seriqatil1
Banned
- Reaction score
- 0
öncelikle şunu belirteyim ...
bu konuyu smodlara yolladığım pm lere cevap alamadığım için ve newwawenin aynı tavırları sürdürmesi nedeniyle mecburiyetten ve haksızlığa uğradığım için açıyorum
http://www.hackhell.com/4347233-post431.html
üstteki linkteki konu 06.01.2009 tarihinde helldevil tarafından açıldı .konu bir kaç bölüm gezdikten sonra serbest kürsüye taşındı .serbest kürsü kurallarına göre konuda kaynak olmadığı için ilgili konuya kaynak eklenmesi eklenmiyorsa kurallara göre kapanması gerektiğini şikayetimle bildirdim ( şikayetim )
bölüm kurallarına göre serbest kürsüdeki konuya 1 saat içinde kaynak eklenmezse kapatılması gerekiyor (isteyen bakabilir) .günler geçmesine rağmen newwawe konuyu silmedi .özel mesajla bu konuyu kendisine sordum ama her zamanki gibi asarım keserim türü mesajlarından yazmayı tercih etti .işte aramızda geçen özel mesaj (bunu aynen smodlarada yolladım )
o kuralları yazan benim diyen mod konuya kaynak eklenmediği zaman 1 saat içinde kapatması gerekirken bana
"bu konunun üstüne neden bu kadar düştün "
"seninle uğraşırsam nefes alamazsın haddini bil "
gibi kelimelerle asıl kendisi haddini aşıyor ve o konu hala orada duruyor kaynaksız bir şekilde .smodlarada bu özel mesajları aynen yollamama rağmen nedense kimse yardımcı olmuyor bizlere ve bir tane smod cevap yazmadı bana .
----------------------------------------------------
yine dün gelişen başka bir konu var .
konu yine fethullah gülen ve onun gazetesi ile ilgili olunca saolsun fethullahcı modlar bir fethullahcı üyenin saçma sapan şikayetiyle konumu kapattı .
kapatma bahanesi olarak koyduğu kurallara bakalım
gerekli görülürse uygun olmayan seviyesiz bir haber olursa dediği yada iftira karalama içeren haber dediği haber alttaki linkte
http://www.hackhell.com/geri-donusu...rizeybeki-uyusturucu-kacakcisi-ilan-etti.html
bu haber etikhaber.com adlı siteden alınmış kaynaklı bir haber .
haberde zaman gazetesi ile milliyetin haberleri kıyaslanıyor .zaman gazetesi haberi milliyetten almış ama erdal sarızeybeği karalamak için haberi kesmiş biçmiş ve milliyette olmayan şeyleri ekleyerek olayı başka boyutlara çekmiş .haber bununla ilgili bir haber ve haberde yalan yanlış bir tane şey yok .
karalama çamur vs hiç yok .aksine zaman gazetesi erdal sarızeybeği karalıyor .haber bunun haberi .
üyeler arasında tartışma dediği şeyde drmcnamara adlı üyenin zaten konumdaki içerikten farklı olmayan haberler ile şikayet ediyor ve konum kapanıyor .
konu yasal bir siteden alınmıştır kaynak eleştiren drmcnamara volkan ve newwawedir .haber doğru iken yalan haber diyorlar konuya .halbuki siyasi görüşlerinden dolayı kaynak eleştirenlerde kendileri ...
kısaca fethullahcılık yapıyorlar forumda bunu her türlü açıklarım açıkladımda zaten
açtığım konu işlerine gelmiyor .
işine gelen kaynaksız habere sesini çıkarmayan mod newwawe kaynaklı yasal siteden alınmış haberleri siyasi davranarak kapatabiliyor .
ve bana haddini bil derken özel mesajlarında tehdit ediyor hakaret ediyor kendi haddini aşıyor .smodlara güvenip kendisiyle polemiğe girmemeye çalışıyorum .kendisine değil görevine saygı duymaya çalışıyorum ama kendisi sürekli siyasi görüşü ile hareket ediyor ve üyeleri tehdit ediyor .
bu fethullahcılığa son vermesi gerekiyor .gitsin cemaattemi yapıyor nerde yapıyor beni ilgilendirmez ama buraya siyasi görüşlerini karıştırmasın ve bu hakaretlerine tehditlerine son versin .aksi takdirde bir dahaki hakaretlerine aynı cevabı alacaktır bunuda herkese duyurmak istiyorum
bu mod sürekli bu tür konulardan şikayet ediliyor ve bunu artık alenen yapıyor .bütün üyeler biliyor nasıl haksızlıklar yaptığını .bunu smodlar adminlerde bilmeli ve görmeli artık yeter .
doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur misali şimdi beni banlarlar hadi bakalım sonumuz hayrola :vur
bu konuyu smodlara yolladığım pm lere cevap alamadığım için ve newwawenin aynı tavırları sürdürmesi nedeniyle mecburiyetten ve haksızlığa uğradığım için açıyorum
http://www.hackhell.com/4347233-post431.html
üstteki linkteki konu 06.01.2009 tarihinde helldevil tarafından açıldı .konu bir kaç bölüm gezdikten sonra serbest kürsüye taşındı .serbest kürsü kurallarına göre konuda kaynak olmadığı için ilgili konuya kaynak eklenmesi eklenmiyorsa kurallara göre kapanması gerektiğini şikayetimle bildirdim ( şikayetim )
bölüm kurallarına göre serbest kürsüdeki konuya 1 saat içinde kaynak eklenmezse kapatılması gerekiyor (isteyen bakabilir) .günler geçmesine rağmen newwawe konuyu silmedi .özel mesajla bu konuyu kendisine sordum ama her zamanki gibi asarım keserim türü mesajlarından yazmayı tercih etti .işte aramızda geçen özel mesaj (bunu aynen smodlarada yolladım )
seriqatil1' Alıntı:seriqatil1' Alıntı:seriqatil1' Alıntı:Newwave' Alıntı:seriqatil1' Alıntı:Newwave' Alıntı:seriqatil1' Alıntı:http://www.hackhell.com/serbest-kursu/504151-fethullah-gulen-ile-ilgili-konular-tek-baslik-44.html
kaynaksız olduğu için şikayette bulunmuştum ancak herhangi bir işlem yapılmamış neden bu konu silinmiyor öğrenebilirmiyim .
Helldewil'e pm attım kaynak eklemesini bekliyorum eklemezse bile eklediğim kaynak yeterli...
Ayrıca siz niye üzerine düştünüz bu kaçıncı mesaj böyle onu anlamadım sileriz ve ya silmeyiz hepsi bizim takdirimizde olan konular bunlar ?
tartışma yaşanan 3 gün öncesindede konuya uyarıda bulunmuştunuz .3 gün geçti hala eklenmedi .hep kurala göre kaynaksız başka konuları kapatıyorsunuz bu neden kapanmıyor merak etmek sormak hakkım değilmi ?
sizin takdirinizdemi yoksa kurallara göremi ?
sizin takdirinizde ise kurallar neden var ? kurallara göre ise neden kapanmıyor ?
üstüne düşerim düşmem bu sizi ilgilendirmez şikayetim ilgilendirir sizi sadece
Öncelikle ( kaynak olduğu için kapanmıyor o kaynakta genel olarak orada yazılanlar derlenmiş )
Şikayetin görüldü konuyu kapatırım kapatmam( o konu başka bir bölümden geldi )
Ve ben kaynak ekledim siyasette açılmadı açanda bir başka moderatör pm attım cevap bekliyorum diyorum türkçe yazıyorum takıntılımısın ?
O kuralları yazan benim efendi ol sen çizmeyi aştıkça seni daha çok banlatırım haddini bil. seninle uğraşmaya başlarsam eğer çünkü sürekli dünde bir konuda gözüme çarptı sataşmaların var bana karşı inan nefes alamazsın istersem benden sana söylemesi. bir daha da pm atma bana cevap vermiyorum açıklama yapıyoruz anlatıyoruz daha aynı şeyi soruyorsun çoluk çocukla uğramayacak kadar yoğunum arkadaşım.
22. Hergün onlarca konu açılan bölümümüzde birde bir kaç cümleden olusan konuların açılması bizi köklü
bir kural koymaya itti bundan sonra hiç bir üye kendi fikirlerini belirten herhangi bir dayanağı olmayan konu açamaz.
Bu kural çercevesinde paylaşım yapılan konuların kaynağı linkleriyle birlikte verilecek kurala uymayanların konuları
1 saat içinde kaynak linkinin eklenmemesi halinde kapatılacak , üye uyarılacak tekrarında ceza alıcaktır
kurala göre mod açınca beklenecek falan yazmıyor .4 gündür yukarıdaki linkteki konuya heldevil kaynak eklemiyor .newwawe o gün fetonun sitesinin ana sayfasını kaynak diye eklemiş .4 gün önce konuya kaynak ekleyin diye uyarıda yazdı ama hala neden o konu silinmiyor dediğimde durumun hangi aşamaya geldiğini kendiniz görün ve bu modun bu tehditlerine müdahale edin lütfen ..
mod olabilir ama şikayette bulunuyorum ve haklıyımda bana seninle uğraşırsam nefes alamazsın demeye ne hakkı var bu adamın sayın smodum ??
ben kaynak eklenmemiş bir konu günlerdir neden kapanmıyor diyorum günlerdir özel mesaj bekliyor herhalde arkadaş .ama kurala göre 1 saat içinde kapanması gerek .ben bunu anlatıyorum yetkili arkadaş diyor ki seninle uğraşırsam şöyle olur böyle olur bilmem ne ...
böyle bir densizlik örneğini bir modun sergilemesi ne kadar doğrudur
o kuralları yazan benim diyen mod konuya kaynak eklenmediği zaman 1 saat içinde kapatması gerekirken bana
"bu konunun üstüne neden bu kadar düştün "
"seninle uğraşırsam nefes alamazsın haddini bil "
gibi kelimelerle asıl kendisi haddini aşıyor ve o konu hala orada duruyor kaynaksız bir şekilde .smodlarada bu özel mesajları aynen yollamama rağmen nedense kimse yardımcı olmuyor bizlere ve bir tane smod cevap yazmadı bana .
----------------------------------------------------
yine dün gelişen başka bir konu var .
konu yine fethullah gülen ve onun gazetesi ile ilgili olunca saolsun fethullahcı modlar bir fethullahcı üyenin saçma sapan şikayetiyle konumu kapattı .
kapatma bahanesi olarak koyduğu kurallara bakalım
Şikayet başlığınada yazsan veya ayrı bir konuda açsan benim için farketmez arkadaşım kanaatim değişmeyecek çünkü ;
http://www.hackhell.com/guncel/580888-guncel-bolum-kurallari-konu-acmadan-once-lutfen-okuyunuz.html
Bölüm kuralları iyi okumanı tavsiye ediyorum..
5) Açılan konular güncelliğini kaybetmese dahi gerekli görülürse kilitlencek yada uygun olmayan veya seviyesiz bir haber olursa konu silinecektir...
9) Siyasi tartışmanın yanında siyasi konular içeren kişilere ve kurumlara hakaret,iftira,karalama içeren konular kapatılacaktır ...
Ben bu çerçevede değerlendirip kendi takdirim sonucunda ve sürekli kaynak eleştirisi
yapılmasından üyeler arasında gereksiz yere polemik yaratılmasından dolayı konunu kapattım.
gerekli görülürse uygun olmayan seviyesiz bir haber olursa dediği yada iftira karalama içeren haber dediği haber alttaki linkte
http://www.hackhell.com/geri-donusu...rizeybeki-uyusturucu-kacakcisi-ilan-etti.html
bu haber etikhaber.com adlı siteden alınmış kaynaklı bir haber .
haberde zaman gazetesi ile milliyetin haberleri kıyaslanıyor .zaman gazetesi haberi milliyetten almış ama erdal sarızeybeği karalamak için haberi kesmiş biçmiş ve milliyette olmayan şeyleri ekleyerek olayı başka boyutlara çekmiş .haber bununla ilgili bir haber ve haberde yalan yanlış bir tane şey yok .
karalama çamur vs hiç yok .aksine zaman gazetesi erdal sarızeybeği karalıyor .haber bunun haberi .
üyeler arasında tartışma dediği şeyde drmcnamara adlı üyenin zaten konumdaki içerikten farklı olmayan haberler ile şikayet ediyor ve konum kapanıyor .
konu yasal bir siteden alınmıştır kaynak eleştiren drmcnamara volkan ve newwawedir .haber doğru iken yalan haber diyorlar konuya .halbuki siyasi görüşlerinden dolayı kaynak eleştirenlerde kendileri ...
kısaca fethullahcılık yapıyorlar forumda bunu her türlü açıklarım açıkladımda zaten
açtığım konu işlerine gelmiyor .
işine gelen kaynaksız habere sesini çıkarmayan mod newwawe kaynaklı yasal siteden alınmış haberleri siyasi davranarak kapatabiliyor .
ve bana haddini bil derken özel mesajlarında tehdit ediyor hakaret ediyor kendi haddini aşıyor .smodlara güvenip kendisiyle polemiğe girmemeye çalışıyorum .kendisine değil görevine saygı duymaya çalışıyorum ama kendisi sürekli siyasi görüşü ile hareket ediyor ve üyeleri tehdit ediyor .
bu fethullahcılığa son vermesi gerekiyor .gitsin cemaattemi yapıyor nerde yapıyor beni ilgilendirmez ama buraya siyasi görüşlerini karıştırmasın ve bu hakaretlerine tehditlerine son versin .aksi takdirde bir dahaki hakaretlerine aynı cevabı alacaktır bunuda herkese duyurmak istiyorum
bu mod sürekli bu tür konulardan şikayet ediliyor ve bunu artık alenen yapıyor .bütün üyeler biliyor nasıl haksızlıklar yaptığını .bunu smodlar adminlerde bilmeli ve görmeli artık yeter .
doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur misali şimdi beni banlarlar hadi bakalım sonumuz hayrola :vur