New Folder.exe Virüsü Yardım Edin!!!!!!!!!!

46934558

New member
Reaction score
0
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat. (MUSTAF
Arkadaşlar bilgisayarıma bi virüs musallat oldu. Dün farkettim ne zaman bulaştı bilmiyorum. C ve D ye New Folder.exe diye klasör açıyo siliyorum ama C ve D yi kapatıp açtığımda yeniden oluşuyo. Nette araştırdım ama çoğu kişi bu virüsün klasörler altında kendi adında klasörler açtığını falan yazmış bende öyle bişey yok sadece C ve D ye New Folder.exe açıyo. New Folder Removal tool ve spybot bi işe yaramadı. Bitdefender 2011 pro var oda bulamıyo format atmadan nasıl kurtulucam bundan bilenler lütfen yardım etsin ne denediysem olmuyo kafayı sıyırmak üzereyim!

Smart Virus Remover
http://www.technize.com/filedownloads/smart_vr.exe

indir ve kur
programı actıqında saq alt kosede işareti cıkıcak saq tık yap launch de

karsına bi ekran cıkıcak

önce "delete authrun.inf files" e tıkla tarama yap ve sil

eger klasorlerin içinde 234 kbLik aynı klasor adını tasıyan dosyalar varsa

remove virüs from a folder a tıkla önce C:/ diskini sec tarat ve temizle sonra D:/ diskini sec tarat ve temizle

sonra pc ye bi res at geçmiş olsun : ))

kardeş,
ustalar yol göstermiş ama bu tarama ve arama işlemlerini
güvenli modda denesen nasıl olur

birde açılışta çalışan yabancı programları tesbit ediver ve çalışmalarını engelle ama önce güvenli modda aç pc yi

Wolf dediğini denedim fayda yok.

Cehennem_Zebanisi deniyorum bakalım işe yarıycakmı

oha bi ara da f-secure şirketinin bulduğu zararlıyı ve yine onların yaptığı removal tool u arkadaşın birine ilgili virüsü silmesi için verdim ondada işe yaramamıştı.

yine aynı manzara burda.benim verdiğim linkte adamlar sırf bu zararlı için yapmışlar ama işe yaramadı :smile:

bu programları yapanlar nasıl yapıyolar anlamıyorum.

Smart Virus Remover
http://www.technize.com/filedownloads/smart_vr.exe

indir ve kur
programı actıqında saq alt kosede işareti cıkıcak saq tık yap launch de

karsına bi ekran cıkıcak

önce "delete authrun.inf files" e tıkla tarama yap ve sil

eger klasorlerin içinde 234 kbLik aynı klasor adını tasıyan dosyalar varsa

remove virüs from a folder a tıkla önce C:/ diskini sec tarat ve temizle sonra D:/ diskini sec tarat ve temizle

sonra pc ye bi res at geçmiş olsun : ))

Bununda bi faydası olmadı

Bununda bi faydası olmadı

kardeş merak ettim ,hala konuyu takip ediyorum

güvenli modda denedin mi virüs taramasını?

başka bir virüsten bende muzdariptim hatta başla programlarında bile gözükmüyordu ve internet hızım yavaştı.
Güvenli modda
eset
antisquare
malwarebytes
ve adını yazamayacağım bir çok programla üşenmeden tarattım.İnanmayacaksın ama
kıytırık bir ücretsiz malware bulmuştu.
Bu dediklerimi normal oturumdada yaptım faydasını göremediğim için güvenli modda ısrarcıyım

böle durumlarda savunma modülü olan antiler işe yarayabilir.

comodo internet security premium kullanıp taratmanı önerebilirim.

çünkü kendimde bi kere olmuştu comodo silemiyordu bi virüsü sonra savunma uyarısı çıktı engelleyip öle sildim.

meğer savunma onun kendini kopyalamasını engelliyormuş,bölece silebildim =)

kardeş merak ettim ,hala konuyu takip ediyorum

güvenli modda denedin mi virüs taramasını?

başka bir virüsten bende muzdariptim hatta başla programlarında bile gözükmüyordu ve internet hızım yavaştı.
Güvenli modda
eset
antisquare
malwarebytes
ve adını yazamayacağım bir çok programla üşenmeden tarattım.İnanmayacaksın ama
kıytırık bir ücretsiz malware bulmuştu.
Bu dediklerimi normal oturumdada yaptım faydasını göremediğim için güvenli modda ısrarcıyım

yok gene olmadı kurtulamadım hala

Bitdefenderi silip comodo internet security kurdum tarattım. 4 tane sorun buldu ikisi C ve D deki
New Folder.exe klasörleriydi. Bilgisayarı yeniden başlattım klasörler oluşmadı şimdilik sorun çözülmüş gibi görünüyo.
Bir sorum daha var bu comodo internet security nasıl program devamlı kullansam. Firewall olarak adını çok duyuyorum ama internet security free olmasına rağmen fazla öneren yok kötümü acaba?

Bitdefenderi silip comodo internet security kurdum tarattım. 4 tane sorun buldu ikisi C ve D deki
New Folder.exe klasörleriydi. Bilgisayarı yeniden başlattım klasörler oluşmadı şimdilik sorun çözülmüş gibi görünüyo.
Bir sorum daha var bu comodo internet security nasıl program devamlı kullansam. Firewall olarak adını çok duyuyorum ama internet security free olmasına rağmen fazla öneren yok kötümü acaba?

firewall u zaten şu andaki en iyi firewall dur.free olmasına hiç kafanı yorma çünkü comodo şu an ücretsiz antivirüslerin paralı olanlardan ne kadar iyi olabileceğini ispatlamaya çalışıyor.

ücretsizdir onun için kötüdür düşüncesi aklına gelmesin.

özellikle savunma ve firewall olayı çok iyi comodo da.

bende kullanıyorum ve çok memnunum.

Geri