Newsphp 2006 Pro ($599.00)(Haber sitesi )

ahsap

New member
Reaction score
0
package.jpg

Online Demo

NewsPHP 2006 PRO online demo

demo.jpg

Administration Panel (works in readonly mode) Demo

username: demo

password: demo

DOWNLOAD

Hadi hayırlı olsun bi tşk. edersiniz bu arada türkçe dil yapıverin biriniz:sigara: :sigara:​

sen çalıştırdın mı bunu? nasıl qurulur bu bi de anlatsan coq iyi olacaq. key fileler niye calismiyor ??

bende biraz önce kurdum çalıştıramadım buraya ekledim belki bi arkadaş çalıştırır diye

sistemı ben sıteme attım ve kurdum ama lısans ucretı ıstıyorlar kırılması lazım yanı:D

Kurulumu Hakkında

Arkadaşlar scripti kurdum. Nasıl kurulacağını sizede anlatayım.

1-Dosyaları servere atın
2-md5.php dosyasını editleyin $domain = "adresiniz.com"; yazan yere domain adiniz adresiniz.com şeklinde yazınız.
3-http://www.adresiniz.com/md5.php yi çalıştırın.

Sonra karşınıza iki adet key gelecek

Key 1 ve Key 2 bu keyleri kopyalayın ve key.php dosyasını editleyin.Key php dosyasının içindeki keyler yerine çalıştırdığınız md5.php deki keyleri ayrı ayrı yazın ve kaydedin.

4-Config-inc.php içine datebase ve usernamenizi yazın.
5-Sql dosyasını phpmyadminde çalıştırıp yükleyin.
6-http://www.adresiniz.com/newsadmin yazın kullanıcı adı ve şifre admin olacak.

Hadi hayırlı olsun..

Haa unutmadan iyi nulled edememişler.

Nasıl mı derseniz;

General Settings i düzenlerseniz admin girişiniz iptal ediliyor.Bunu yerine sql dosyasını phpmyadminle servere yüklemeden önce site adınızı emailinizi keywords ve dil ayarlarini datebaseye yüklemeniz gerekiyor.Sonra kesinlikle general settings e müdehale edip yeni giriş yapmayın

Birde Haberlere resim yükleyemiyorsunuz bunu kıran adamın bu gözünden kaçmış yada yapamamış desek daha doğru olur.Servere hiçbir zaman haber eklerken resim yüklenmiyor.

Bunun dışında headlines yani manşetler adı altında sağda kayan haberler bölümü var oda çalışmıyor.Baya uğraştım ama olmuyor.

Siz bence boşuna uğraşıp bu nulledi yüklemeyin.

elinde newsphp 2006 null olmayan varmi

elinde newsphp 2006 null olmayan varmi cunku bana null olmayan key isteyen lazim salamından elinde olan varsa bende karsilinda ona bir domain adina lisans keyi veririm istedigi domain adina kayitli lisans keyi ben null olmayanı aradim ama indirebilcewgim bir yer bulamadim dedigim gibi key istesin sorun deyil ama full olsun lisans key olayi kolay ::)

suteki arkdasin dedigi gibi bu nularda sorun var resim eklenmıyor dogru ama kayan haber sistemi calsiyor
ve ldedigi gibi admınde setings bolumu bozuk oda language secenegini goremedigi icin sev edildignde kulancagi keyi kulamadigi icin site bozuluyor ve bir hata da template setingsde var orda templete secenegide calismıyor yanı suan scpritde 3 4 tane hata var ve en onmlisi de lisans key olayi null olarak verilenlerin hepsi key isitiyor indiripte kuramaynlar lisans oalyiyla karisasanlar ugrasmasin derim keyiniz yoksa calismas bende ilk etapda cok ugrastim hep lisans key hatasi ile karislastim ama dendigi gibi tam bir null deyil key isteyen bir scprit yada yazilim null deyildir
ama ben kurdum sonunda www.projje.com isteyen baksin onun icin null olmayan full key isteyen newsphp 2006 istedim farki yok null olanla olmayanin

bu arada admindeki hata olayini cosdum ve template bolumdekinide fakat su resim upload olayi hala hatali nedense hersey denedim fakat hatali upload adiyor .jpg uzantisini .pjpeg yapıyor belkide ondandir bu hata ile daha once karsilasan varsa arkadaslar belki hep birlikde bunda bir cosum bulabiliriz

arkadaslar bende cok ugrastım bu scrıpt ıcın ama cozemedım arkadasın anlamında kı gıbı yaptım ama md5 php calısmadı acaba ılk once verıtabanına mı tanıtmalıyız ondan sonra mı md5.php calısır

ben calsitrdim www.projje.com ama sadece resim upload sorunu kaldi cosemdigim md5 le alkasi yok bende cok ugrastim once sorun keyde keyler uyusmuyor mesela sole soleyeyim md5 e yazdigin domaine gore key olmasi gerek sanirim bende calisan o sekıl calsiyor domaine gore key var yoksa bende de calismamısti

Kayan yazı olayını nasıl çözdünüz?

foussa' Alıntı:
ben calsitrdim www.projje.com ama sadece resim upload sorunu kaldi cosemdigim md5 le alkasi yok bende cok ugrastim once sorun keyde keyler uyusmuyor mesela sole soleyeyim md5 e yazdigin domaine gore key olmasi gerek sanirim bende calisan o sekıl calsiyor domaine gore key var yoksa bende de calismamısti

Foussa su kayan yazı proplemini nasıl çözdün? .Ben su resim yükleme olayında yardımcı olabilirim.Gelin hep birlikte çözelim şunu..

foussa' Alıntı:
elinde newsphp 2006 null olmayan varmi cunku bana null olmayan key isteyen lazim salamından elinde olan varsa bende karsilinda ona bir domain adina lisans keyi veririm istedigi domain adina kayitli lisans keyi ben null olmayanı aradim ama indirebilcewgim bir yer bulamadim dedigim gibi key istesin sorun deyil ama full olsun lisans key olayi kolay ::)

suteki arkdasin dedigi gibi bu nularda sorun var resim eklenmıyor dogru ama kayan haber sistemi calsiyor
ve ldedigi gibi admınde setings bolumu bozuk oda language secenegini goremedigi icin sev edildignde kulancagi keyi kulamadigi icin site bozuluyor ve bir hata da template setingsde var orda templete secenegide calismıyor yanı suan scpritde 3 4 tane hata var ve en onmlisi de lisans key olayi null olarak verilenlerin hepsi key isitiyor indiripte kuramaynlar lisans oalyiyla karisasanlar ugrasmasin derim keyiniz yoksa calismas bende ilk etapda cok ugrastim hep lisans key hatasi ile karislastim ama dendigi gibi tam bir null deyil key isteyen bir scprit yada yazilim null deyildir
ama ben kurdum sonunda www.projje.com isteyen baksin onun icin null olmayan full key isteyen newsphp 2006 istedim farki yok null olanla olmayanin

bu arada admindeki hata olayini cosdum ve template bolumdekinide fakat su resim upload olayi hala hatali nedense hersey denedim fakat hatali upload adiyor .jpg uzantisini .pjpeg yapıyor belkide ondandir bu hata ile daha once karsilasan varsa arkadaslar belki hep birlikde bunda bir cosum bulabiliriz

Bu arada sitene bakınca resim sorununuda çözmüş gibi duruyor siten.

arkadaslar ben cok ugrastim ama nul eden arkadas kotlmalari yanlıs yamıs resim olayini yapamdim ama admın hatasini dusetmek istersen ben kedim dusetim kodunu vereyim ve templatedeki templates hatasinida gideremeyen varsa onuda dusettim ben onunda kodunu vereyim bu arada ben kurdum resimde cıkıyor ama nul deyil orjinal newsphp 2006 si zen encoderlisidir

templetesdeki hatayi duzetmek icin asagi kodu ekleyin

newsadmin/articles icindeki template.php notped le acin ve bu kodu bulup bunla degisin kayit edin ftp den atin

echo $admin_Templates;
echo ' ';
echo '<S';
echo 'ELECT NAME="skin" onchange="javascript:submit()">
';
if ($dir = @opendir ($documentroot . '/upload/templates'))
{
while (($file = readdir($dir)) !== false)
{
if ($file != "." AND $file != "..")
{
echo ' <OPTION VALUE="';
echo $file;
echo '" ';
if ($row['skin'] == $file)
{
echo 'selected';
}

echo '>';
echo $file;
echo '</OPTION>

usteki satirin aynısı vardir sadece kotlamdakı hatalar giderlimsıtir

buda admindeki dil cenegi hatasini duzeltmek icindir hem site dili hatasi ve admin dil hatasi icin kotlari bulun aynı siralmali yerine gore paste edin calisir sorunsuz

yine newsadmin / properties icindeki index.php yi notped le acip
asagidaki kotlari bulup bunla degisin

<td align="right">';
echo $admin_Site_Language;
echo '</td>
<td>
';
echo '<S';
echo 'ELECT NAME="language">
';
if ($dir = @opendir ('../../lang'))
{
while (($file = readdir($dir)) !== false) {
if ($file != "." && $file != "..") {
echo "$file\n";

echo ' <OPTION VALUE="';
echo $file;
echo '" ';
if ($row['language'] == $file)
{
echo 'selected';
}

echo '>';
echo substr ($file, 0, -4);
echo '</OPTION>
';
continue;
}
}
}

closedir ($dir);
echo ' </SELECT>

fousa msnden gorusme ımkanımız var mı abı ne zamandan bellı ugrasıtyorum cozemedım fazlada anlamıyorum zaten php den msnım [email protected] beklıyorum

caykoylu kayan yazi derken hangisini soruyorsun ortada uste olanimi sagda blok gibi olanimi blok gibi olani soruyorsan o admıden ayarlanıyor seciyorsun ve dusenliyorsun ve otomatıkmen sola blok olarakatiyor eger yenı haber atarken sana categori bolumunde uste secenek vardir 4 tane

Article type:Typical | Breaking News | Headline | Interview
yanı usteki olanalr Headline kayan yazi bolunde cıkamsini istedigin haberi atarken isaretliyorsun ve orda cıkıyor

Resim gelmiyor hala

Merhaba,
Kodu değiştirdik ama sonuç yok yine. Resmi dizine yazıyor ama okuyamıyor. Nerde hata yaptık.? Eğer çalışan bir kod varsa yollama şansınız var mı?:cool:

o yoladigim resim icin deyildi adminde setings deki dil secenegi hatasi icindi bir digeride template icindi nul olanin bir turlu resim upload olayini cosemedim bir yerde eksik yapılmıs ornek vericem mesela dil secenegi calismama nedeni orda dosya gorme satirdnki '.' tek tırnak ben onu "." yapınca calisiti zaten eskisi ile benim verdigimi karsilatirnca gorusnuz farki resim upload olayida bole bir hatadan olmasi gerek sql yaziyor ama kotlama dir yaparak dosyadaki resimleri bulamıyor nul eden adam yanlıs nul etmıs

Foussa orjinal newsphp yi paylasır mısın?

key bulabiliriz sanırım su orjinal zendli halini ekleyebilir misin foruma..

Arkadaşlar bende resim problemi yaşadım fakat sorunun çözümü ufak bir kod düzeltmesinde oda şöyle newsadmin klasörünün altındaki tüm php uzantılı dosyalarda şu kodu bulup while ($file = readdir ($dir) !== false) bununla değiştirin while (($file = readdir ($dir)) !== false) sadece newsadmin klasörünün altındaki php dosyaları değil ayrıca diğer php uzantılı dosyalarada bakarsanız bir tane daha olacaktı onuda düzeltin... Ayrıca config dosyasındaki dosyaların olduğu yolu doğru belirtirseniz resimleriniz görünecektir. Teşekkürlerinizi bekliyorum kolay gelsin...

Hocam ben arıyorum saatlerdir ama öle bişey göremedim sana zahmet o dosyaları göderebilirmisin....bide config dosyasını
<? /* Nulled by difour - Nulled.Ws 4 More */
$db_hostname = "localhost";
$db_port = "";
$db_username = "root";
$db_password = "123456";
$db_name = "newsphp";

$documentroot="//";

$GMT_Offset="+00:00";

nasıl deiştirecez

Geri