elinde newsphp 2006 null olmayan varmi cunku bana null olmayan key isteyen lazim salamından elinde olan varsa bende karsilinda ona bir domain adina lisans keyi veririm istedigi domain adina kayitli lisans keyi ben null olmayanı aradim ama indirebilcewgim bir yer bulamadim dedigim gibi key istesin sorun deyil ama full olsun lisans key olayi kolay :
suteki arkdasin dedigi gibi bu nularda sorun var resim eklenmıyor dogru ama kayan haber sistemi calsiyor
ve ldedigi gibi admınde setings bolumu bozuk oda language secenegini goremedigi icin sev edildignde kulancagi keyi kulamadigi icin site bozuluyor ve bir hata da template setingsde var orda templete secenegide calismıyor yanı suan scpritde 3 4 tane hata var ve en onmlisi de lisans key olayi null olarak verilenlerin hepsi key isitiyor indiripte kuramaynlar lisans oalyiyla karisasanlar ugrasmasin derim keyiniz yoksa calismas bende ilk etapda cok ugrastim hep lisans key hatasi ile karislastim ama dendigi gibi tam bir null deyil key isteyen bir scprit yada yazilim null deyildir
ama ben kurdum sonunda
www.projje.com isteyen baksin onun icin null olmayan full key isteyen newsphp 2006 istedim farki yok null olanla olmayanin
bu arada admindeki hata olayini cosdum ve template bolumdekinide fakat su resim upload olayi hala hatali nedense hersey denedim fakat hatali upload adiyor .jpg uzantisini .pjpeg yapıyor belkide ondandir bu hata ile daha once karsilasan varsa arkadaslar belki hep birlikde bunda bir cosum bulabiliriz