http://www.hackhell.com/4356356-post1932.html

Alinti:
SEGMEN´isimli üyeden Alinti Mesaji göster
Fettullah GÜLEN'e saldıranları neden cezalandırmak istiyorsun

sende mi Fettullahçısın

hiç yakışmıyor İspiyonculuk size
___
newwave;
Bu başlığı bir daha gereksiz yere kullanır üyelerin şikayetlerine veya önerilerine bu şekilde

sataşıp kişilere veya kurumlara isimleri ile hitap etmezsen ceza alırsın aklında bulunsun !

_______

örnek yerindemi acaba....

İlgili konu diğer bölümlerden infatuate arkadaşımız gönderdi ve daha konu her teldene açılır açılmaz ben genel şikayet başlığına bu konu fettullah gülen tek başlıkta olmalıdır diye belirttim ve senin şikayetinede katıldığımı ifade ettim sonrasında islam ve insana taşındı orada olmayacağı biraz geçte olsa : ) anlaşıldıktan sonra olması gereken yere siyaset & politikaya kaydırıldı ve bende bölüm kuralları gereği ilk her telden de açılıp kaynak linki belirtilmediği için konuya kendi sitesinden siyaset & politika bölüm kuralları gereği kaynak linkini ( hemen ) ekleyip ilgili moderatör arkadaşada alıntı yaptığı yerleri belirtmesi için pm gönderdim konuyada yazdım ve sizede pm den de şikayetlerinizden de konu kaynak linki eklendiği için kapanmamıştır diye bir çok kez belirttim ama tatmin olmadınız ben elli kere açıklama yapmak zorunda da değilim bölümleri moderatörler yönetir uyguladıkları kurallar kişilerin bazılarının hoşuna gittiği gibi elbette bazılarının da hoşuna gitmeyecektir.

yukarda allah var newwawe yalan söylemeyi bırak şimdi bi kenara .konu serbest kürsüye gelince hemen sen kaynak maynak eklemedin benim şikayetimden sonra zoraki olarak ekledin .konuda geçen haberlere altta verdiğin linkten ulaşılamıyor .

eklediğin kaynakta fethullahın ana sayfası .ve o verdiğin likte ben konuda geçen haberleri göremiyorum .

konuya uyarı yazdın heldevile pm attın adam kaynağını eklemiyorsa silmen gerekmiyormu ?

kurallarda kaynak eklenmezse mod ekler oda gider alakasız bi link ekler sonra pm atar cevap gelmezse konuyu öylece orda bırakır demiyor ki .kural gayet açık

kaynak eklenmezse 1 saat içinde kapanması lazım kurala göre ..

kurallaramı uyacaz senin hareketlerinemi .kural önemli değilse neden yazdınız kural önemli ise ben böyle buyurdum diyemezsin new efendi .

bide bana pm de durumu soruyorum diyorsun ki neden düşüyorsun bu konunun üstüne yok seninle uğraşırsam kötü olur falan filan ..ordaki halinle burdaki halin yok farklı neww ...özel mesajlar ilk mesajda .allahtan mesafelisin yani .tarafsızsın yani ..bide tarafsız olmasan napardık

yani göz göre görede yalan söylemek senin gibi sözde görev aşkı ile tututşan bir moda gerçekten yakışmıyor .konu hala orda eklemiş olduğunun alakasız kaynakla duruyor git bak .

Bu forumda 1 milyon 150 bin üye var her birinin istekleri doğrultusun da yönetim yapmıyoruz daha geçen gün görevli smod arkadaşım uyarılarda bulundu hiç dikkate alınmıyor her halde bu söylemlerimiz ;

konunun başında kocaman puntolarla yazdım ki bu tür şeyleri hiç tartışmayalım diye .

smodlardan cvp alamadığım için konu açtığımı belirttim orda .onu gördüğün halde daha neyin muhabbetini yapıyosun anlamıyorum .

newwawe iyi hoşsunda şu göz göre göre yalan söyleme huyundan vazgeçsen gerçekten çok sevinecem haberin olsun

bende bazı arkadaşlar neden hiç banlanmıyor hep uyarı alıyor diye merak ederdim .şıracı bozacı durumuna şahit olmak bir kez daha nasip oluyor .eee kollananlarda karşılıklarını ödicek tabi

smrcyv.jpg

Arkadasım konu zaten FethuLLah GüLen iLe iLgiLi konuLar [Tek başLık] die birLeştiriLmiş. . .
daha neyi kapatıLcak.Başka konu oLsa forum kuraLLarını böyLe takip edmezsin!!!
Konuyu mahfettiğin yetmedi bide geLmiş burada konu acıyorsun!!!

arkadaşın haklı olduğu konular var. tamamını okuyamadım gözlerim elvermiyor gereken ne ise bölüm modu ve smodlar tarafından yapılacaktır.
şikayet etmek banlanmak demek değildir
elinizi de korkak alıştırmayın
ama üslubu yolu yordamı vardır
bu arkadaşımız doğru olanı yapmış önce pmle sonra üst merciye başvurmuş
tebrik ediyorum kendisini. ortadaki sorun umarım hallolur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri